Merhaba. Arkadaşımla tatil yapmak istiyoruz. Güzel temiz bir yerde olsun istiyoruz. Tesettürlüyüm ben. Muhafazakar tatil yapabileceğimiz yerler var mı biliyor musunuz?
Denize de girmek istiyorum havuza da. İkisi için de sadece kadınlara özel plaj ve havuzu olan, muhafazakar tatil yeri biliyor musunuz?Birkaç otel var beş yıldızlı ama bütçeleri çok çok yüksek. Daha normal yerlerde önerileriniz olur mu acaba?
Muhafazakar tatil yerleri: Muhafazakar ailelerin gidebileceği tatil yerleri için tavsiyeler?
Yalova taraflarında Esenköy diye bir yer var. Asla lüks değil ama 3 tane kapalı kadınlar için plaj var. Deniz çakıllı, kum değil. Ama mavi bayraklı plajları ve denizi çok temiz. Sakin olsun, kafam dinlensin dersen tam kapalı kadınlar için bir yer. Akşam dolaşabileceğin ufak bir meydanı var ve kafeleri de hep kapalı kadın dolu. Orası gerçekten plajları sebebiyle kapalı kadınlara hitap eden bir ilçe diyebilirim. Ev kiralıyorsun apart olarak. Yıllar içinde fiyatları çok yükselttiler ama birkaç arkadaş rahat kalınır diye düşünüyorum.
Biz eşimle Muğla Turunç taraflarında otele gittik geçen sene islami otel diye aratırsan çıkar. Alkol olmadığı için turist çok yoktu ve genelde kapalı kadınlar çoğunluktaydı. Kadınlar için havuz da vardı ve hizmet çok iyiydi. Bir bakmak isteyebilirsin rahat bir tatil muhafazakar insanlar için.
Merhaba, yıllardır ailemle birlikte Muğla Fethiye’ye gidiyoruz. Daha önceleri orada bazı otel sorunları yaşadık. Tesettüre uygun olmayan ve mahremiyete önem vermeyen otel çok fazla maalesef. O kadar kötü tecrübeden sonra Zehra Hotel’i bulduk. Ailemle rahat rahat tatil yapabiliyoruz. Aileye özel odaları da çok iyi. Balayı özel odaları ve diğer odaları da güzel. Manzarası da gayet güzel. Yemekleri ve et ürünleri helal. Ayrıca çevresinde hiç alkollü mekan yok. Kadınlara ve aileye özel plajını çok sevdik. Ailemle gittiğimizde aile plajını, kız kardeşlerim ve kuzenlerimle gittiğimizde korunaklı kadınlar plajını kullanıyoruz. Dini hassayiyetlerimize çok uygun bir otel. Mahremiyetimizi koruyarak güzel bir yaz tatili yapıyoruz. İncelemek istersen
Muhafazakar erkekler tesettürlü eşini kadınlar için özel otellere yollayıp kendileri ise gidiyorum diye nataşalarla tatillere gidiyormuş 😂😂 bunu bizzat turizim işi yapan insanlardan duydum 😂
Evet Antalya da adenya hotel car bayanlara özel havuzu oldugunu biliyorum ama plan var mı Emin degilim arayip sorman gerek muhafazakar bir mekan oldugunu dusunuyorum
En İyi Cevaplar