AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
262Cevap
Namus bir Erkeğin iki Kirpiğinin Arasındadır ,,
Namus bir Kadının İffetindedir !
Türk toplumunda bacak arasında ama aslında kafada olan şeye namus denir.
Namus beyindedir sözü ancak namussuzların kendini temize çıkarmak için uydurduğu uyduruk bir söz...
Cok dogru
Namus herkes için yürekte ve kafada biter ama insanlarımızın düşünce açısını genişletmesi gerek
Namus cocuk oyuncagı değil ama ona cevirdiler yobaz zihniyetler..
Namus kalpte olmadıktan sonra başka yerde olsun ne arar, önemli olan niyet ve uygulaması
Namus cinsiyet farketmeksizin, insan bedeninin her zerre karesidir.
ooooooooooooooooooooooooooooooooo
cümleye bak la.
bunu saçma bulan kızlar erkekler modern cahilliğin daniskasını yaşıyor
Namus namustur. ve herhangi bir yerde olabilir.. neyse ciddi olmak gerekirse kime neyi anlatıyorsun ki nato kafa nato mermer bunlar.
namusu bacaka rasında arayıp duruyolar, kimsenin akılan kafatasının içine bakmak gelmiyo asıl namus beyindir
namusun bacak arası ile alakası yok hanımefendi eğer öyle olsa idi dullar bir daha evlenemezdi. namus kutsal değerlerini sevdiğine armağan etmektir.
ALLAH razı olsun cok guzel yazmısın hakkını helal et
Bir hakkım olduğunu düşünmüyorum. Amin sizden de razı olsun...
bılmedımı öğrettın sun gecmedıyse bıle o kadar guzel bısey paylastınkı memnun oldum
Memnun oldum öyleyse :)
:) :)
Ruhu önemli bacak arası değil diyenlere;
Ruhu sağlam olanın bacak arasıda sağlam olur.
Ağzın bal yesin.
İstisnalar mevcuttur.
Herkes diyo beyindedir erkek kadin ayrimi yoktur diye ama yine de herkes kadin a namus diye bakiyo
#BenimKocamBenimNamusum
etiket yapalım o zaman.
Namus bacak arasında olsaydı tecavuze uğraşanlar namuslu olurdu
Namus hayatın heran ında batısında duruşunda yaşadıklarını alakali bunu ne yapabilirsin nede yazıları okurken anlayabilirsin
Namus ilk önce beyinde sonra yürekte'dir..
Sonradan'da bacak arasındadır ama gel görki günümüzde bacak arasına namus yüklemeyen insanların amaçları bellidir. iyi günler.
süper bir söz aynen öyle namus sadece kadının bacakları arasında gezmez ve bunu kadınların üzerine yıkmakta ayrı bir ayrımcılık namus sözü bu kadar güzel anlatılırmış beğendim
İsteyen kızımız test sürüşü yapar sonrada eyvah demeyecek
Namus sadece kadınlara aitse Hz. Yusufun koruduğu neydi... Bu söz her zaman hoşuma gitmiştir
Beden günahsızdır O yuzden namus kafadır... Önce beyinde biticek olay
Bu ülke de
Ağacı odun
Çiçeği ot
Kadını et
Sanıyorlar.
Nokta.
Doğru bir cümle olmuş. Ayrıca namusun nerede olduğunu söyleyecek olursak kesinlikle kafadadır.
cinsiyet farkı gözetmeksizin ; Zihindedir namus kavramı
Namus özdedir. Özdeki ne ise hayata taşınan da odur.
bence vicdanla ilgilidir toplumun yakıştırması değil kendi içinde ne olduğun ne hissettiğindir
Zina yağmurunun yağdigi bu devirde islanmadan kalabilmektir...
Erkeklerin namussuzluk yapması, kadınlarında yapmasına bir bahane değil
Burada böyle bir ibare mi geçti de bunu söylüyorsunuz?
Subliminal mesaj verdiğini bilmeyen, mesaj verici hmm ilginç
Subliminal mesaj falan değil. Her şeyin içinde bir.. lık aradığınızdannn
Namusu bacak arasına sıkıştırabiliyorsanız, sayısız bakire namussuzları savunacak birkaç cümlenizde olmalı.
'Namus'' insana ait bir kavramdır, neden duyunca aklımıza ''kadın'' gelir? Üstelikte çevremizde namusunu kaybetmiş onca ''adam'' varken..
Namus beyindedir insanin buna yakistirdigi tabirdir namus kimine gore o... Kimine gore aldatmak ama bence namus beyinde ve iradede biter
Aynen namus sadece kadında değildir eğer sadece kad~nda olsaydı o zaman hz. Yusufun sakındığı şey neydi!
Hadi yandannn hadi hadi yandann
https://youtu.be/Q7fKJxbqNl4Namus insanlarin tumu icin gecerli olan bir yasam bicimidir bunu kadin erkek diye ayrim yapamazsiniz cunku erkegende namusuna sahip cikmasi gerekir bir bayan kadar
namus hz. Yusufun zuleyhadan kacarken kullandigi ayaklarndadir.
Yobaz Müslümanlara göre kadının bacaklarında, aklı başında olanlara göre ise karakterde.
Ne kadar çok Namussuz kadın varsa o Kadar'da Namussuz erkek var , iffetinizi sahip Çıkın lütfen. Yanlış batılılaşmayalım
Siz de iffetinize sahip çıkın lütfen. Namusun cinsiyeti yoktur.
Ben zaten sadece kadınlar demedim , okuma işini gözünle yap
Siz de düşünüp yazma işlemini beyninizle yapın :)
burada mantıksız olan tek şey seni görüyorum.
kafadadır adamın niyeti zihniyeti bozuksa namuzsuzluk yapmasına gerek
Kafanla sevis guzel olur
namus bacak arasındadır erkek içinde kız içinde geçerlidir bu..
NAMUS iki bacak arası kadar karakterde huyda suydadır.
Namus kalpte ve ruhtadir. Her insan yanlid yapabilir. Onlari yargilamakta bize dusmez.
Namus beyindedir beyin nerededir onu sorgulamak lazım.
Namus tabuların , dini veya modern kalıpların algısı altında kalmış laçkalaşmış bir vajina konumundadır..
Namus saydam bir şey ve özneldir aslında varlığı kabul edilir fakat nerede olduğu pek bilinmez.
namus insanın içindedir kendine verdiği değer kıymettir ötesi yok
Bahse varım namus bacak arasında değildir diyenlerin yarısı bakire olmayan biriyle evlenmek istemez
İnsanın ne kadar sevsede iradesine sahip çıkmasıdır
namus beyindir..
avrupali da namus kavramnı yok mu
bazen cok sacma konusuyorsunuz
Namus en con kadinlardadir. Nerede mi gotten
Erkekler de namus yok o kadar
"İffet kadınlara özgü bir durumsa Hz. Yusufun ki neydi öyleyse" sözünü hatırlatmak istedim soruna cevap olarak.
Namus nedir?
Yol geçen hanı; namus bacak arasında değildir...
Edep timsali; nikahlı eşine teslim olmaktır...
Namus beyindedir ve sadece beyinsiz erkekler onu bacak Arasında görür umarım o bacaklardan biri tutar ve o beyinsizleri ikiye ayırır bir gün
Namus kafadadir. Zihniyetin serefsizse kiyafetin istedigi kadar kapali olsun. Bacak arana eline yuzune gozune el degmemis olsun onemli degil.
namusuna sahip çıkmak önemli Allah bacılarımızı dogru yoldan çıkarmasın
Detayı bir kez daha okumaya davet ediyorum sizi.
"Namusu o kadar çok kadınlara yüklediniz ki,
çevrenizdeki namussuz erkekleri göremediniz!"
erkeğinde namussuzu çok ama namussuzluk kadının başına bela oluyor nedense kadın namussuz olunca acı çekiyor çektiriliyor yazık değil mi? okudum bacım bütün yazını
Bu yüzden bunu günün sorusu yaptım ya. Üzerine düşünülsün diye..
namussuzlugun hertürlüsüne karşı durmak gerekir. çoğu zaman kadının namussuzlugu yanına kar kalmıyor ya üzüyorlar ya da kendisi pişman oluyor üzülüyor erkegin namussuzluguda yanına kar kalmadıgı gün birşeyler düzelmeye başlicaktır ta ki o gün gelene kadar sen sorarsın o sorar falan filan
Namus kafadadır, ruhtadır.
ama gerçekten sıktınız artık bu sorularla :/
Zorlamıyoruz görüş yapmanız için. Neyse teşekkürler.
Günün sorusu olduğu için görüş yapmayınca gitmiyor ekrandan :D
Güzel yazı teşekkürler iki taraf ta hatalıdır benim düşüncem budur onun bunun karısına kızına ırzına göz diken... Dir
namus bacak arası dahil, beyindedir. marketten aldığımız kavanoz reçelin bile kapağının açılmamasına dikkat ederken, bekaret kadın içinde erkek içinde önemli tabi.
Namus bildiğim kadarıyla bir böcek türüdür çalıların fazla olduğu ormanlık bölgelerde bulunur.
Soylenecek herseyi soylemissin. 👏👏
Eksileyene inat artı :)
Eyvallah :)
Namus namussuz bir ülke de kendini koruyabilmek demektir