Beni üzen birine o an ne beddua etsem sonrasında kabul oluveriyor. Sizde böyle şeyler oluyor mu ?
Cevabın nedir?
bir defa ettim sanirim tuttu. kız arkadaşımla tartışmıştım sınıftaki kardeşim gibi gördügüm bir kız üzerinde onca hakkım var kendisinin gidip kıza beni terk etmesini söylemişti aramızı açmaya çalışmıştı o gün ona 1 beddua ettim allah belanı versin dedikoducu falan diye aradan 1 hafta geçti kızın üzerine amcası agaçtan düşmüş beli kırılmış halada kız yürüyemiyor bilseydim böyle olacagini etmezdim :(
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeddua hiç bir surette tutmaz, olayı açıklayayım bir insanın kalbini kırdıysan ya da canını yaktıysan iyi ya da kötü kim olursa olsun onun acısı senden çıkar, bir kaç ay önce gerizekalının birisi fiziksel acı vermişti beddua falan da etmedim, ondan bir ay sonra omzu kırıldı
00 Yorumla
+1 yılmalesef bugun istemeyerek beddua ettim :( alkol konusundaydi. hassas oldugum bir konu. bir an sinirime hakim olamadim. bilen bilir...
üç defa ettgimi biliyorum. fazlasi varsa da htrlamiyorum. ama ettim mi de tutar. nitekim biri karsidakinin canini baya yakicak bir seklde tuttu... ama hoş bir sey değil . edilmemeli...00 Yorumla
+1 yılÇok nadiren :D
27 Yorumla- +1 yıl
bir kaç kere :D
- +1 yıl
güzel beddualar değildi ama kötü de denemezdi neyse :))
- +1 yıl
eig için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
179
Cevap
114Cevap
+1 yıleskiden sevdiğim çocuk kantinden su almıştı bende camdan izliyordum tam içecekken fısıltıyla zıkkım iç inşallah dedim nasıl bir içtenlikle dediysem artık çocuk içtikten sonra öksürmeye başladı sınıfa girene kadar öksürdü tabi arkadaşımla ben gülmekten bayılacaktık :))
00 Yorumla
+1 yılBeddua etmemeye çalışıyorum çünkü anında tutuyor sonra vijdan azabı duyuyorum. Çok şükür dualarım da kabul oluyor. Ben beddua etmek yerine Rabbim ben onun niyetini ve kalbini bilemem senin kulun neye layık sa onu ver diyorum.😊
21 YorumlaTarihimizde önemli bir bedduayi paylaşmak istedim veli beyazid han oğlu yavuz sultan selim tarafindan zorla tahttan indirilince oğluna ''ey oğul ömrün at sırtında geçsin zaferden zafere kosasin Allah san ve sohretle gözünü doyursun lakin dilerim ki Allahtan kendi ciğerini görerek olesin " ve babasinin bedduasi tutar çünkü yavuz sirtinda çikan ciban sonucunda agzindan ciğerleri cikarak vefat etmiştir
10 Yorumlabedduam tutuyor mu bilmiyorumda çoğunlukla şu oluyor ;
eğer gerçekten masumsam ve kalbim kırılmışsa,
arkadaşım olsun bi' yakınım olsun,
mutlaka dönüp dolaşıp buluyor onu bi' şeyler. :/
beddua etmeme gerek kalmıyor. Çok sık yaşadıklarım arasında..
Sık kullanılanlar. :/00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeddua nızın tutmasının sebebi sizin haklı olmanızdır yoksa kafanıza göre beddua ettiğinizde tutmaz eğer siz züldüyseniz ve haklıysanız bu sefer tutar aksi halde tutmaz bu yüzden lütfen bedduanız tutar mı diye sormayın böyle bir şey yok yani seninki tutar benimki tutmaz diye bir şey yok.
en kötü insan dahi haksızlığa uğradığı ve haklı olduğu bir anda beddua etse onunkide tutabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenellikle beddua etmem ama bir kez, biri cok canımı sıkmıştı, normalde cok takılmayacağım birsey ama birseyler birikmişti sanırım içimde ve cok canım acımıstı. belki de tesaduf ve umarım tesaduftur fakat o kişinin bir yakını birgun sonra aniden vefat etti.
00 Yorumla
+1 yılHz. Muhammed (sav) buyurmuş ki:"Kim birinin kalbini kırıp onu aglatırsa o kişinin bedduasından sakının , çünkü gözyaşları yere düşmeden ne dilerse olur."
11 YorumlaBedduaya cok karsiyim allah korusun kotu bsy olsa vicdan azabi cekerim karsmdaki naparsa yapsn. Allah herseyi goruyo zaten. Allah hidayet versin der gecerim. Cok sukur cok sinirlendgm anlar oldu hc beddua etmedm insallah allah ettirmesin
00 Yorumla
+1 yılGenelde beddua etmeyi sevmiyorum
kimse için kötü bir şey dilemek icimden gelmiyor..
Zaten kötü insan muhakak belasını bulur40 Yorumla
+1 yılKolay kolay beddua etmem. Hayatımda 3 kişiye beddua ettigimi hatırlıyorum. Beddua ettiğim zaman bedduam hep tuttu. Ne dediysem aynen başına geldi. Fakat daha sonra çok daha iyi konumlara geldiler. Yani kime beddua ettiysem önce battı sonrasında çok daha iyi konuma geldi. 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Demek ki o kişi çok pişman olup tövbe etmiştir ondandır o
Bed dua etmek cok gunah ama eski sevgilimden ayrildikdan sonra ona ettim qaliba 1 ay gecmedi annesini kaybetti beni aradi konusalim lutfen cok ihtiyacim var dedi bende bye bye dedim
10 Yorumlaöksüz yetim insanın hakkını yiyen ve ağlatan adama beddua daha çabuk ulaşır. .
öyleki göz yaşı yere düşmeden, beddua ettiği kişiye bela yazılmıştır bile. ..00 Yorumla
+1 yılOlmuyo ama kücukken bahçede futbol oynamayainerdik arkadaşlarla hep annem gitme dizin morarir gitme kolun yaralanir derdi hepte inerdim aynen dedikleri olurduu 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBabalarınki annelerinkinden hızlı tutarmış çünkü anneler merhametli olduğu için gönülden istemezmiş babam Sağolsun bir işim yolunda gitmez 😆😃
02 Yorumla- +1 yıl
Çok çabuk sinirlenir ama kıyamaz istediğim herşeyi alır 😎
Hayatımda iki kez ettim ikiside tuttu kesinlikle tutuyor ama elimden geldiği kadar etmemekten yanayım. Allah'a havale ederim şüphesiz ki O en doğrusunu bilir
00 Yorumla
+1 yılHiç beddua ettiğimi hatırlıyorum ama beni üzüp yanına kâr kalan bir tek insan kalmadı. Hepsinin başına birşey ya da bir şeyler geldi, Allah büyük ne diyeyim
00 Yorumla
+1 yılOluyor. Bide bir eski sevgilim vardı beni cok uzmustu sonra arkasından demedigimi bırakmadım ben cok ah ettim, geldi benden helallik istedi vermedim. cocugun basına gelmedik kalmadı
00 Yorumla
+1 yıltuttuğuna bir iki kez tanık oldum ya sonradan pişman oldum. içten deyince tutuyormuş beddua. o yüzden sadece Allah ıslah etsin diyorum. vebalini ödeyemem çünkü.
00 Yorumlamaalesef hic tutmuyor ben beddua ettigim zaman..
aksine ben beddua ettikce daha bir keyifleniyorlar.. Neden acebaaaa?
Keske bende tutturabilsem!!00 YorumlaBeddua degilde bir insan beni uzsun aglatsin o gun basina kotu birsey huzurunu kacircak bisey illaki geliyor veya bir olaydan ahimi alsin eninde sonunda onu buluyor. beddua etmiyorum tabiki ama yalnizken doktugum gozyasi hakkini aliyor onlardan
03 Yorumlagenelde beddua etmem olmayan varlıklardan medet ummam gider canımı yakanın hayatını yakarım kolunu bacanı demirle kırarım acımam :D ya da tehdit ederim
00 Yorumla
+1 yılhemde nasıl beni üzen eski sevgilime beddua etmiştim ayrılırken yaklaşık 4 yıl önce hala içip arıyor çocuk unutamadıı :D
10 YorumlaBeddua değil de beni çok üzdükleri zaman nedense onların başına birşey geliyor. En son beni fazlasıyla kıran ayrıldığım iş yeri 3-4 ay sonra kapandı :)
01 Yorumla
+1 yılBeddua etmekmi Allah korusun. bir kere beddua ettim kendimde tuttu. tovbeliyim :)))
11 YorumlaHerzaman tuttu oyuzden beddua vermek yerine insallah kopek gibi pisman olur diyordum artik onu da demiyorum sonra geri donup basima bela oluyolar
00 Yorumla
+1 yılIlk ve son bedduam eski sevgilime olmuştu ve çocuk 17 gün yataktan kalkamamışti ondan sonra bir daha etmemeye çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılAllah islah etsin dedigim herkes duzeldi. Beddua bilmem de baskalari icin ettigim dualar kabul oluyor 😊😊
01 Yorumla- +1 yıl
Bende "Allahım sen onu islah et, sen onu dogru yola gotur. Umarim pismandir" felan diyendua ediyorum. İşe yariyo :)
Beddua etmek ve tutmasını istediğim biri var deli gibi istiyorum ama yinede edemiyorum beddua Allah a bırak uğraşma diyorum kendi kendime.
00 Yorumla
+1 yılBedduanin tutmasini beklemek yerine ben bisey yapiyorum o kisiye zaten benimde beladan farkim yok allah belasini vermis ne diyeyim daha ona ben :)
00 YorumlaBeddua etmem. Eger muslumansaniz sizinde etmemeniz lazim peygamber efendimiz (s. a. v) hayatinda bilinen bazi kaynaklara gore sadece bir kez bazilarina gore ise iki kez beddua etmis.
00 YorumlaBügün kücük yegenimin bedduasi tuttu. Ufakligi arabayla Eve biramadigim icin, teyze insallah arabana zarar gelir dedi, cocugun bedduasi tuttu. Arabayi carptim. Kimse beddua etmesin ya...
00 Yorumlabeddua etmiyorum genelde sinirlenince sayıp sövüyorum sonra sinirim geçiyo hem beddua eninde sonunda seni buluyomuş
00 YorumlaYa gün içinde o kadar dua ediyorum bazen de sevmediğim insanlara dil ucuyla iyi dilekler diliyorum tuta tuta bu tutuyo ay delircem
00 Yorumla
+1 yılBenimkiler tutmuyor benim yerime de etsen çok makbule geçerdi :D
01 YorumlaBeddua etmem ama cok canimi yakan birine ahim tuttu. hala gordugumdeuzuluyorum. cok pismanim. allaha birakmak gerekiyor bence
00 Yorumlabeddua etmek yerine tüm hırsımı muay thai yaparak çıkarırım beddua sahibine döner diye bir söz var etmeye bile değmeyecek insanlar için ne gerek var ki :)
00 Yorumla
+1 yılYa bazen öyle durumlar oluyor ki beddua etmekten başka çare kalmıyor.. :)
ama tutunca da üzülüyorum. Keşke etmeseydim diyorum :)02 Yorumla- +1 yıl
Ben üzülüyorum ama mağlesef ediyorum. O da bir can sonuçta.. Onun da bir kalbi var :)
Beddua etmiyorum hayatımda hiç içten etmemişimdir şakasına bile kullanmam ama haklıysaa kim olursa olsun tutar ucu sanada değer ama
11 YorumlaBeddua etmeme gerek kalmıyor. Yaptigi kötülük zaten yanina kar kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılkindar bir insan olduğum için kin tuttuğum insanın kahrolduğunu görene kadar gerekirse gece gündüz ah ederim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltuttuyor ama uzuldügümde
enson annem bir sürü kayısı kurutmuştu hertaraf yapışyapış ben siliyorum tekrar tekrar yapıyordu
ben demiştim inşaalah onların hiçbiri yenmez atarsın falan
bir ton kaysı hepsini attılar
genelde tutuyor00 Yorumla
+1 yılBeddua kötü birşeydir senin beddua etmene gerek yok kim ne ederse belasını bulur sen beddua ettiğinde mutlaka ucu sanada dokunur
00 YorumlaCok az kez beddua ettim belki 2 belki 3 hamdolsunki tuttu. Cok canima yetmedikce beddua etmem
03 Yorumla
+1 yılben kimseye beddua etmem beni üzen kıran düşman olan olsun herkes mutlu olsun kimin hatası sucu varsa zaten Allah hesabını verir bu nedenle ben kimseye beddua etmem
10 Yorumla
+1 yılo profil resmi ne l*n öyle siteyi şeytanlar bastı kaçın a k püüü
20 Yorumla
+1 yılBeddua edilmemeli ya. Sonra tuttu mu pisman oluyor insan, uzuluyor. Susulmali o an :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bedduam tutmaz.. oylesine de cok ediyorum ama gercekten buyuk kotuluk yapanlara da ediyorum.. farkeden bisey yok bedduam tutmuyor :) dilimin gazabina kendim ugrarim daha cok
01 Yorumla- +1 yıl
Dua et.. Allaha havale et en iyisi :)
eski sevgilime çok oluyodu birgün geberiyodu az kalsın
00 Yorumla
+1 yılçoğu zaman tutar... etmeyeyim diyorum ama zorluyorlar :)
00 Yorumla
+1 yıltutuyor :D ama sonra dönüp benide buluyor :D 😅 oyüzden beddua etmem :D
00 Yorumla
+1 yılSeyitim ben arasıra tutuyo ama en ahım tutuyor 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen.
beni kandırıp aldatan eski sevgilim için de bir beddua edermisin. döktüğüm göz yaşlarının bedelini ödesin01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. beddua etmeyi seviyorum ben ama tutup tutmadığını bilmiyorum. buranın bir de diğer tarafı var
00 YorumlaOluyo ama sonra pişman oluyorum keşke beddua etmeseydim diye 😒
00 Yorumla
+1 yılHep ettiğim beddualar geri döner asdaf diye korkuyorum :D
00 YorumlaBeddua etmek iyi bir şey değildir. Sende etmemeye bak.
00 YorumlaEvet benim kesinlikle oluyor beni üzün biriyse eski sevgilime beddua ettim aynısıda oldu :)
02 Yorumla
+1 yılVay be ne şans :) bir kac kere etmiştim
Ama tutmadı keske tutsaydı :)01 YorumlaBeddua değilde mesela su cok güzelmis dedigimde ertesi gün o cirkinlesiyoo nazarim degiyo sanirim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Beddua ya sormuşlar nereye gidiyorsun diye geldiğim yere demiş. Gerek yok beddua ya
00 Yorumla- Devamını Gör (233)
Devamını Gör(278)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem