Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siz erkeklerin ısrarla anlamak istemediği bir şey var seksi değilsinix erkek vücudu tahrik etmiyor bacağına kalçasına vs dokunduğumuzda ya da cinsel organını gördüğümüzde tahtik olmuyoruz sizn gibi azmıyoruz sizin kadın vücudu gördüğünüzde yahut dokunduğunuzda hissettiğiniz duyguları hissetmiyoruz o yüzden sürekli nette şeyimin fotosunu atayım mı bilmem ne gibi saçmalıklar yapmayın görüntüsünden hiç hoşlanmjhoruz hiçbir kızda azmıyor bizi kendiniz gibi değerlendirmeyin seksi olan tahrik eden vücut bizimki. sizinki değil kabjşlenin artık bunu
Kendini kandıran bence sensin ve vajinismus hastası olabilirsin, kadınlar, erkek bedeninden tahrik olur, bu şekilde zaten Fitness Modeller ortaya çıkıyor, kadınları erkek bedeninin tahrik edişi de benim de deneyimlediğim bir şey olduğuna göre, seni dikkate almaya gerek yok.
O yüzden zaten 12 kız yorumu beğenmiş ve yapılan yorumlardan 1tane bile off çok seksi ölfüm bittim diye bir yorum yok öyle değil mi bütün kızlar iğrenç demiş o zaman buraya yorum yapan bütün kızlar vajinismus :D :D
Hayır buradaki bacağı çok kaslı buldukları için olabilir mi acaba? İstersen sitedeki "Bir Erkek Nasıl Olmalı" bencesine bak, bütün kızların "Fotoğraflara bakmaktan yazıyı okuyamadım." yazdığını da görmüş olursun böylece ;)
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar, (resimli) Diyelim ki böyle bir çocuğa Masör olarak masaj yapıyorsunuz, ya da doktorsunuz ne hissedersiniz?
En İyi Cevaplar