Nereye basacağız? :D
Anneniz evde temizlik yaparken ne halde oluyorsunuz?
Nereye basacağız? :D

lh4.googleusercontent.com/.../93ekLB7XVecO6sTUfQkE5yAASf3RNPzGrIMqbSrKYnJ0nNDW2UB_wwqF0yLx82G-UaNeri6eQPv9xIQx0Z_ZZQ4ppn9auPocwhDt_pEmVMNyqXqhryVGcYC1K7IKpUJr9-8aADW7XKY=w560-h263-nc
böyle bir şey oluyorum 😁
ahtapot kız :D
Valla ya bir bu işe bir şu işe koşturup duruyorum 😁 annem bir oraya çağırıyo bir buraya çağırıyo 😁
temizlik bitiyor mu bari? genelde akşam edilir temzlikle. :D bazen de biitmek bilmez.
Bitmiyo yaa cumartesi pazar günleri ölüm gibii zaten dersanem de oluyo yorgun halde yapıyorum temizlikleri 😢😢
Hımm zor oluyomuş senin için. bari temizliliğin keyfini çıkarıyo musun? yani ben temizliyorum kirlenirse kirlensin mi dersin? zaten ev kirlenmese de temizlik yapıyorsunuzdur sanırım rutin olarak. :D
Her gün kardeşim sağolsun her yeri dağıtıyo falan her hafta mecbur topluyoruz silip süpürüyoruz falan 😁
kardeşin biraz daha büyüsün, o zaman dağıtmaz belki. :D
14 yaşında daha nereye büyüsün 😁
daha ergen o :D
Valla ya ttiplerinden geçilmiyo..
Triplerinden
sonra eve bal dök yala :D
@sergei_ yok halının üstüne iyice abanmış süpürgeyle iyi temizlensin diye o yüzden yazdım. :D
şu an annem evde temizlik yapıyor bende dışarı çıktım. hep böyle oluyor
Odamın kapısını kitler yatar uyurum devam ederim uyumama ya da
bu harika dostum
Cevap
2Cevap
Sen beni gör birde temizlik yaparken bir kakılmış edasıyla kendimi ordan o yana atıyorum var ya :D içime canavar giriyor temizlik yapasım tuttuğunda
kakılmışı iyi biliriz çok hamarattır. :D
www.qataract.com/.../temizlik_g_n_.jpg
ben böyle olurum :\
temizlikte komutan sen misin yoksa :D
hayır daha çok hangisinden başlayacağıma karar veremem. d
genelde kızlar annelerin arkasında yardımcı olur, ne derse yapar. sizde işbölümü var galiba herkes istediği yerden başlayabiliyor. tıpkı sınavdaki gibi :D
aynen
ama genelde yaptıklarımı beğendiremiyorum :\ . d
anneler hep öyle beğenmiyorlar. :D bana da eşyaların yerini değiştirtiyor arkalarını silecekmiş. oraları kimse görmüyor ama illaki oraları da temizleyecekler. :D
toz kalkar sonra temizldiğiin yerler geri kirlenir olmaz yani. d
erkekler pek önemsemez ondan böyleyiz. D
benim odamı ellemiyor. sadece burayıda temizlicem dediğinde ben içeri gidiyorum :D
mecbur bizde yapicaz sonucta onun da bir cani var o yapiyorsa bizde yapmaliyiz :D annemle yasamiyorum ama yinede yardim ederim :))
annen yaptığın temizliği beğeniyor mu peki? genelde hep bir kusur buluyorlar. :D
Elimden geldigi kadar yardim ediyorum oda gün icerisinde cok yoruluyor zaten
en doğrusu.
hele bir yardım etmeyek, akşama kadar susmaz.
ne çektiniz be?
Temizlik olduğu gün evden kaciyorum
her zaman kaytarmayın bari, yazık kadına :D
Annem temizlik yaparken hasta numarası :D
her zaman kaytarmayın bari, yazık kadına :D
Yardım ediyorum tabikisi.
aferin yardım edin kadıncağıza.
@sedefomer biz temizlik yapmıyoz pisiz :D
anne eli değmedi mi eve :D
Aynen kesinlikle senede öyle değil mi :D
yok değil :D arada temizler.
Anneme asla iş yaptirmam koca kız oldum olmaz öyle