Şüphesiz ki Adem ile Havvadan geldik insanların zenci sarışın çekik gözlü veya renkli gözlü olması dünyada ki binlerce mucizeden biri olabilir mesela ruslar daha kuzeyde daha soguk yerde yerleşme yeri kurduklarından güneşlede pek münakaşaları olmadıgı için beyaz tenli zencilerin renklerinin bu şekilde olması da tropiklerdeki yoğun ışınlarda da olabilir yani kesin bişey söylenemez çünkü güney amerikada da aynı ışınlara maruz kalıyorlar onlar neden siyahi değil irsi de olabilir :/ onu geçtim maymundan geldiğimiz de söyleniyor cidden kafa karıştırıcı tabi bunların hepsi benim düşüncem dogru yanlış bilemiyorum
adaptasyon olayıdır. zenci zenci olarak varolmamıştır yani, bulunduğu coğrafyaya adaptasyonu sayesinde zenci olmuştur. tıpkı, afrika fili ile hindistan filinin fiziki farklılıklarının sebebi gibi. veya kutup ayısı ile boz ayının farklılaşması gibi.
Cografi etkenlerden, gines isinlari vs etkili olmus adaptasyon olayidir dunyadaki milyonlarca mucizeden sadece biri. Tatli ve tuzlu denizin birbirine karismamasi gibi
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İlk insan Adem ile Havva olarak biliriz. Öyle ise, günümüzde, siyahiler, çekik gözlüler, sarışınlar, esmerler bu çeşitlilik sizce nasıl oluşmuştur?
En İyi Cevaplar