merhaba arkadaşlar
3 yıllık ilişkim var 2 seneye yakın sözlüyüz
eltim olcak Kadından şimdiden Nefret ediyorjm. Aslında insanları severim ama bu sevilecek gibi değil çok fesat ve kıskanç. 10 senedir kaynımla çıktılar 2 seneye yakın evliler
bir iki ay önce sözlümlerle yaşamaya başladılar borçlar bitene kadar
sözlümün annesi ve ablası beni çok sever. Ondan çok şikayetçiler bu Bahsettiğim huylarından dolayı
geçen gün sözlüme gittim kalktı temizlik yapmaya başladı
hoşgeldin falan demedi zaten. Sonra hava çok güzel siz dışarı Çıkın biz de rahat rahat temizlik yapalım dedi
bende benim bildiğim temizlik 2 ayda bir yapılmaz ama dedim.
kaynanam kızdı ona o nasıl laf öyle o da benim gelinim diye. Bana bir şey alınınca hemen surat yapıyor kaynanam ona benim adımla Kazayla seslenirse büyütüyor olayı
nasıl anlaşıcam ben bununla ya bıktım
3 yıllık ilişkim var 2 seneye yakın sözlüyüz
eltim olcak Kadından şimdiden Nefret ediyorjm. Aslında insanları severim ama bu sevilecek gibi değil çok fesat ve kıskanç. 10 senedir kaynımla çıktılar 2 seneye yakın evliler
bir iki ay önce sözlümlerle yaşamaya başladılar borçlar bitene kadar
sözlümün annesi ve ablası beni çok sever. Ondan çok şikayetçiler bu Bahsettiğim huylarından dolayı
geçen gün sözlüme gittim kalktı temizlik yapmaya başladı
hoşgeldin falan demedi zaten. Sonra hava çok güzel siz dışarı Çıkın biz de rahat rahat temizlik yapalım dedi
bende benim bildiğim temizlik 2 ayda bir yapılmaz ama dedim.
kaynanam kızdı ona o nasıl laf öyle o da benim gelinim diye. Bana bir şey alınınca hemen surat yapıyor kaynanam ona benim adımla Kazayla seslenirse büyütüyor olayı
nasıl anlaşıcam ben bununla ya bıktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer