Sürekli rahatsız ediliyorum bu kişiyi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba:(beni bir süredir sıkan üzen bir durumum var ve bundan oldukça rahatsız olmaya başladım ve ne yapacağımı şaşırdım :( lisede 2 sene geçirdiğim bir insan var çevremde sürekli beni rahatsız ediyor. okulda bir çok kez bakislarini vs yakalyip tartistim aklıma gelmezdi benden hoslandigi sevdiği... okul biteli 6 sene oluyor 2 senedir beni kendisi telden faceden rahatsız edior. farklı face acıyor ekleme mesaj vs atıyor. Kendisi ile hiç bir konuşmam sohbetim olmadı ilişkilere de açık bakan biri değilim. Yaşadığım şehirde kendisi benim hayatımı ailemi vs araştırmis istemedigimi defalarca soyledim guzelcede uyardim sevgilim var falanda dedim kurtulmak icin her yolu denedim engelledim tel numaramı değiştirdim illet ettirdi bıktım ve beni son zamanlarda takip ediyor arabasi ile ve ben korkmaya başladım. Anneme bu durumu anlattım biliyor kendisi abime soylesemmi korkuyorum döverek oldurebilir ama çok rahatsizim bu durumdan tek başıma çıkmaya korkuyorum lütfen bana fikir verin bu durum cigrindan çıkmaya başladı
Sürekli rahatsız ediliyorum bu kişiyi ne yapmalıyım?