Eski türk filmlerinde falan görürüz nedir bu saçmalık hep merak etmişimdir
mesela siz hiç bir bayanın sigarasını yaktınız mı yakmak istediniz mi ve nedeni nedir
mesela siz hiç bir bayanın sigarasını yaktınız mı yakmak istediniz mi ve nedeni nedir
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bir film izlemiştim.
Orda bir kadın vardı herkes onun sigarasını yakmak için çakmağını yakmıştı.
İlerden bir adam geldi yanına yaklaştı ve çakmağı çakıp hatunu götürmüştü güzel bir filmdi ordan etkilenddim.
Ama kadında kaliteli or idi
bir sigarasını yakmak bu anlamamı gelio
Bana evet
Yobaz mısın
evet yobazım
Peki
çakmak bendeyse elimden alacak yakacak vs diye mevzu uzamasın hesabı benimde sigara yakmışlığım vardır sigaramı yakmışlıklarıda kadın erkek demeden birde bazen hiyerarşik bir sebebide oluyor
Nasıl
Hiyerarşik sebebi ne
Neden
işte hiyerarşi dediğin bu o senden üstte diye sigarayı yakmak saygı göstermek gibi birşey oluyor bazen bazen kibarlık vs ortama göre değişen birşey mesela işçiyle oturmuşsun sigarasını yakarsan adam vay beni aşağısında görmüyor adam yerine koyuyor değer veriyor der algı meselesi
Tşkkrler
bir kadın olmasına gerek yok. herhangi bir insanın sigarasını yakarım. 2500 tl benim zippomun benzinine yetmez.
Zippo reklamı yap demedik
aslında konumuz buydu. https://www.youtube.com/watch?v=P5xIY0C6TTA
gündem bilginiz zayıf olduğu için belirtmek istedim.
Bilmiodum
bak saçmalık diyorlar. her zaman diyorum odun olmaktan zarar gelmez. ateşmi istiyor. kendin yakma at kibriti masaya ordan alıp yaksın.
Ne.
ben çok yaktim ama centilmenlik olsun diye başka bir anlam çikarmadim
Öyle mi
İyi bir şey değil sıgara içiyorsan çakmağını yanında olsun asla erkekten çakmak isteme sıgaranı yakmasın
Ne anlamı var
Ya bir kıza yakınlaşmak için genelde yaparlar ilgi çekmek için samimi olmak için iyiniyetle olanlar da vardır belki ama o sözü de bilirsin yani kimin sıgarasını kim yakar meselesi kendi sıgaranı kendin yak kimseden bekleme bir şey
Önce sigara ikram etti belki
Ya dedim ya iyiniyet te olabilir her şeyde de fesatlık da aranmaz tabi yanında varsa sen zaten içersin içmiyorsan da kullanmıyorum dersin 😊 neyse iyi geceler
Sen olsan yakarmıydın
Yani bir bakıma centilmenlik çakmağı yoksa yakarım sanırım 😊
Çakmağı varsa
Varsa bırakırım yaksın ama ondan sonra da insan çakmak uzatır demesinler 😊
Centilmenlikten kaynaklı yani
Evet biraz öyle ama ben kız olsam yaktırmam yani 😊
Yaktırmadım bende zaten iyi yapmışım o zaman
Aynen 😊 Edepli kız Örneği
Peki bişi daha sorucam bu adam kızın sigarası masada olmasına rağmen her kendi sigara yakışında kıza da ikram edip ısrar ediyorsa burdan iç diye kızda kıramayıp alıyorsa nezaketen
Bunun altında da ne olabilir? Yanlış anlaşılmaz demi
Sıgaran varsa kendi sıgaranı alırsın onun niye sıgarasını alıyorsun ki
Israr etti çok bundan iç diye uzattı ondan içtim bende
Tamam sürekli Olmasın ben farklı sıgara içemiyorum Sağol dersin sıgaranı içersin yani
Ya tamam onu anladım, ne sebeple yaptı sence diyorum bir erkek olarak bana söyle kötü düşünmüş müdür ne düşünmüştür
Ya bak iyiniyet de olabilir yani bana da sıgara verdi bazen arkadaşlar ama sen bayansın yani demek istediğim bu Tür şeylerde ağır olmak iyidir
Belki nezaketten yapmıştır dimi
Yani olabilir Kötüye yorma bu kadar ama sen de hafif olma yani bayanla erkek aynı değil tabi😊
2 kez görüştük ikisinde de onun sigarasından içtim hep sürekli ikram etti yanlış yaptım sanırım :( neden böyle bişi yaptı ki çok bonkör centilmen belki de :/ kötü düşünmemiştir umarım
Inşallah ama sana iş oluyor belli
Duygu olarak nedir bilemem de 😊
Nasıl yani? Açsana biraz
Ayarlamak için uğraşıyor sanki biraz yani 😊
Yorum
Hayırlısı olsun
Ama daha yeni tanıştık böyle bişi düşünemez ki
Düşünür erkek 😊
Masada sadece ben sigara içiyordum ondan bana ikram etti belki de sadece
Olabilir 😊
Tamam yani bilemeyiz ihtimalleri söyledim
Masaya gelince de ilk bana napıyosun dedi şüphelenmelimiyim bilmiyorum
Zamana yay anlaşılır
Teşkkrler belkide ben abartıorum :)
Tamam insanlar yani Karışık hemen insanları anlamak zor 😊
Fazla centilmen sanırım
Fazlaysa dediğim gibi sana yakınlaşıyor iyi kötü onu bilemem ama 😊
Yok ya fazla değil bu yaptığı harekete göre fazla centilmen dedim
Tamam 😊 sen ne düşünüyorsun peki hakkında
Bişi :)
Bişi ne be 😊
Bişey düşünmüyorum yani :)
Hm tamam her şey sende bitiyor sonuçta ya sana bir şey sorcam mesaj atarsan daha iyi ama sen bilirsin
Burdan sor nolur
Biraz uzun hikaye bir de kızlarla alakalı yani sen gizli soruyon ya neyse 😊
Uzun olsun sor burdan :)
😊 tamam gizlenirim ben de
Ben de dersaneden eve dönüyordum barka koltuktaydım bir kız Yanıma oturdu önde bir yaşlı kadın cazgırlık yapıyordu biz öyle Kadından konuştuk filan
Sonra baktım elinde dersane kağıdı dedim kaçıncı sınıf filan öyle muhabbet başladı işte tam incekkekken finaller olduğundan görüşemeyiz diye face istedim tam inmek üzereydi filan facesi istek atılmayınca telefon verdi
Bu kız nasıl bir kız sence?
Senden etkilenmiş olabilir ama hemende numarasını vermesi düşündürücü bir konuş gene de tanımadan bilemeyiz
Inmek üzereydi face ekleme imkanı yoktu öyle oldu whatsap yazdım yani çok öyle samimi filan konuşmadık normal dedim yarın dersin var mı filan var dedi görüşelim dedim tamam görüşelim olur dedi o kadar 😊
Kız sana yolu açmış sen yürü işte artık :)
😊😊 delisin ya
Bir kız olarak yorumladım artık top sende :)
Tamam 😊 iyi bakalım ne olcak
Peki bişi sorcam sana sen bir kızdan etkilendiysen mesela aynı ortamda otururken kıza nasıl davranırsın neler yaparsın mesela uzun yanıtla ama?
Yanıt?
Ya bir erkek sürekli uzun Cümleler kurmak ister karşısındakini etkilemek için güldürmek ister Gözlerini yakalamak ister Gülümser filan 😊 ben orda dersten girdim Sınavdan çıktım babasının işine girdim yani öyle öyle uzadı onun gibi
Onun bana etkilenmiş bir şekilde gülümseyerek bakması içinin geçmesi için uğraşırım yani
Bakışlarını yakaladım bir kaç kez ama bilemiyorum :/ sürekli konuştuk zaten hep bişiler sorup durdu
Sence?
Ders dışında şeylerse sordukları sana yanaşıyor belli
Ders dışında şeyler ama havadan sudan sorular
Özelinle ilgili ailen seni seven oldu mu filan gibi Özel konulara girmeye başladıysa farklıdır
Yok o kadar girmedi
Zaman telefonu filan alırsa ya da bir Yemeğe çıkarmak isterse o zaman Söyler yani 😊
Yok o kadar olcağını sanmam
tamam o zaman kendin neye inanıyorsan o olur yani
ben bugün o kızla görüştüm dersanede kızın erkek arkadaşı varmış bir de dulmuş hangi akla hizmetle telefonunu verdi anlamadım bir de erkek arkadaşına demiş ben birine telefonu verdim filan tartışmışlar:D
centilmenlik :) ama erkek sigarasını yaktırmaz niye mi, bir laf var o***nun sigarasını peze***gi yakarmış diye ama çok düşünme bunu genelde centilmenlik olsun diye yakarım
Aklımıza kötü şeyler sokmayın o anlamamı gelio
gelmez ama erkek erkeğin sigarasını yakacak olursa şaka maksatlı kullanırız. kızlara ise centilmenlikten ötürü yakarız
Centilmenlik yani sadece
evet :D için rahat olsun
Yok ben meraktan sordum zatn :)
tamamdır istersen çakmak uzatayım :)
Yok :)
o...*'nun sigarasını p*zeveng yakar dye bir laf var.. yaktrmasın kız.
Belki masumca olamazmı
çok yakın arkadşsa masumca olablr
Yakın arkadaş olmayınca noluo
erkek kıza onu ima eder.. yakın değillerse.
Ne pislikmişsiniz
genelleme yapma.. sen pislik içindesn dye heryer pislik değildr..
Sana demedim zaten öyle olanlara ddm
ne pislikmişsinz genel olmuyomu?
Ama öyle demek istemdim
peki tamam.
Sigara içmem çakmakım da yok sigara içen hatunu da terslerim içme şu iğrenç şeyi leş kibin diye.
Ahahahakal :D
Bunun erkeği bayanı yoktur herkes herkesin sigarasını yakabilir.
Herkez öyle düşünmüo
yaktım evet cakmagın ayarı azıcık fazla acıkmıs kızın bıyıklarıda gitti :D
Jdcneodmeğsşsls :D
:D :D
Centilmenlik olsa gerek.
Ne centilmenlik be :D
Saçma centilmenlikler
Evt
ani yalakalık aksiyonu
Öyle mi diosn
Neden yalakalık yapıcan ki
Ne alaka be
Neymiş kuramadığım bağlantı?
Yani her erkek böyle kötü düşünce içerisinde mi yakar onu mu demk istion?
Peki bu kişi arkadaşınsa
Kadın tutar erkek çakar
Nee
hiç bir hissiyat halinde olmak için yakmam :D
Hıım
Duydugumuz saygı ve sevgiden
Ne alak
Yoldan geçen değil bir ortamda otururken yakan da mı bu anlamda olur
Yeni tanıyan biri ise
Seksi mi? Masum giyimliysen gayet usturuplu yani hatta belkide salaş bir günündeysen laleten de mi böyle düşünülür
Ve mesela önce sigara ikram ettiyse belki ondandır sence
bir kaç soru daha sorabilirmiyim sna
Zamanında yakmışlığımız var 1-2 kere.
Nedeni
Kopya mı çektin :D
Yaktım çok centilmenlik ilk amaç 😊
İlk amaç
Aç biras
Masum olanilir yani :)
İşve cilve yok normal oturuyorsunuz sıradan
Off nie öyle
Yeni tanıştığın biri sigarasından ikram edip yakmak istese ne anlama gelio işt
Masumca olabilrmi
tamam
Merak ettim sadce
Yok hayır yeni tanıştığım biri bana yaptı bu hareketi
Yoldan geçen biri yapsa zaten anlamını biliyorum o ard niyetledir demi
Bir de bişi sorucam bir erkek kızın sigarası masada duruyor olmasına rağmen neden her seferinde kıza kendi sigarasından ikram eder ve bundan iç diye ısrar eder?
tamam tşkkürler
:) :)
alakası yok ;-)
Ney
Hııım
aptallıktan
Nasıl
aptal insanlar işte. o kıza sigara içme diyeceğine sigarasını yakıyor
İçen birine neden içme desin
vazgeçirsin
Body ekrem gibi
Hıım