Bu haberi okudum çom üzüldüm ya ben hala msn kullanıyorm yani Skype nedir bilmiyorum siz kullanıyomusunuz?
link
link
yaklaşık bir yıldır skyp kullanıyorum gerçekten kullanımı oldukça basit ve kolaydır msnden daha iyidir
hatta skyp kontörü alıp cep telefonunu pcden arayabiliyosunuz msnde bu yoktu mesela skyp oldukça kullanışlı skyp eskiden bağımsızdı microsoft bilmem kaç milyar dolara satın aldı skype ı
benim şimdi anlamadığım microsoft msn yani uzantısı hotmaille biten mail hesaplarını otomotik olarak skyp programını indirdiğimizde kişi listemizi taşyabilecezmi yoksa hotmail hesaplarımız blokemi edilccek eğer hesaplarımız bloke edilirse bu siteye ve facebook tvittera genellikle hotmail uzantısı üzerinden alınmış hesaplarla giriyoruz skypın hesabı ayrı bir mail adresi hotmail hesaplarımız iptal edilirse bu siteye ve daha bir çok siteye giremeyeceğiz geçiçi olrak ne olucak hurra herkes skyp hesabı almak zorunda bırakılcak onay mailleri ise bi süre sonra gelicek yoğunluktan microsoft bunun sinyallerini skypı aldığında vermişti hatta lansmanda birisi sormuştu mail hesapları blokemi edilcek diye microsoft görevlisi sanırım öyle gözüküyor demişti ama herkesim mutlu olacağını söylemişti hala merak içersindeyim hotmail uzantılı mail hesaplarımız ne olacak sayın microsoft
Skype live messenger gibi ama profesynel ücretsiz 5 kişiye kadar sesli ve görüntülü konusacağimiz bir uygulamadır
İOS Windows Symbian Mobil olarakda kullanılabilir
ayrıca tl yükeyip telefon gibi görüşebiliyorsunuz
yan i skype günde 1 milyon dolar kazanıyorsa şimdi , 10 milyon dolar kazanacak
Ebuddy Akar :D
Skype ı kullanırım sürekli, ses-görüntü kalitesi gayet iyidir.Biz arkadaşlarla online oyuna girdiğimizde kullanıyoruz çok yararlı oluyor şahsen :D İstersen skype kontörü alıp cep telefonlarını da arayabiliyorsun.Bayramda annemlerle annanemleri görüştürmüştük skype yoluyla nasıl sevinmişlerdi anlatamam bütün akrabalarla konuştuk görüştük falan çok güzel bir program. :)
evet duydum ama facebook çıkalı tadı kalmamıştı bana.diğer yandan skype özellikle uzaktaki kıymetlilerimle kamera açmak için tercih ettiğim yöntem.ama pek de bir farkları yok.
Cevap
11Cevap
Skype uzun süredir kullanıyorum, kalite bakımından son sürümü ile çok daha iyi.
skype sesli arama sohbet programı cok güzel kullanıslı birşey ama kullanmıyorum :D
Bir nevi internet teli gibi bir şey bende yüklü ama kullanmıyorum.
harika bir servistir, hayatimin bir donemine damgasini vurmustur uzaklarda iken.
hala msn mi kullanıyorsun 'yakalayın şunu yat yere yat yat yat'
sadece afrikada yetişen bir bitki. 19 kasım 2012de ilk defa meyve vericek ve o meyvenin ne için dünyaya gönderildiğini bilmeyen bir kişinin tüm hayatını zindana çevirecek..
this winter its happening!
bkz:abi bu skype afrikadan bi muzun içinde geldi.
uğur bey yıllardır başımızda bu bela.
kullanıyorum. msn gibi görüntü ses kalitesi çok yüksek.
msne benzer fakat para filan yükleyip normal telefon da arayabilirsin
Skype daha geniş kapsamlı bir program. Amacı msnle aynı nerdeyse
skype kullanıyorum ama msn nin yeri farklı
halen kullanıyorum , hoşnutuz.
Aynısının telefonuda arayabileceğin şekli.
Kullanıyorum ve gayet iyi bir pro.
Msn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar