ilk adımı atan ben de olmak istemiyorum açıkçası.
Facebook'ta birine kendimi göstermek istiyorum
ilk adımı atan ben de olmak istemiyorum açıkçası.
Eklemek istemiyorum diyosun ama zor bu şekilde ilgisini çekmen, ekleyip şu şekilde bi açıklama yaparsın sen ekleyince muhtemelen sorucak kimsin vs. diye sende sağ tarafta tanımadığım halde 1 aydır çıkıyodun sinir oldum artık bi anda ekledim kusura bakma de geç :D
Klasik yalan aynısını bir arkadaşımda yapmıştı :D
O zaman o ortak arkadaşından yardım iste bi şekilde senden bahsetsin.
İçine kapanık kısmını atlarsak çocuk benim kafadan bende şuana kadar çıktığım hiç bir kıza ilk adımı atmamışımdır, valla biraz senin bişeyler yapman lazım yoksa o çocuk kolay kolay adım atmaz benden demesi :)
Fake bi hesap aç senin yakın arkadaşınmış gibi onu ekle ordan ama kendinide eklemeyi unutma ordan hem kendini öv ayarında belli etmeden hem ağzını ara başka yolu yok :)
Allah Allah niye ilk adımı sen atmak istemiyormuşsun? Kızlar ilk adımı atamaz mı? Öyle bir kanun mu var? Artık devir değişti dostum. İlk adımı sen atacaksın. Yoksa avucunu yalarsın :)
arkadaşlarını ekle o bir ortak arkadaş varya onun durumuna yorum falan yap :D
maurershapi.us/maurers-etkileri
başına www yapın link atamıyorum
sonrada şu yazıyı yazın yanına
Maurers ile sadece zayıflatmaz, Maurers ile göbek, bel ve basen bölgesi gibi hareketsiz bölgelerdeki yağlardan da kurtulursunuz. Türkiye’deki en iyi gerçek termojenik yağ yakıcı bitkisel kapsül Maurers hem bölgesel, hem genel zayıflama hem de sıkılaştırıcı etkiye sahip muhteşem bir üründür. bir ayda 10 kilo sadece 39 tl
paylaşın :D
Cevap
4Cevap
fotografını profilinde paylas sonra altta öne çıkar var 5 tl karşılığında öde çıkartıyor
ohoo adamlar para kazanmak için neler neler yapıyor inanmıyorsan gir gör bir yazı yaz tak ne çıkacak altta
Ortak arkadaşına söyle arkadaş eklemesi için senin profilini ona önersin
("Arkadaş Öner" seçeneği)
Mümkün değil seni görmesi :))
Mecbur başka şekilde zor.
onun beğendiği sayfalari beğen yorum yap
İstersen beni takip edebilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar