Lunaparkta istediğim aletlere binememek?

Bende panik atak hastalığı var. Lunaparkta istediğim şeylere bir türlü binemiyorum. Ama arkadaşlarımın hepsi biniyor. Bin birşey olmaz diyorlar bana ama ben korkuyorum. Size sorum şu benim gibi KORKAK olupta gondola tapis volanta (uçan halı) binen varmı? Veya korkulacak kadarmı? Bayılırım diye korkuyorum :( Herşeyden çok korkuyorum dönen salıncaklara bile binemiyorum kopacakmış gibi geliyor. (Çok önemsiyorum kendimi. Ölürsem çok şey eksilirmiş gibi:@ ) Keşke biraz güvenim olsa biraz cesur olsam binip kurtulucam. Bir arkadaşım var oda benim gibi korkuyor bu tarz şeylerden ama bilirsiniz lunaparkta tapis volant (uçan halı) diye bir alet var o ona biniyor. Ona binebilir miyim acaba? Bineniniz varsa bu iki alete bana fikir verin lütfen. İçime dert oldu bana yardım edin arkadaşlar binmeli miyim sizce?

(Şimdi bana dyiceksiniz binme eksik ol ama içime dert oldu. Of artık kendimi kanıtlamak istiyorum. Kendime güvenmek istiyorum bir türlü yapamıyorum)
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bu hastalığı büyük oranda yendim fakat bu tarz şeylerde (yani birşeyi kafama takınca nüksediyor tekrar, sanki çok önemli birşey gibi.) Her neyse geçen yaza kadar lunaparkta hiç birşeye binemezdim fakat ne olduysa balerine bindim mecbur kaldım uçağada bindim fakat fazlada etkilenmedim :/ Yani geçen sene sorsanız aklımdan bile geçmezdi ama bu korkumu yenebilirim diye düşünüyorum en azından gondola binmesem bile uçan halıya binebilirim belki. Bilmiyorum kararsızım. :(
Lunaparkta istediğim aletlere binememek?