Rüyamda şimdi dargın olduğum erkek arkadaşımla kendimi gördüm..küvete şu doldurmuş banyoda çıplak vaziyetde öpüşüyoruz...öyle öpüşüyoruz ki gerçek gibi..sonra buna sarılıyorum..ve içeriye iki tane kedi giriyor..biri siyah biri galiba beyazıydı.. Ne kadar urasırsam o kedileri dışarıya çıkara bilmiyorum..
Rüyada iki kedi görmek ne demek arkadaşlar?
rüyada kedi görmek Kedi de kötü bir şey..lütfen dalga geçmeden yorum yapabilir misiniz?
Uzun zamandır rüyalarımdan etkilenirim ve hatta yıllar önce rüya analizinde ciddi bir girişimde bulundum. Rüya yorumu ve rüya sembolleri üzerine sayısız kitap okudum. Her sabah rüyalarımı hatırlayabildiğimi kaydettim, çoğu rüyanın uyandıktan sonra çabucak buharlaştı için kolay da olmadı. Rüyalarımın bilinçaltımdan bilinçli aklıma değerli bilgileri aktarma girişimi olduğuna inanıyor muyum? Evet. Mesajları anlamak, uyanık hayatımda yardımcı olur mu? Tekrar evet… Ama mesajların kodunu çözmek zor kısım.
Rüyada evde kedi görmek ne demek?
rüya tabirleri kedi
Rüyalardaki kedilerin sezgileriniz için bir sembol olduğunu ve kedinin sağlığının sezgilerinizi göz ardı edip etmediğinizi anlamanız için işaret olduğunu söyleyenler var. Örneğin hasta bir kedi görüyorsan, biraz daha sezgilerini dinlemen ve mantıktan uzaklaşman gerektiği anlamına gelebilir.
Diğer yorumlar, rüyada kedilerin kadınlığı, yumuşaklığı, bağımsız bir ruhu, yaratıcılığı, gücü, talihsizliği, kırılganlığı, kötü şansı, aldatmacayı ve sahtekarlığı sembolize ettiğini iddia eder.
Rüyada kedi görmek ne demek?
- Agresif bir kedi, kendinin dişil yani kadınsı yönlerinle savaştığını işaret edebilir. - Rüyada kediden korkmak, kadınlığınla ilgili bazı şeylerden çekindiğin anlamına gelebilir. - Kedi tarafından çizilmek, kendinizi bir konuda tehdit altında hissettiğiniz anlamına gelebilir. - Oynayan bir kedi görmek, daha özgür ve kaygısız bir hayatı özlediğiniz anlamına gelebilir. - Vahşi bir kedi, komşularla anlaşmazlık olacak anlamı taşıyabilir. - Kedi ısırıyorsa, bir kayıp yaşayacağın anlamına gelebilir.
Rüya tabirleri kedi hakkında birçok şeyi işaret ediyor hangisi sana uygun bulmak gerek. - Rüyada iki kedi görmek, samimi olmak istediğiniz biriyle ilgili durumunuzu sembolize edebilir.
Rüyada sevgilini öpmek onunla barışmak ve ondan haber almak anlamındadır,ama kendini ayrılık diye şartlarsan bunu gerçekleştirirsin.Genel olarak rüyanın yorumu güzel,banyo yapmak eski alışkanlıkların,suçların,öfken hatta cinsel baskıların gibi kirlerden kurtulma anlamındadır fakat küvet durgun su olduğundan seni kısıtlayan ve gelişmeyi engelleyen olaydan bahsediyor.Kedi kovalamak iyiye işarettir.Elimden geldiğince iyi yormaya çalıştım,rüya yorumu üzerine şekillenir burdan yordurman aslında iyi değil.Bilinçaltın kötü yorumlar üzerine yoğunlaşır ve onları gerçekleştirme ihtimalini artırır.
Özetleyecek olursak;sevgilinden haber alabilirsin ama bu gelişi olumlu olmayadabilir senin açından,Cinsellik paylaşıyorsan bu senin ilişkini olumsuz etkileyen sebeplerden biriymiş rüyaya göre..En iyisi barışmak ve uzak durmak.
uzun zamandir hoslandigim biri vardi her yattigimda onu dusunuyordum. bugun o degilde tam yuzunu secemedigim biri vardi. ayaktayiz o belimden tutmus ve ben arkaya dogru birakmisim kendimi altimdada su mu deniz mi ne var. oda uzerime dogru yatmis yani ayakta ve uzerime dogru yatiyor. bende birinden kacar gibi yat saril bana dogru diyorum sanirim.
''Rüyada kedi görmek ugursuzlugun isaretidir. eger ruyada kediyi kovalıyorsanız bu iyi anlam tasır. [..]Kedi ile yaptigi mücadele ve münakasada maglup olan kimse yakalandigi hastalik, üzüntü ve kederinden acilen kurtulur..[..]''
Sevgilisini öpen tezde ondan haber alır. Kısa süre sonra da buluşur''
Yani sen bu darginligi dert edinmissin..bu durum seni uzdugu icin bir bezginlik var... onu cok ozluyor sun, bilinc altinda bu savas ve uzuntude oldugun icin boyle gormussun...
En İyi Cevaplar