• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Doktor kizlar kiminle evlenir ki?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Hani erkek genelde daha iyi bir meslek sahibi oluyo ya doktor kizlar kiminle evlenebilir merak ediyorum
Doktor kizlar kiminle evlenir ki?
Meslek Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• honestman90
    honestman90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

Meslekler birbirini eziyorsa bir ilişkide o ilişki ego kokar egonun olduğu yerde de ben bulunmak istemem. Birbirini ezmek için mi evleniyorsun yoksa destek olmak için mi sorusunu cevaplamak gerek önce.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ezicem mi dedim simdi kendim icin soylemiyorum mantikli dusun bir doktor ilkokul terk sarkutericiye de asik olabilir kasaba da sorun bu degil demek istedigim gecinemeyebilirler erkek kendini illaki bir yerlerde ezik hisseder kiz unili arkileriyle takilirken yani en azindan ben boyle dusunuyorum😕

Yorumla
    • honestman90
      honestman90
      +1 yıl

Kız bunu erkeğe hissettirmezse, veya aynı şekilde erkek bunu kıza hissettirmezse asla bir yanlış anlaşılma veya eziklik durumu olmaz diyorum bende :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Farazicosmos2
    Farazicosmos2 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

doktorlar böyle tepeden bakacaklarsa evde kalsınlar daha iyi
    mesleğimle dalga geçecek bir doktor eşim ya da sevgilim olsun asla istemezdim

2
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doktor tanidiklarim genelde egoistti hepsi degil tabi ama bir zahmet olsunlar 6 yil okuyolar siz kiz pesinde kosarken onlar kalin kalin kitaplari ezberliyolar😒

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

tabi biz ameleyiz çöpcüyüz ya 6 yıl okumuş bize bakmayacak öyle doktorun ben neyse

ben egoist saçma havalarda olan bir kıza ölsem bakmam ki doktormuş okumuşmuş ne sikime yarıyor onunda aldığı para ortada benimde. hatta ben şirket sahibi olduğum için ondan kat ve kat fazla bile kazanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doktor olmaktan soguttun insani😄
      Bahsettigim sirket sahipleri degil aslinda statu ve gelir olarak farkli insanlar
      Sanki sadece dizide oluyo boyle seyler hic bir doktor gormedim simdiye kadar kapiciyla evli

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

birincisi doktorluktan asla soğuma
      bizim okulda öğretmenimden örnek verebilirim. eşi kalp cerrahıymış 25 binden fazla kazanırken adam 3 4 bin alıyor ama ne kadar mutlular anlatamam. önemli olan para pul stati o bu değil. bu kapitalist düzenin insanlara verdiği saçma bir şey sadece. hiç bir zengin mutlu değil hiç bir zenginle evlenen kız mutlu değil. bunu araştır öğren en basitinden ünlüler. gülben ergen açıkladı bunu canlı yayında 500 kişiye konser veriyorum o coşku o mutluluk 1 2 saat sürüyor sonra kulise iniyorsun yalnızsın kimsen yok ama ben o 500 kişiyle sohbet muhabbet etmek isterdim eğlendiniz mi nasıldı konser gibi gibi diyor ama yapamıyorum param var diye düşmanımda çok korumalar eşliğinde de olmaz diyordu. en basitinden festivallerde herkes stand gezerken dondurma yerken o yapamıyormuş. neyse para mutluluk değildir. tamam eşin çöpcü olsun demiyorum ama belki seninle okurken bir doktora aşık olursun belki hakim savcı avukat çıkar karşına belki doktor çıkar belki şirketi olan

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

iş adamları çıkar karşına o yüzden dar pencereden bakma ama asgari üçret bile alsa o kişi üzülme çünkü seni seviyorsa mutluysanız para inan önemsiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkurler mantikli yazmissin

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

rica ederim.

bu arada son zamanlarda çok gözüme çarpıyor ben eşimden para almam vermem o benim param diyen kızlar türedi, sen sakın bunu yapma. örneğin ev kiradır kira faturalar mutfak masrafı çocukların masrafları o adam bunlarla boğuşurken ben kendi paramı yiyecem kuruş yardım etmem parada almam diye bir şekle girersen ne olursa olsun boşanırsınız. atıyorum bugün adamın parası yoktur sen alırsın birşeyi yarın adamın vardır o alır. evlilik birlikteliktir sen ben değil biz olmaktır bencil olmayacaksın ki mutlu olasın. örneğin sen kapıda arabanla gezerken adam otobüslerde sürünüyorsa o evliliğin ne anlamı kalır. ama araba alınacaksa bile ortak alınıyorsa ortak kullanılıyorsa senin benim yapılmıyorsa işte o zaman mutlu bir evlilik vardır. ha paranız çoktur çocuklar dahil hepinizin 1 arabası vardır o zaman ayrı. neyse anlatabildim sanırım biraz. umarım iyi bir doktor iyi bir eş ve harika bir anne olursun ve en önemliside hayatına kim girerse girsin mutlu olursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarim😊

Yorumla
    • sinemy20
      sinemy20
      +1 yıl

Yanlislarin var farazicosmos... Hersey ortak diyorsun yaa, peki cocuklar bebekken gece aglarken biberondan sut vermeye kalkar misin? Kabul eder misin bunu? Yemegi hergun karinla beraber yapar misin? Benim bildigim turk erkeklerin %95i yapmaz. Kadin maasini vermeyecek. Ama hava atmak icin degil. Cocuklar kucukken babysitter, temizlikci veya asci tutmak icin ve tabi iste yiprandigi icin disarda bakim yapmak icin... Hee her ev isinde erkek de kadin da esit olarak calisacaksa o zaman tamam. ben mesela tip okuyorum. Ev temizligi ve gecelere kalkmaktan nefret ettigim icin kac yildir yiprandim okumaktan. Bir de bakimli, surekli saclara fon cektirmeyi falan sevdigim icin diyorum ki simdi yorulayim ama ilerde en azindan isime yarar bu konularda. Eger hem iste yipranacaksam, hem evde temizlikle ve gecelerde uykumu rahat yapmayacaksam hic calismam daha iyi. Ve bu konuda cok ciddiyim. Ama maasla havva atmak asla. Zaten goruyoruz oyle olunca erkekler de kadinlar da ya bosanir ya da aldattir

Yorumla
    • sinemy20
      sinemy20
      +1 yıl

Bu arada soran ya cok kiskaniyoraun bize ya da o cok "havali doktor" gordum dediklerin doktor degil. Zira hastaneye gidersen en terbiyesizler ve kibirliler hemsireler ve sekreterler oluyor. Nedense ben pek hava atan doktor gormedim. Kiskanclik ve kezbanlik kokusu aldim sanki!!!

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

ben evime asla temizlikçi hizmetçi sokmam bakıcı felanda sokturmam. eşim ve ben varken eşimin benim annem varken ne gerek var bakıcıya. ben tabi ev işlerinde ve yemekte eşime yardım ederim. mesela camlar silinecekse asla eşime sildirmem kazara düşer diye korkarım ben yaparım. perdeler yıkanmışsa ben asarım. yemek yapmayı dört dörtlük bilmem ama eşime yardım ederim. gece o çocuk uyanmışsa eşimden önce ben kalkar ilgilenirim. neyse klasik odun türk erkekleri ise televizyon izlesin göbek büyütsün.

Yorumla
    • sinemy20
      sinemy20
      +1 yıl

HerseyDe yardim edeceksen o zaman olur... Benim hassas noktalarim: temizlik, cok yoruluyoeum cunku ve uyku, uykumu alamayinca butun gun salak gibi dolasiyorum. O yuzden temizlikte yardim ve uyku sart benim icin. Neyse... Evet klasik turk erkekler oyle

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

ben temiz ve titiz biriyim ama temizlik hastası değilim ev temizken temizlemeye asla yönelmem. kısaca hayatın tadını çıkarmak dururken temizlikle zaman kaybedilmez ki. ben eşimle yatakta sarmaş dolaş uyumayı uyumanın planlarını yaparım varsın şurada pis dursun. ya da kıyarım paraya robot süpürgelerden alırım

Yorumla
    • sinemy20
      sinemy20
      +1 yıl

Hahaha, aynen, bende oyleyim :)

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

sinem tanışabilirmiyiz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sinem hanim kiskanclik demissiniz ama ben bu soruyu kendim icin sordum amacim kesinlikle hava atmak degil yanlis anlasildi galiba sorun toplumun meslek farkini kafalarinda buyutup ileride sorun ortaya cikarabilecehini dusunmeleri ki bence de hakli olabilirler diye dusundum yoksa havali bir doktor olacagimi dusunmuyorum cok sukur ileride olursa esimi falan da ezmek degil amacim kezbanlik falan da yaptigimi zannetmiyorum cevremdeki insanlar tip ogrencisini fazla gozlerinde buyutuyolar sadece evlilikte bir problem olusturabilecegini hissetim bu ilginin ben de ileride ins bir doktor olucam niye kiskaniyim ki☺️

Yorumla
  • bolkopuklukahve
    bolkopuklukahve Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

benim bir tanidigim muhendisle evli. kadin mutevazi biri. asik oldugu icin evlendi para pul ikisinde de var zaten

0
    0 Yorumla
  • cnskr
    cnskr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Doktor kız kendinden statü olarak bir düşükle evlenemez bence bacım muhendis olur mimar olur doktor olur

0
    4 Yorumla
    • hammaamamia
      hammaamamia
      +1 yıl

Benim tanidifim kuyumcu karisi doktor

Yorumla
    • cnskr
      cnskr
      +1 yıl

Kuyumcu diyorsunn bakkal sahibi demiyorsun sonucta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuyumcu zengin olmaz mi zaten

Yorumla
    • cnskr
      cnskr
      +1 yıl

İşte canim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

29

Cevap

• ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Erkeğin iyi bir meslek sahibi olmasını isteyenler kadınlar..
    Çoğu kız evlilik ile biraz daha zenginleşmek istiyor..

1
    0 Yorumla
  • KaptanFatih
    KaptanFatih Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

bir odunla bir kütük mesela. ya da çok zengin biri. Ne de olsa kızlar ota değil boka konuyor hep :D

0
    0 Yorumla
  • STeRiL_MiKRoP
    STeRiL_MiKRoP Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl

:) yani mesleklerin evlenmesi çok daha önemlidir :) Aslolan bireylerin mutlu olması değil mesleklerin mutlu olması :D Yurdum insanları :)

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Meslek onemli simdi yani😊

Yorumla
    • cnskr
      cnskr
      +1 yıl

Hahaahahah çok guldum :D

Yorumla
    • STeRiL_MiKRoP
      STeRiL_MiKRoP
      +1 yıl

Tabi ki meslek önemli :) Mesela benim sabit mesleğim yok ama aylık 5000+ net kazancım var :D Evliliğe kesinlikle karşıyım :) Öğretim görevlisi, Doktor, ebe, Hemşire, Öğretmen, Orta ve Üst düzey yönetici, işsiz, Güzellik uzmanı, Manken, Dİyetisyen :D Ev kızı vb bir sürü portföyden sevgililerim oldu :d

Demek ki iş herşey değilmiş :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biriyle evlenseydin bari yazik olmus kizlara😕

Yorumla
    • STeRiL_MiKRoP
      STeRiL_MiKRoP
      +1 yıl

Üzgünüm ki monogamik ilişki şekli bana uygun diil fıtratıma ters... Poligamik bir insanım ve kesinlikle evliliği düşünmüyorum :) Tabi bununla beraber mutual yaşam tarzı vazgeçilmezimdir :)

Yorumla
  • yasinceee
    yasinceee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

statüsü olan larla evlenir ikisininde egosu tavandır çocuklu şekilde boşanırlar sonra da gelir benim gibi egosu olmayanla evlenirler

1
    0 Yorumla
  • KazmaSapi
    KazmaSapi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Kesinlikle doktor hatunla evlenmek istemem !
    Nobetiydi, tayin derdiydi çekemem. Asgari ücret alsın, geldiğimde beni o karsilasin.

0
    0 Yorumla
  • DrDeniz
    DrDeniz Takip Et
    Yoda Yaş: 110
    +1 yıl

Asistan kızlar uzman doktorlar ile arasını iyi tutar ve onlara çengel takar genelde.

0
    3 Yorumla
    • sinemy20
      sinemy20
      +1 yıl

Hahha :))) taktik versene bana, seneye hastanede olacam ins, hic beceremem ben, taktik lazim...

Yorumla
    • DrDeniz
      DrDeniz
      +1 yıl

Tatlım Hastaneye ilk geldiğinizde lise yıllarındaki ineklik devam ediyorsa onlardan ilk bir kurtulun ve Cool olun. Cool olduktan sonra zaten dikkat çekiyorsunuz Uzmanlarınız tarafından. İlk sizi bir ezerler bu normal alışacaksın. Sonra baktı beğendiler seni yavaş yavaş şakalaşmalar başlar sonrası zaten malumun :)

Yorumla
    • sinemy20
      sinemy20
      +1 yıl

Hahha, peki :) hic inek olamadim o yuzden sorun yok :) :)

Yorumla
  • esintili
    esintili Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Mesleğe göre evlenilmez ama doktor en iyi doktorla anlaşır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Saçma sapan sorular sormayın gönlü kımdeyse onnla evlenır

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oyle kolay olmuyo iste istemeye geldiginde veya izdivac programlarinda bile ilk sorulardan biri oglumuz ne is yapiyo oluyo😒

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ee o zaman izdivaç demeyilm programın adına Tapu kadastro daha iyi olur dımı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of diyelim ama her yerde boyle ilk once meslek soruluyo benim sucum ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

soruluo diye sevdiğin kişiye alçaktan bakcak halın yok ya seni onu sevıosn o senı paran ıcın ya da aynı zeka seviyesinde oldugu için sevmiyor gerçekten başkalarının ne düşündüğünü umursıcak kafadamısın? bide doktorsun güya Baban ne dıcek benım kızım doktor sanyiciye kız vermemmi dicek o zaman senın baban karakterisz bir insandır afedersın cok sınırlndm gerçek bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bir şey daha eklicem karısının sırtından geçinen erkeğede erkek denmez saten seni seviyorsa sana para harcatmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklisin aslinda ama zor bir durum gercekten hayatta tam diyosun her sey yolunda sen istemesen de hayat duvarlar oruyo araya babami bilemem hic konusmadik ama karaktersiz degildir benim babam😒sadece beni cok fazla dusunuyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen gerçekten sevmemişssin lafı olsun dıye ıstıosan başka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki de
      Yine de sagol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

np np

Yorumla
  • fıraaatttt
    fıraaatttt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Qavat ile evlendiğinin sonradan farkına varanlarda oluyor

0
    0 Yorumla
  • kaannyavuz
    kaannyavuz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Doktor bir kız'ın doktor bir erkekle evlenmesi daha uygun bence :)

1
    0 Yorumla
  • hammaamamia
    hammaamamia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Tanidigim kuyumcu karsi doktor yani asik olduguyla evlenir

0
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 8b cevap paylaştı.

En yakın hastası ile. :):

2
    0 Yorumla
  • amantarimdidim
    amantarimdidim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Prof doç Dr astronot uzay bilimci olur mu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olur olur😁

Yorumla
    • amantarimdidim
      amantarimdidim
      +1 yıl

La gördün kocanın iyisini hemen olur olur. 😂😂😂😂

Yorumla
  • karamelcivciv
    karamelcivciv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Doktor ya da iş adamı erkekler le :D

0
    0 Yorumla
  • Küpido
    Küpido Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

bilemedim simdi? sairler belki?

0
    0 Yorumla
  • Ghostman33
    Ghostman33 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

%80 ya meslektaşı ile ya da hastası ile :))

1
    0 Yorumla
  • sezginkara
    sezginkara Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

meslekle alakalı bir durum değil bu

1
    0 Yorumla
  • 1o2n3u4r
    1o2n3u4r Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Uçak mühendisi ya da pilotla evlenir bence :D

1
    0 Yorumla
  • kimimbennnn
    kimimbennnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

meslege göre evleniliyo sizin orda

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ya sorma😂

Yorumla
    • kimimbennnn
      kimimbennnn
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
  • yLmZme
    yLmZme Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 722 cevap paylaştı.

kapıcı ile evlenmeyecektin evlenmeyecek misin

0
    0 Yorumla
  • anl0037
    anl0037 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Erkek aşçılarla evlenir #D

0
    0 Yorumla
  • fatihılgın
    fatihılgın Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 8,7b cevap paylaştı.

bir savcıyla evlenebilir.

0
    0 Yorumla
  • azambilgin
    azambilgin Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 582 cevap paylaştı.

Amcamda doktor yengemde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sevdigi insanla tabiki

0
    0 Yorumla
  • herkulade
    herkulade Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Doktorla

0
    0 Yorumla
  • MisteryOso
    MisteryOso Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Subay olur mu

2
    0 Yorumla
  • Splendor
    Splendor Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Kendi meslektaşıyla

0
    0 Yorumla
  • MetalQor
    MetalQor Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

benle evlenebilirler

0
    0 Yorumla
  • yata768
    yata768 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

aşık olduğuyla

0
    0 Yorumla
  • Uyananguzeel
    Uyananguzeel Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 730 cevap paylaştı.

Doktorlarla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

dr. dr. iyidir

0
    0 Yorumla
  • BlueSentinel
    BlueSentinel Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 832 cevap paylaştı.

Bilmiyorum...

0
    0 Yorumla
  • MeraklıGazeteci
    MeraklıGazeteci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Mühendis

0
    0 Yorumla
  • sevmekkk74
    sevmekkk74 Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

inşatta amelesiyle

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Doktor kizlar kiminle evlenir ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Doktorlar kimlerle evli oluyo? 15 cevap verildi
Doktorlar kimlerle evli oluyo? 22 cevap verildi
Doktor kiminle evlenmeli? 6 cevap verildi
Doktor kiminle evlenmeli? 11 cevap verildi
Doktor ev hanımıyla evlenir mi? 39 cevap verildi
Bir doktor ev hanımı ile evlenir mi? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨