Paha biçilmez olarak gördüğünüz şey nedir? Neyin değeri ölçülemez sizce?
Cevabın nedir?
İman nimeti. Evet, bu iki kelime bütün gerçekliği izah ediyor, çok uzatmaya gerek yok. İman Allahın kuluna ihsan ettiği "en büyük" nimettir. Çünkü dünyada iman etmek sonsuz hayatı kazandırır. Karşılığında hiç ölmeyeceğiniz, çalışmak zorunda dahi olmayacağınız sonsuz bir hayatın verildiği iman nimeti paha biçilemezdir.
Dünya hayatının çekiciliğine aldanan bir inançsız için dünya hayatı paha biçilemezdir. Çünkü ahiret onlar için yok hükmünde. Ahiret inancı bir insanın en büyük ümidi ve şartlanması olmalıdır. Dünya hayatına şartlanmak ise imanı kaybettirir.201 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılimage.motortrend.com/.../...quarters-in-motion.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=H1lYOKDbvzA
image.automobilemag.com/.../...mustang-cockpit.jpg
...02 Yorumla- +1 yıl
Şu ülkede, şunları bir araya getirmek o kadar zor ki..
+1 yılKitaplar... yeni hayatlar , yeni insanlar tanıtan , düşüncelerimi olgunlaştıran devasa yapıtlar. belki 15 -20 TL olabilirler ama bana kalsa milyar değerindedirler. Kitaplar mağaranın ucunda bekleyen beyaz ışığın simgesidir adeta. hayatına yön vermene yardımcı olurlar...
00 Yorumla
+1 yılsevgi. sevginin hiç bir türlüsüne paha biçilmez. zaten sevdiğimiz için iman etmez miyiz sevdiğimiz için koruruz. sevmek kelimesi kalpten başlıyorsa dilden dökülen yolculuğuna işte paha biçemem dediğim şey odur :)
22 Yorumla- +1 yıl
sevmek sevilmekte çok güzel :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
262
Cevap
498Cevap
Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Onur Gurur Haysiyet Şeref bunlar önemlidir çok önemli her şeyden önemli bunların tersini yaparak zengin olabilirsin ama sonrasında hatırlandıgın zaman ne şerefsiz onursuz adammış derler birde bunun tam zıttını düşün beş parasız kal onurlu adamdı derler benım için daima bunların değeri ölçülemez bu değerleri hiç bir şekilde satmam...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yeni dogum yapmis bir annenin , bebegini ilk kucagina aldığı an hissettiği mutluluk ve huzurdan daha güçlü bir duygu olabileceğine inanmıyorum..
Sonrasina da bir erkeğin , aşık olduğu o tek kadının kucagina basini koyup yaptigi dunyanin en huzurlu ve guvenli şekerlemeyi ekleyebilirim.. Ozellikle erkek dedim.. Bu derece yoğun bir huzuru ancak bir erkek tadabilir..00 YorumlaHuzur.
Annen baban sağ ise Ölenin gidenin yok ise huzur.
Mutlu ve keyifli olarak çalıştığın işin varsa huzurlusun.
İyi bir sevgilin var ve sağlıklı isen huzurlusun.
Kendini biliyor ve kendini sevebiliyorsan huzurlusun
Eğer huzurların varsa Pahabiçilmezdir.00 Yorumla
+1 yılBence annenin sana sarilmasi
Herkesin annesinin ona sarilmasi
Paha bicilemez bir durumdur81 YorumlaAile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. Dünyada ki en büyük servet bile insanda bir heves tutkudur bunun sonuda huzur dur. bir tarafa huzurla yaşayabilceğim bir hayat bir tarafada büyük bir servet sunsuzlar hiç düşünmeden huzuru seçerim çünkü insan aklı iradesi ile kalbinin sesi ile hareket eder her zaman. Değer verebilmek önemli olan neye değer verdiğin ise daha önemli. :)
00 Yorumla
+1 yılYorumları okumadım daha önce yazan oldu mu bilmiyorum o yüzden ama bana kalırsa açık ara farkla ZAMAN paha biçilemezdir. Justin Timberlake'nin Zamana Karşı filmi bu sorunun güzel bir cevabı olurdu. 1 saniye öncesini dünyadaki bütün paraları toplayıp bir araya getirsen satın alamazsın dostum :)))
00 YorumlaÖyle bir şey yok herseyin bir ederi var ama dinim den vazgecmezdim büyük ihtimal. Belki ölüm korkusu ile farklı görünmeye çalışırım ama sadece bu gibi durumlarda diğerleri için kişiye göre değişir diyorum
01 Yorumla
+1 yılAile. Bunu dışında hepsi yalan. Mal mülk arkadaş vs. istediğini i paha biçilemez görsende bir gün gelecek hepsini geride bırakıp ayrılıcaz bu dünyadan. Yaşadığın sürece senin yanında olan tek ailen olucak.
00 Yorumla
+1 yılAnne sevgisi..
8liste.com/.../...dugunu-gosteren-21-isaret-20.gif02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim..
💝💝Allah (c. c) ve Rasulullah (sav) aşkı💝💝
366 Yorumla- +1 yıl
Rusasigi'ndan da böyle birşey duyduk ya :D ölsekte gam yemeyiz artık site halkı olarak :D
Not : - leyenler neyin kafasındasınız merak ediyorum :D
+1 yılAile ve sağlık. Bu ikisi haricindeki herşeye paha biçerim. Çünkü bu ikisi haricindeki herşey para ile hallolacak şeylerdir.
01 YorumlaSevgi , sevdiğim. Değeri ölçülemeyecek şeylerin başında gelir benim için. Maddi ve fanı birsey derseniz
Bisikletim
1791 Dodge Challenger bunlar için de para acımam :)00 Yorumla
+1 yılkesinlikle anıların değeri paha biçilemez çünkü insanın anıları silindiyse o artık yoktur. o kişi eskisi gibi olamaz hiçbir şekilde ve anılar satın alınamaz. . .
00 Yorumlaboxerlarım :D onları almak için dünyayı gezdim ben :D
tabikide annem olurdu o vardı ve o daha biçilmez dile getirilemez yani o değişmez benim için :)00 Yorumla
+1 yılAklıma ilk gelen şeyleri söylüyorum
Aklım-düşüncelerim-yaşadıklarım-tecrübelerim-duygularım...
Hepsinden önemlisi Allah'a olan inancım
böyle manevi şeyler
ben de somut olan bişey yok :& :D00 Yorumla
+1 yılBence pahabiçilmez olan tek şey ailenle sağlıklı huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmek.
11 Yorumlaİnsan olabilmenin, erdemli bir duruşun, iyi bir kalbin , annenin , babanın , sağlığın , huzurun, hayatın, sevdiklerimin maddi bir karşılığı yok gözümde..
00 Yorumla
+1 yıltürk kızları için cevap bacaklarının arası kesinlikle para biçilmez olarak görüyorlar, zannedersin birtek kendinde var 😄
10 Yorumlabu bir eşya mı yoksa insan mı? eğer insansa tabi ki ailesidir aileden daha paha biçilemez bişi yoktur. Eğer bu bir eşyaysa tabi ki arabamdır ;) :)
00 Yorumlaİnsanın onuru, aklı, bilgisi ve siyasi görüşü. Eğer bunları para karşılığı satmıyorsa o insan olmuştur bana göre
00 Yorumla
+1 yılDuyguların, mantığımıza, vücudumuza ve hayatımıza olan olumlu veya olumsuz olan etkileri paha biçilemez bence.
00 Yorumlabaşka bir insanın size olan gerçek sevgisi paha biçilemez bence...
01 YorumlaSevgi tartisilmaz bence paha bicilemeyen tek sey o..
01 Yorumla
+1 yılPazar kahvaltisinda babamin elcagizlariyla hazirladigi sucuklu yumurta
01 Yorumla
+1 yılZaman sanırım ne yaparsanız yapın geri alinnamiyor bide ailem benim için paha biçilmez olanlar..
01 YorumlaSağlık, huzur, aşk ve sevgi gibi manevi değerler,
maddi olarak ölçülemezler bence.02 YorumlaAile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. İnanç ve aile derim.
Geriye kalan herşeyin bir bedeli vardır. Fakat kalpten gelen inanç ve saygı, sevgi içinde ki bir ailenin bedeli yoktur.00 Yorumla
+1 yılYaşam tecrübenizin ve özgürlüğünüzün değeri ölçülemez. Onlar olmadan, benliğinizi de tamamlayamazsınız çünkü.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılyaşadığım bu hayat asla ne para ne şaaşşaa ile kıyaslanamaz. mutluluk varsa para ikinci sırada bile kalamaz.
00 Yorumla
+1 yılen başta Annem, daha sonra kardeşlerim. (kısaca ailem diyeyim)
kimseye değişmem, hiç kimse paha biçemez.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. En önemlisi sağlık. Aşk , sadakat , aile sevgisi , vatan sevgisi ve insanlık da paha biçilmez.
Benim için tiyatro çok önemlidir. Sanat da bu dünya da paha biçilmez bir şey.10 YorumlaKardeşimin, annemin ve tabiki de babamın değeri ölçülmez. Uğruna ölünür.
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Annemin kokusu gülüşü bakışı sevgisi..
Dünyanın hiçbir insanı onun gibi bakamaz hiçbir maddi değer onun verdiği huzuru veremez bana..02 YorumlaBir çok şey var ama aklıma ilk güven geldi çünki güvenin az'ı çoğu olmaz.
02 Yorumla
+1 yılbizim için ne kadar paha biçilmez olsada kesin biri bişey biçmiştir ona. o yüzden sevmiyom bu konuları dertleniyom mk. s
00 Yorumlabir çok şeyi sayabiliriz buna.. ama insan en çok elde edemedigi şey paha biçilemezdir.. birine aşık olup onu elde edememek gibi.. parayla satın alamiyacagın herşey..
00 YorumlaUzun süre sigara içmeyip harman olduktan sonra icilen sigara
00 YorumlaGüzel bir eş güzel ve mutlu bir ev ve tabikide çocuklar
00 Yorumla
+1 yılAİLEM. Ve ilerde olurda evlenirsem; eşim ve çocuklarım...
00 Yorumlahayatın degeri ölçülemez bence pahabçilmez oln tek sey hayattır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Huzurun. Sagligin.. Icten gülüslerin.. Akan gözyaslarinin.. Sevdiklerimizin... Bizim..
00 YorumlaKardesimmmmmm canim her seyim sonra annem. Geriye kalan her seyin maddi degilse manevi ikamesi var
00 Yorumla
+1 yılBabam. Su anda dunyalari versem onu geri getrmemem.
00 YorumlaVatanım tabi ki. Vatan olmazsa yaratana ibadette edilemez. Bu zorlukları göçmen halkımız daha iyi bilir. Vatan olmazsa bir millette olmaz.
00 Yorumlafedakarlıkların pahası biçilemez bence. eşimiz annemiz babamız bazen bizim için öyle şeylerden feragat ederler ki bunların değerini kimse ölçemez.
00 Yorumla
+1 yılSevginin masum, karşılık beklemeden hissedilen sevginin değer ölçülmez.
00 Yorumla
+1 yılmutlu huzurlu bir aile... Ama her zaman her şeyden önce sağlık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Sevgilimin sarılışı
her şeyi unutturur
her ağrımı keser
her derdimi avutur00 Yorumlahuzurum, kafa dinginliği paha biçilmez benim için...
00 Yorumla
+1 yılSaglik ve ailenin yasiyor olmasi yaninda olmasa da hayatta olmalarini bilmek
00 YorumlaHiç bir seyime paha bicemem ben mesela 10 liraya aldığım gömleği arkadaşım 50 lira vereyim sat bana der satmam benim olan benim 😊
02 Yorumla
+1 yılHuzur, mutluluk, sevdiklerimle geçirdiğim her dakika
00 YorumlaArkadaşlık, dostluk, sevgi. Bunları parayla satın alamazsın ve paha biçemezsin...
00 Yorumla
+1 yılInsanın gözlerinin içi güler ya hani böyle sıcacık hah ışte ben ona paha bicemem :)
00 Yorumla
+1 yılölçülemeyecek hiç bir değer yoktur bence ölçülebilir olduğu için bir değeri var zaten
06 Yorumla- +1 yıl
Allahını seversen mesela ne bir söylesene?
- +1 yıl
ben böbrek hastasıyım ve bu böbrek yetmezliğine gidecek olursa ilk verici olarak anne ve babam olacak umarım onlar için böbrekleri benden daha degerlidir çünkü ben kabul etmek istemiyorum. haklı çıkmanı tercih ederdim doğrusu
- +1 yıl
tıp öğrencisi olmak demek beni anlaman demek ben hiçbirşey için değersiz demedim değeri ölçülebilir dedim. kimisi sevgi demiş kimisi sağlık demiş kimisi din demiş. bunlar sadece o insanların değer olarak en üst seviyeleri ondn ötesi yok demek ama buda o şeye verdiğin değerin ölçülebilirliği. kadı ki din diyen arkadaşlar siz şu an bu dünya üzerinde ölçülmek için sınanmak için varsınız ve umarım söylediğiniz gibi yaşayabiliyosunuzdur çünkü haklı olmanızı söylediklerinizin sözde kalmamasını inanın bana ben sizden daha çok isterim
+1 yılAile'nin Değeri asla biçilip ölçülemez ve daha sonra Kalıcı dostlukların
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla50 kuruşluk çikolata benim için paha biçilemez. Onun verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var çevremde.
02 Yorumla
+1 yıldaha önce kimseyle ilişkiye girmeden kendini sana ayırabilmiş bir partner :)
00 YorumlaAnnemin sevgisi ne kadar yaşım ilerlesede annemin sevgisi benim için pahabiçilemez
00 Yorumla- Devamını Gör (700)
Devamını Gör(745)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt