Kızlar, ailem başörtüsü konusunda çok baskı yapıyor , yaptıkları ağır baskıdan dolayı başörtüsünden soğudum , ailemi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum?

Ben normalde din konusunda çok hassas biriyim. Sorgulayıcı bir yapım vardır ama her sorguladığımdada Yaratıcının varlığına ve emirlerine dair olumlu sonuca ulaştım. Geleceğimde kendimi tesettürlü olarak görüyordum ama şu an içimde biriken sinir ve kinden dolayı bunlardan tamamen soğudum. Hala başörtülü kadınların başımın üstünde yeri var , bu düşüncem değişmez ancak degişen ben oldum. Sosyal bilimler ögrencisiyim , hazırlık okuyorum. Devlet yurduna yerleştim , ailemle aramizdaki mesafe bir saat. Okula ilk geldigimde okulda takmıyordum , ama sonra babamın okula gelip beni öyle görürse okuldan alacağını düsündüm ve geri taktım. Takmaya başladığım 1 ay boyunca sıramdan dahi kalkmıyordum. Bazı arkadaşlarım okuldan ayrıldığımı bile düşünmüş. Bende ağır bir kompleks oluştu. kendimi hicbirşeye söz hakkı yokmuş gibi hissediyorum sınıfta , benimle konuşan bazı kız arkadaşlarım küçümsermiş gibi baktigini hissediyorum. Aslında sosyal faaliyetlerde çok iyiyimdir ama hicbirine katilmiyorum. Beden eğitimi konusunda ortaokulda birinci siradaydim ama şu an hocadan izin isteyip banka oturup arkadaşlarımı izliyorum beden eğitimi dersinde. herşeyimi kaybetmeye başladım. Bir çok yeteneğim hocalar görmedi. Kendimi ön plana hiçbirşeyde koyamadım. Hep en arkalarda kaldım. Notlarım berbat. Derslerde hep uyuyorum. O başörtüsünü hergün takmaktan nefret ediyorum artık. Oda arkadaslarim saclarini düzleştirip cikarken , ben topuz yapip baglamakla ugrasiyorum ve bu cok ağır geliyor bana. Psikolojik olarak ciddi anlamda bozuldum. Hergün bu konuyu nasil cozecegimi dusunuyorum. nasil cözerim nasil ikna olurlar diye. Acilirsam babam okuldan alir. Bazen de onlardan baglantimi koparmak istiyorum okulumu başarılı bir şekilde bitirip annemi universtede yanima almak istiyorum. zaten huzurlu bir evimiz yok. Sizce ne yapmalıyım ne olur fikir verin
Kızlar, ailem başörtüsü konusunda çok baskı yapıyor , yaptıkları ağır baskıdan dolayı başörtüsünden soğudum , ailemi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum?