Neden Böyleyiz ?
Çoğu İnsan Lezbiyen,Gay,Besksüel Oldunu Gizliyor Türkiyede...
Neden Bu Kadar Homofobiğiz ?
Çoğu İnsan Lezbiyen,Gay,Besksüel Oldunu Gizliyor Türkiyede...
Neden Bu Kadar Homofobiğiz ?
Çünkü nekadar cahil hetero varsa hepsi Türkiyede. Adamlar yok döverim yok azını burnunu kırarım yok tekmelerim söveirm filan sen kimi dövüyorsun kardeşim? kimin agzını burnunu kırıyorsun? Kimsinki sen. Eşcinsellere kurban olsunlar onlar hem çok titizler hemde daha ınsancıl bir yapıları var çokta duygusallar. Ben biseksüelim ve bunu gizlemiyorum. Kimseden korkum yok çünki İnsanlara en çok zararı dokunan heterolardır.. Hepsi için demiyorum geneli böle bunların döverim söveirm kırarım yanım dan kovarım arkadaşlıgmı keserim konuşmam filan sanki adamın babasını vurmuşuz
Ne Zaman Farklı Birini Görseler Türkiyenin En Sapığı Bile Bir Dindar Oluyo...
Kalın Kafalılar Hala Anlamıyor ! Mide Bulandırıcı Diyolar.
Asıl Mide Bulandırıcı Olan Sapık İnsanlar.
Gidip Genç Kızları Öldüren Pislikler Mide Bulandırıcı !
Lezbiyen Geyler Biseksüeller Kötü İnsan Değiller !
Ama Dediğim Gibi Kalın Kafalı Anlamıyorlar
Malesef anlamayamazlar beyin lazım kullanma klavuzunu kaybetmişler. En pislikler hep heterolardan çıkar sen birine tecavüz eden eşcinsel göremessin
İşte Benim Demek İstediğimde Bu !
Heterolar Homoları Suçluyo İrenç Diyo.
Ama Asıl İrençliği Heterolar Yapıyor.
En Azından Homolar Kendi İçinde Bir Grup Size Bişeymi Yapıyor Sanki...
biz bişey söyleyince bizi top ilan ediyorlar. savununca bizde gay oluyoruz. zihniyet bu yönde napalım panpa. burası türkiye. ne dersen başına bela olur en iyisi susmak dSF:G
Yetiştirme Kötü ! Sen bİR tECAVÜZCÜ APIKA , Bir Lezbiyen Vatandaşı Birmi Tutuyosun Mesela?
Susalım Kardeşim Ama Benim Sinir Olduğum Şey;
Homofobiklerin Sapık Olup, Gay Ve Lazbiyenleri Aşşalaması...
dostum, bizim ülkemizin hamuru öyle bir yoğurulmuş ki illa kapışacak bişeyler arıyorlar. insanlara saygı yok, düşüncelere saygı yok, ön yargı tavan, ne desek biz zararlı çıkıyoruz. bu yüzden susmak akıl işidir. boşver, susalım biz. elimizden bişey gelmez nede olsa. bunu sokakta yapsak bize dalarlar :D o kadar değişik tuhaf bir millet. bak insanlara saygı yok mesela. cami yaptırıyoruz dedim, hani hristiyanlara klise yaptıralım, satanistlere'de klise olsun dedim, millet bana takdı? sanki dünya komple müslüman,.. tek din müslüman yani. diğer inanışlardaki insanlara bizim buralarda imkan ve şans yok. birazda ona kızıyorum ben.
Haklısın Çok HaKLISIN.
Şimdi Ben Ne Gey Nede Biseksüelim.
Benim Kuzenim Gaydi Oda Evlendi Hollandada Şimdi.
Benim İçin Hava Hoş.
Amacım Toplumu Değiştirmekti.
Onuda Türkiyede Yapamam :/
Çünkü insanlar birbirine saygı duymayı bilmiyor. Eş cinselliğin beyindeki bir sorundan kaynaklandığını ve bu sorunun düzelmediğini, erkeklerin kadın gibi hissettiğini, kadınların da erkek gibi hissettiğini anlayamıyorlar. ya da biseksüelleri falan. Ben normalim ama böyle insanlara da saygı duyuyorum çünkü herkes birbirine saygı duymak zorunda. LGBT'ler birilerinin özgürlüğünü kısıtlamıyor, haklarını elinden almıyor, aleni rahatsızlık vermiyor sonuçta. Gidip bişey yaptıkları yok. Yaşamaya çalışıyorlar.
Çalıştırmıyorlar, Kısıtlıyolar, Ceza Veriyorlar.
Aslında Şu Ülkede Transeksüellere İş Verseler Yani Çalışma İmkanı Ne Kadar Çok seks İşciliği Azalır.
Yazıklar Ne Yapsın Nereye Gitseler İtiliyolar. Yaşamak İçin Para Lazım.
Hep Hayat Bunları Buraya Getiriyor...
Müslüman bir ülkeyiz ve insanımızın çoğu bunun günah birşey olduğunu sanıyor..
Halbuki bu ne sapkınlık , ne de bir hastalık, bu bir tercih.. Ben nasıl erkekleri tercih ediyorsam onlarda hemcinslerini ya da ikisinide tercih ediyorlar.. Böyle yaratılmışlar çünkü.. Allah'ın yarattığını eleştirmek kimin haddine diye geziniyorlar.. Buda öyle..
Tercihmi eminmisin ozaman bunu izle https://www.youtube.com/watch?v=M62mpOf9rrQ şunu bir izlermisin?
Tercihle Olmakta Birlikte Hormonalde Oluyor.
Mesela Bu Gibi Olaylar Hayvanlardada Görünüyor.
En Azından İnsanları Anlayan Bir Yapın Olduğundan Saygı Duygum.
Videoyu izlemeden neden yorum yaparsınki anlamıyorum
Canım Kardeşim Ben Anladım :D Sakin Ol :D
Cevap
8Cevap
Bence ülkemize göre gayet normal bir durum çünkü gizlemezsen çok yanlış karşılanır müslüman ülke denilince bunlar ters düşüyor gizlenmesi daha mantıklı ortaya çıktığında eleştiri alınmasındansa daha iyidir :
Iyi böyle sapikligin anlami yok, ateistler hayvanlarda olunca falan normal demesin.
Escinsel bogalari veya inekleri vuruyorlar. Amerika, rusya heryerde ayni
Oke
Bence senide vurmalılar bu ne sabit fikir ineklerin hayatını araştırıyorsun madem birazda bunu araştır bu bir hastalık değil hasta olan sensin bence ne yapıcaz bende senimi vurucam şimdi
O iliskinin biyolojik bakimdan bile hedefi yok. Mantik olarak bile sacma. Hastalik desende zaten escinsellikte var.
Dinsizlik de gizleniyor maalesef :/
Henüz gelemedik o aşamaya
Ne Zaman Gelicez.
Kuzenim Gaydi Gitti Hollandaya Evlendi.
Arkadaşım LEZBİYEN Hala Herkesten Gizliyo...
Beyinler dar da ondan
Senin Çocuğun Olsa Homofobikmi Yetiştireceksin?
Hayır
Peki Neden?
Ben de homofobik degilim de ondan.
Adamsın ! Kralsın ! He Böyle Ol...
şu evlenen escinseller vardı ya resmi olarak gecerli olmasada evlendiler toplum olarak kaldırabiliyoruz demekki abartmayın artık ķimde asıp kesmiyo
Çok Yanlış :/
biz damacanaya tecavüz eden milletiz boşver derin mevzular bunlar.
Aslında Çok Sapık Bir Ülkeyiz Ama Bu Gibi Durumlarda Herkes Dine Bürünüyor
içinde geçenler başka dışarda geçenler başka olan bir ülkeyiz. bu ülkenin durumunun ne olduğunu karakollardaki polislerden başka hiç kimse bilemez dostum emin ol bundan. aslında pislik bir durumdayız ama iyi görünmesini biliyoruz.
Bu Ülke Çok Kalın Kafalı...
Ve Gittikçe Dine Çekiliyor.
Ben Demiyorumki Dinsiz Olalım.
Ama Gidipte Bir Erkek Kadın Gibi Giyiniyo Diye Öldürmeyelim.
yapacak birşey yok bende gizliyorum. yoksa günlük yaşamda çok zorlanırım yani düşünsene hiçbi insan yüzüme bakmaz sapık ibneler etrafımda filan of. d
:// Gerkeçkten Üzücü
yok sadece çocuğun olmuycak o kadar birde sevgilinle el ele romantiklik yapamazsın ben zaten gey olmasamda düğün yapmazdım. etrafımdaki düğünler berbat.
Ahahahahahahahaha :D
Halaylı Zurnalı Gay Düğünü XD XD
İyi ki homofobik bir ülkeyiz.
Mümkünse açıklamasınlar da zaten.
Töbe Töbe Ne Sinirsin Sen Yav :D
Doğru tahmin asdf
Kimse durduk yere ben lezim ben gayim ben biseksüelim demez zaten sana hanfendi lakin heterolar bazı davranış ve tavırlardan dolayı olum sen gaymısın olum sen tramısın? gibi hayvanca laflar söleyip en ufak bir açıkta bu bireyin üstüne saldırmak için bahane ararlar problem burada zaten
Çok mide bulandırıcı bence hem dinimizde yeri yok çok günah
Bütünnnnnnnn Dünya'da Normal Kabul Edilmiş Ama Türkiyeye Gelince ''Çok mide bulandırıcı bence hem dinimizde yeri yok çok günah'' Mı Diyosun?
Asıl Mide Bulandırıcı Olan Ne Biliyomusun, Ülkemizdeki Genç Kızlara Yapılanlar !
yabancılar zaten pislik domuz eti yiyorlar onlar alışmışlar pis işlerle uğraşmaya mideleri geniş..
Ne Alaka -_-
bence sen gaysın
alay konusu oluyolar da o yüzden bir de linç girişimi
Homofobikmisin?
:/ Pis Bir Toplum İçindeyiz...
Lezbiyen, gay ne ya ne pislik insanlar var. Böyle şey mi olur? Sapkın düşüncelere saygı falan beklemesin kimse.
Sapık düşünce genç kızlara erkek çocuklarına tecavüzdür ve bunu yapanlarda heterolardıe sanane ki yatak odasında yaptığımızdan ayrıca neden saygı duymuyorsun sen kimsinki kralmısın sen saygı duysan ne olur duymasan ne olur yazık be git biraz araştır hala kuran ı anisklopedi sanıyorsunuz lut kacmi dersen onlar çocuklara tecavüz ediyormuş yanlış yorumları okuyup millete sataşmayın
Haha çok komiksin. Gay ve lezbiyenlik dinen caiz yani. Tecavuzun her türlüsü, çaylık, lezbiyenlik sapikliktir.
Öyle düşünüyor olabilirsin saygı duyarım.
Bende Sana Duyuyorum Kardeşim :)
Mide bulandırıcı çünkü
Mide Bulandırıcı Ne Biliyomusun.
Çok Dindar Görünen Pis İnsanların Gidipte Masum Kızların Kollarını Bacaklarını Kesip Tecavüz Etmesi.
İşine Gelincede Dindarı Oynaması.
kendi adına konuş :P gayet bağyanım..
Buyur?
Neden Böyleyiz? ne demek arkiişşşşiiimmm
ön yargılarin canı cehenneme
#LGBTI
%99 u müslüman olan ülkede tabi gizleyecekler
Din yüzünden.
Ne Dinmiş Be ! Bende Müslümanım.
Bizim Ülkemiz Çok Sapık Geçen Kızı Nasıl Kesip Biçtiler Görmedinmi.
Şimdide Sapıklık Yapılıyor Ama Ne Zaman Eşcinselliğe Gelse Herkes Dindar Oluyo.
Böyle Bir Dindarlık Görmedim Hayatımda.
Ne güzel işte
Bence Güzel Değil Çok İnsan Öldürülüyo, Çok İnsan Psikolojisi Bozuluyo, Zarar Görüyo, Hırpalanıyo.
Gerçek Sapıklar Kol Gezerken Biri Gay Görünce Hemen Dindar Oluyo.
Peki Şimdi Sen;
Gay Olup.
İyi Bir İnsan Olup,
İşinde Gücünde Olan Biriyle...
Kızın Bacaklarını Kesip
Tecavüz Edip
Diri Diri Gömen Birini Aynı Kefeyemi Koyuyorsun...
Yapma ! Gerçekten Yapma !
Bu Ülkenin Geleceğini Senin Benim Gibi İnsanlar Belirliyecek...
İşte Benimde Senden İstediğim Söz Bu !
Gaylerde İnsandır...
Ama Toplumumuz İkisinide Aynı Kefeye Koymakla Kalmıyor Gaylere Daha Çok Baskı Uyguluyor...
Kötü Durum :/
evet aynen
Neden Böyleyiz Biz Acep?
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar