ya ben Müslümanım, ülkemi severim, bayrağımı, polisimi, halkımı, özgürlüğümü severim yani beni sağcı solcu diye çook ayıramazlar ahmet kaya neden dinlenmesim ki adamın parçaları harika ahmet kayayı sadece bazı taraflar dinler diye düşünüyorlar bu çok kötü bence yanlış mıyım?
kime göre neye göre bence barış manço onurumuzdur şimdi çık çıkabilirsen işin içinden herkezin zevki ruh hali hayata bakış açısı farklı bunlar tartışılcak konular değil ya neyse. :)
Bahsettiğin şahıs alenen terör örgütü olduğunu, desteklediğini belli etmiştir. Terörün sağı, solu olmaz. Bunu bile bile 'Ben sanatına bakarım, karakterine değil' bahanesi ardına saklananlar aptaldır. Bu kadar net. Ayrıca bir ülkücü olarak gizli terörist sempatizanlığı yoktur bende.
Ahmet kaya çok yürekli çok mert bir insandı allah rahmet eylesin halkını seven dilini ırkını seven devrimci bir Kürt ferdiydi tüm türkiyedeki tüm faşistlere baş kaldırdı bu çirkin düzene hodri meydan dedi o değil tc kaybetti her zaman gönüllerde olacak büyük üstat ahmet kaya. Her biji hunermendé kurda
ahmet kaya düşmanlığı diye bişiy yoktur savundğu görüşü yanlış bulmak vardır sanatına kimse karışamaz ben savunduğu görüşü sözlerini ve bazı siyaset içeren şarkılarını yanlış bulup eleştirsemde bir çok şarkısınıda severek dinlerim sanatı farklı karakteri farklı başlıklarda yorumlamak lazım
Ailem sıkı ülkücüdür ama ben bazı şarkılarını severim dinleriz adamdan nefret ediyorum orası okey ama sanatın ırkı dili mezhebi olmaz sanat sanattır o adam iyi bir yorumcu bu kadar kendisini günahım kadar sevmem
severim diyenler acaba türk mü ve 30.000 şehidin kanına giren şerefsizleri desteklediğinin farkında olarak mı severim diyorlar vallahi apoyu özledim diyen adamı seven birinin ben türk kanı taşıdığına inanmam kim ne derse desin
Müzik evrenseldir ve notalara siyasi anlam yüklemek yanlıştır. Türkiye aşığı bir müzisyen ve iyi ki yapmış o şarkıları. Ayrıca o nefret edenlerin hepsi şarkı sözlerini ezbere bilir :- )
@xxNemesisxx hangi sol örgüte mensupsun ya da aralarına hiç girdin mi? Artık Apoyu devrimci niteliğinde değerlendiriyorlar. Deniz Gezmiş denen banka soyguncusuna devrimci diyen, dağda gezen Che'yi örnek alanlar mı Apoyu sevmeyecek?
ben taraf tutmam çok haklı olanın yanındayım. Yanlız solcu olupda derneklere üye olan çok tanıdığım arkadaşım var hiçbiri de apoyu sevmez he ama solcuyum diye geçinip solucların adını karalayan tipler sever. Eskiden her düşünce güzelmiş sağcı olsun solcu olsun şimdilerde ama ortalığı karıştırmak apoyu sevenler solcuyum demesinler bir zahmet.
@xxNemesisxx eski dediğin hangi yıllar? 5-6 yaşındayken sol örgüte yüzünden içeri giren amcamı ziyarete gittikçe solcuların ne halt olduklarını anladım. Aralarında bir kaç kişi Apoyu sevmiyordu, gerisi devrimci diyordu. O amcamı da pek sevmem, hem kendi hayatını hem bizim hayatımızı mahvetti. Onun yüzünden ne polis olabiliyorum, ne de rütbeli asker. Zaten koğuş arkadaşları da dağ kaçkını gibiydi.
yani ben o zamanlarda yoktum dünyada. Ben kulaktan dolma bilgilerle konuşmayı sevmem pek. Siyasetin hiçbir tarafı iyi değil. Sorunsuz mutlu bir hayat yaşamak istiyorsan. Ülkeni, bayrağını, askerini, halkını seveceksin. Devlet adamlarının da seni ezmelerine müsade etmeyeceksin. Solcu olupta kötü şeyler yapanda var sağcı olupta ben hepsini gördüm. Demek istediğim sağcılarda da var böyleleri kitaplarda okuyoruz dinliyoruz. Bir tarafı yerip diğer tarafı yüceltemeyiz hepsinin içinde pislikler var açıkcası.
1-orhan gencebay 2-selahattin özdemir (eski bir damarcı olarak) 3-ahmet kaya 4-engin nurşani 5-çelik (bu adamı sadece hercai şarkısıyla bile bu listeye koyabilirim) @Arsen-Lupen
insan cevabını bildiği soruyu sorar mı? tabiki dinliyorlardır.. burdan dinemiyorum diyenler bile bu soruyu gördükten sonra şu an gizli gizli dinliyorlardır :D
ülkücüyüm kısık sesle de dinlemem adamın siyasi görüşünden bana ne benim milliyetçiliğimi dinlediğim şarkı ile ölçecek ülcküler bir dönsün kendisine baksın
Arada dinlerdim ama artık dinlemiyorum. Vallahi ben Apoyu özledim dediğini duyduktan sonra yaptığı sanata da saygım kalmadı. Şehirlere bombalar yağarken her gece sevişip Apoyu özlesin dağ kaçkını.
Solcu felan değil mesele sesini severdim onu araştırana dek taaki Solcumuzda sağcımızda kardeşimizdir yeterki vatanı sevsin yeterki 30 binin katili olan apoya özledik seni demesin
@kod_adı_zorbacı Duymuyorum. Kuşdilli Mah. Terme Caddesi. Birlik Apartmanı No : 38 Kırşehir / Merkez Gelin duydurun hadi Hdp li arkadaşların bulamassa ülkü ocağı karşısı
@kod_adı_zorbacı yeşil deyince altınıza pisleyen bir ırksınız. Akıllı olun Tayyip başta diye totonuz tavan yaptı, Dersim'i hatırla bir kendine gel. Kafana bombayı yediğinde çok geç olur.
En İyi Cevaplar