Erkekler, "asker uğurlaması" yaptınız mı / yapar mısınız / yapacak mısınız?
Ben yapmak istemiyorum. Çevrem ısrarcı.
Ben yapmak istemiyorum / yapmadım.
Yaptım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Trene atlayıp gittim askere, bu asker uğurlama saçmalığına anlam veremiyorum. Belki bir yerde toplanıp bir etkinlik düzenlenebilir. Ama tutup arabadan sarkıp kornaya abanıp nasıl bir kutlama yapılıyor anlamıyorum, aptallığın uç noktası bu.
2013 Ağustos ayında 14 teslim olucam 13'ünde haber geldi dedem vefat etti çok üzgün bir şekilde 1 gün taziyesine kaldım ve ertesi gün gittim gidişimede dostlarım sağolsun 4,5 araçla otogara sessiz bir şekilde gönderdiler. 93/3 Jandarma Karakol çavuşu Diyarbakır kulp Efsaneydi :)
Sessiz sakin gitmedim.. Ne davul ne de zurna istedim.
Gel gör ki otobüsün yarısı asker olunca bizi de halaya aldılar..
İyi ki davul ne de zurna istemedim.. bedavaya getirdik dedim di :D
Yaptık a -siye : ))
Otogara anne-babam-kardeşim ve 3-5 arkadaşım geldi. Öyle kutlama falan filan olmadı ama arkadaş hışmına uğrayarak birkaç kez havaya atıldım maalesef. E o kadarı da olsun :D
Gezmeye gider gibi cıktım evden
herkesle evde vedalastım
öyle şeyleri sevmiyorum..
gittim iste sessizce
Sabah erkenden çıkıp havaalanına gittim. Sadece babam vardı yanımda. Annemle bile evde vedalaştım, gelmesini istemedim. Asker uğurlaması da neymiş. Çok abartılı buluyorum.
Nasipse kasımda gidicem ve eglence konvoy vs yapmiyacagim cunku gereksiz buluyorum ölüme gitmiyoruz sonuçta ayrica şaşalı asker eglencesi yapipda oraya gidince patates soymak adama koyar :))
cok sahaneydı asker merasımım.. bızde cokda guzel oyunlar vardır.. yedık ıctık oynadık sonra ugurlamada havaya attlar tuttular falan fılan ıyıydı.. her erkek yasamalı..
yol kesıp oyun havası oynadık hatta:D
sesizce ailemle otogara gittim vedalaştım otobüse bindim askere yollandım..
yol kesip havaya ateş ederek gürültü kirliliği ve çevreye zarar verecek derecede magandalık yapmanın adı eğlenceyse hayır yapmadım..
benim için değerli ve üzerimde emekleri olan insanlarla helalleşip çıktım..
Çevrem ısrarcı değil ama gelmeyeni döveceğim o derece istekliyim hatta anadolu kültürünü biliyorsan çok güzel oyunlarımız bile vardır her birini yapacağım :D
Ben yapmak istemiyorum gerek yok. Bir kaç tane sevdiğim insan gelsin vedalaşırız yeter işte.
Yapıcam. Yapmaz mıyım ya? Bu gururu doya doya yaşayacağım :)
Yapmak istemiyorum sessizce gidip gelicem annem babam bilsin gittiğimi yeter
yurtdısında iş aldım diye cıkmıstım askerde ayagım kırılmasa hiç haberleri bile olmayacaktı :)
Yaptım bizim oralarda asker davulla zurnayla uğurlanır
askere nasıl gittiğin değil nasıl döndüğün önemlidir
Ben kendim için yaptırmadım
O ne öyle cingen gibi :D
Vatani görevimi yerine getirdim
ne gerek var öyle şeylere ya
Hiç işim olmaz
Amelece şeylerle...
daha 4 saat önce yolladık bir tane :)
Yaptık yapıyoruz yapacağız
Oldu olacak, olmakta, oluyorlardı
Yapmadım direk gittim.