American pie 9 yani as filmin 5. si çıkacak mı? Bilgisi olan var mı? İzlediniz mi ve beğeniyor musunuz Amerikan Pastası serisini?Amerikan Pastası 9 çıktı mı?
American Pie sekiz seks komedi filminden oluşan bir film dizisidir. Yani Amerikan Pastası 9 çekilmedi ama ilk 8 seriyi kronolojik olarak incelemek istersen paylaşayım.
Amerikan Pastası serisi
1- American Pie - Serinin ilk filmi. Tüm ana karakterler lisede yaşlılar. Tüm erkeklerin balo gecelerinin bitiminden önce bekaretlerini kaybetme hedefi vardır. Jim Levenstein Michelle'e kaybeder. 2- Bu film yaz boyunca üniversitedeki tüm ana karakterlerin birinci sınıfından sonra geçiyor. Bir kaza nedeniyle Jim ve Michelle bir hafta boyunca birbirleriyle çıkmış gibi davranmak zorunda kaldılar, ancak süreçte birbirleri için daha güçlü duygular geliştirdiler. Rol yapma ihtiyacı sona erdikten sonra Jim, Nadia'yı geri çevirir ve Michelle ile gerçek bir ilişkiye başlar. 3- Üniversiteden mezun olduktan sonra Jim Levenstein ve kız arkadaşı Michelle evlendi. 4- Bu film, lisenin küçük yaşından sonra yaz aylarında Stifler'in küçük kardeşi (ilk 2 filmde yer alan) üzerine odaklanır. Bir sahnede Jim Levenstein'ın babası tarafından Jim ve Michelle'in bir çocuk bekledikleri belirtiliyor. 5- Band Camp olaylarından sonra gerçekleşeceğini gösteren hiçbir ipucu hatırlayamıyorum. Ama bu film hala lisede olan Erik Stifler'e odaklanıyor. Bu filmde, sonunda bekaretini kaybettiği bir kız arkadaşı var. 6- Bunu izlemeyi hiç bitirmedim, ama Erik Stifler içinde ve şimdi üniversitede. Bu nedenle, arsa The Naked Mile olaylarından sonra gerçekleşir. 7 ve 8'i izlemedim. :(
Sanmıyorum. çünkü as kadro evlendi buyudu ve son buluşmayı yaptı. ama belki beta evindeki bebeler için çekerlerse bişeyler olabilir
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Wikipedia da 8. filmin iyi izlenmesinden dolayi 9 hazirliklari basladi yaziyor ciksa iyiya belki bunlarin cocuklari filende olabilir boyle film serisi pek bulunmuyor
En İyi Cevaplar