Merhaba ben üçyıllık evliyim bundan iki ay önce eşim grip oldum sanada geçmesin diye salona yatmaya başladı..sonra hastalığı geçti çok sıcak uyuyamıyorum dedi hala salonda yatıyor.Cinsel bir sorunuda yok isteyince oluyor ama neden benden ayrı yatıyor.Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama 2 ay oldu.Normalmi ne yapmam lazım lüften bana akıl verin :/
Cevabın nedir?
+1 yılEşinin kafasını sürekli meşgul eden maddi yada psikolojik sorunları olup olmadığını öğren kardeş, Evlilikte ilk 3 yıl zaten eşlerin ancak birbirlerini tanımasına yetecek kadar bir süredir. Yani yatağını ayıracak kadar bir süreç değildir.
Aranızdaki problem varsa düzeltmeye çalış bacım yuvayı ayakta tutan dişi kuş tabiri doğru sözdür. Eşinin varsa problemlerini birlikte çözmeye çalış, sen evlisin O'da eşin siz sevgili falan değilsiniz, onun da çok üstüne düşmeden yani bıktırmadan normal yaşamınıza döndürmeye çalış bacım Allah mutluluğunuzu daim eylesin..30 Yorumla
allah yardımcın olsun zor bir durum düzelir umarım ama araya soğukluk girmeye görsün en iyisi karşılıklı oturup konuşmak unutmayınki ikinizde erişkin insanlarsınız sonuçta al karşına sıkıntılarını dile getir bir çözüm bulmaya çalışın ama sakın gurur yapıpda konuşmamazlık yapmayın yoksa uzadıkca daha kötü olur.
10 Yorumla
Eşini bimem ama benim mesela takıntılarım vardır, biriyle aynı odada uyuyamıyorum nefes alıp verişine tahammülüm olmuyor bu sevdiğim insanlara karşıda öyle, buyüzden ailemle aram hep bozulmuştur istemediğim halde yaptığım şeyler halbukı, bence eşini al karşına konuş ailem hiç bir zaman beni alıp karşısına konuşmadı, belki bir yararı olur.
20 Yorumla
konuşmayı dene aklına farklı fikirler gelmesin başka sorunlar olabilir bunun nednei sor bakımlımısın ayrıca hani yatmadan önce giyimin bakımın hani horlama filan gibi sorunlar ama konuş anlatsın ki anlayasın
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
21Cevap
+1 yılal karşına, kocacım bak ben bu durumdan rahatsız oluyorum. sıcaksa yorganı at üzerinden de. sen çarşaf at üstüne ben yorganı çekerim ama benden ayrı yatma de. Bi hatammı var ne bu de;? rahatsızlığını bi dile getir sonra konuşalım :)) tepkisini bildir bana cevap atayım sana :)))
40 Yorumla
+1 yılbence biraz takip et haberi olmadan durum normal değil gibi dostum. yok eğer şüphelenilecek bi durum yoksa ortada onun ne istediğini iyi anlamalısın ve bütün kadınlar romantik hediyeleri severler öyle bişeylerle eski aynı yastığı paylaşma durumunuza dönmeye çalışabilirsin ;)
02 Yorumla- +1 yıl
soru soran bayan zaten.
- +1 yıl
o zaman durum değişir ama sadece hediye konusunda. Bi erkeği karısı boğarsa sadece öyle bişey yapar adam.
2 ay normal olamaz ama aklıma gelen ilk sey sana yanlıs birşey yaptı sonunda pişman oldu ondan yada yan yana yatınca rahatsız olduğu birşeyde olabilir? Sana soğuk davranıyor mu peki?
12 Yorumla
+1 yıleşlerin ayrı yatması hele ki 3 yıllık evlilikte hiç normal değil..eşinize sebebini sordunuz mu?alıp karşınıza sakin bir şekilde konuşmayı deneyin, bakalım size ne söylecek..
10 YorumlaBu bir sorun. Bu konuda konuştunuz mu? Ya da gerçekten sıcak ve yatılmayacak gibi bir durum söz konusu mu?
01 Yorumla
+1 yılEvde ne olursa olsun bir çiftin ayrı yatmaması gerektiğini düşünüyorum. Neden ayrı yatıyor bunu eşine sormayı hiç denedin mi? Söylediğin bahaneler çok saçma geldi bana.
00 Yorumlabence otur acik acik konus sonucta o senin hayat arkadasin kocan soyle de neden boyle yapiyosun benimmi bir hatam var acik ol anlat bana lutfen falan de
00 YorumlaYatarken fark etmeden bir sekilde rahatsiz olacagi bir sey yapiyor olabilirsin yada olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
seni kıracak ne yaptımki?
böyle durumlarda genelde başka bir kadın olma olasılığı yüksektir ama sen takipte kal hemen üstüne püskürtme öfkeni bişey bulmadan
00 Yorumla
+1 yılcilvenizi kullanıp en ateşli şekilde onu yatak odasına hapsetmelisiniz.
06 Yorumla- +1 yıl
hocaya gidin nedir lütfen saçmalamayın.
- +1 yıl
büyü yapanlar var tabi de öyle bu tarz sorunları hocayla çözülmez.
adamın üzerini açarsın adamcağız sabah uyanınca kazık gibi olur tekrar grip olmamak için korkusundan ayrı yatar cinsellik yolundaysa sorunda yok demektir
11 Yorumla
+1 yılBazen bende salonda yatıyorum, hatta gerçekten yalnız kalmak isriyor insan ya, biraz zaman tanı ona, sanırım elektrik almada bir sorun olmalı...
00 Yorumlabiraz cesaretli ol git aşkım üşüdüm yanıma gelrmisin de alışkanlk yapmstr
00 YorumlaGit atla üstüne eğer bişi varsada ilişkini bu şeklde kurtarmalısın o kaçıyo diye triplere girme tabiii haylaa bi cacık yoksa o zaman olaylar büyümüş demektir
00 Yorumlabi takintisi var belli ne yapiyor surekli nettemi sadece uyuyormu yoksa
04 YorumlaKötü durumdasınız ayrı yatmak zedeler evliliği
Belki rahat rahat uyumak isteyebilirde
Salondaki yatak rahatmı yoksa çekyat türü bişeymi00 Yorumlatut kolundan , oturt karşına konuş , hallet sorunu .. böyle devam ederse evliliğinize yazık olur
00 Yorumlakadinligini belli et. romantizmle yaklas.
sorun onda o zaman. duzensiz oldugu icin sorun onda.00 YorumlaEşinle konuşman gerek bunu güzel bir dille konuşarak.
Vardır elbet bir sebebi.00 Yorumlaseni cezalandırıyor görmüyor musun, yapmışsın bir yanlış farkında değilsin
10 Yorumla3,5 yıldır evliyiz. ikimizinde 2. evliliği ve kocam evde olduğumuz akşamları erkenden salonda yatıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen uyurken salonda başka kadınlarla birlikte oluyor o
03 Yorumla- +1 yıl
Surada insanlara gercek bir sorunu olup anlatan yardim isteyen kisilerle dalga geciyorsunuz ya gozlerinizi catalla oymak istiyorum hepinizin
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim peri haklısın :(
+1 yılsiz kac yasindasiniz ve esiniz kac yasinda?ve esiniz nasil bi ortamda calisiyor?
00 Yorumlabaşka biri mi var acaba.bi takibe al çaktırmadan
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşak birine fena halde tutulmuş olabilir yada canı sıkkındır..
10 Yorumla
+1 yılohoooooooo
bitmiş anam o evlilik00 Yorumlayemegıne vıagra at heheheh =)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka birine gönül kaptırmış olabilir.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala devam ediyor mu sorun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsende onun yanına git yat
00 Yorumla sana kıyabılır mı ?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkonuşmayı dene sorunun ne olduğunu anlamaya çalış
10 YorumlaKonuşmaya çalış
00 Yorumladaralmıştır adam
00 Yorumlapsıkolojık olabılır.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi