Daha önce benzer bir konudaki bir benceye yazdıklarımı kopyaladım, yapıştırıyorum. :)
Kadınlar, yeryüzünün çiçekleridir.
Ve çiçekler, doğaları gereği açarlar.
Kadın, kimseye, "orasını burasını göstermek", "kendini teşhir etmek" için dekolte ya da "kısa" giyinmez. İçinden öyle geldiği için, canı öyle istediği için, kendini öyle rahat hissettiği için öyle giyinir.
Ama gel de, bunu bizim abazanlarımıza anlat...
Kısaca olay bu...
https://i.hizliresim.com/Yv7VA6.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Supersin:)))
En İyi Cevaplar
Etek ölçüsüyle Namuslu o* Ayrımı Yapanın Fikri Fahişedir Ve Hiç bir Ana Fikri Fahişe Doğurmaz Direk Sıçar 😎😊
12 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏
+1 yılEtek boyu biz kızların görünüşüne katkıdır. Her kız kendini güzel görmek ister. Uzun etekle kendini güzel görende var kısa etekle. Mesela boyum çok uzun değil o yüzden kısa etekleri kendime yakıştırıyorum kendimi güzel buluyorum. Ve bunlar tamamen bizim zevkimize kalmış namus etekle ölçülecek kadar basit bir kavram olmamalı. Bunu böyle gören zihniyete de tükürmek istiyorum. Namusumuza karışanlar sadece komik oluyor :')
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏
+1 yılYere kadar etek giyip onun bunun altından kalkmayanları bildiğimiz kadar kıçına kadar olan etekle kimseyi öpmemiş insanları da biliriz. Gerçi bu fotoğraf bu önyargıyı eleştirmek için yapılmış ancak erkeklerimizin çoğu katılıyor buna. Kadını obje hariç bir şekilde göremiyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
+1 yılGiyilen kıyafetle ölçülmez bu yani kısa etek giyen fahisemi saçma en iyi arkadaşım bu yüzden o* diye adlandırılıyordu ama ona o* diyenleri millet çatır çatır s. kiyordu. Arkadaşımsa bu konuda o kadar hassastıki sevgilisi hayalin senden daha çok ise yarıyor diyerek ayrıldı. Ama naparsın mini bir etek giydiği için bu adı aldı. Ve bu durum sadece kız için öyle değil biliyormusun ona millet oyle derken ben onu koluna takıp geziyodum banada demediklerini bırakmıyolardı bazen. Ben karısmam bisey denen ama açıkçası giyilmesi taraftarı da değilim açıkçası. Abartmamak gerek.
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Bencede :))
Disarida bilegine kadar etek etek etek ustune pardusu giyen cik tesetturlu sevgilum oldu birlikte oldugum mini etek giyip iliskiye ikna edemediklerimde oldu etek boyu bu konuda kriter olamaz shsen bizzat tecrubeyle sabit emin olun yatan namussuz yatmayan namuslu diye de bir kriter olamaz benim icn namus durust ve aldatdatmiyorsa namuslu odur
12 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏İste kimse bunu algılayamiyor
Şahsen etek boyuna göre insanın kişiliğini bilemem ama. Çoğu kez karşılaştığım bu tarz mini etek giyen kızlara uf pilice bak, uf kaymak gibi, uf yandım bu ne böyle, gibi daha bir sürü şey duymuşluğum var bir kerede insana bak diyen duymadım insan dışında farklı sıfatlarla konuşuyorlar cinsel obje gibi görüyorlar.
Bunları duyduktan sonra mini etekli tayt tarzı elbiseler giyen biriyle evlenipte huzurlu yaşanacağını zannetmiyrm şahsen.01 Yorumla- +1 yıl
Anladım
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılFahişeliği kıyafetle değerlendiren beyinlere tüküreyim. :):
121 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
- Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar, kadın-erkek cinsiyet gözetmeksizin bir insanı kıyafeti saçı makyajı ile yargılamamayı öğrenemeyen , başörtülüye namuslu mini etekliye namussuz gözü ile bakan insanlar... Dünya, Türkiye gelişirdi siz biraz olsun beyninizi geliştirebilseydiniz. İnsanları yargılamadan önce aynaya bakıp empati kursanız böyle olmayacaktı.
10 Yorumla Bu kadın erkeklerle öpüşüyo kötü kadın bu.
-İyi de sana ne bundan?
Bu kadın eteği kısa giymiş yollu bu buna asılalım.
-Ben kadın olsam senin kafandaki biriyle bir geceyi bırak bir dakika geçirmem.
Bu kadar etekle çıkma, milleti kışkırtırsın.
-Ulan hırsızın hiç mi suçu yok.
Eteğin boyuna göre kadının iffeti belli olur.
-Hiç mi plaja gitmedin?
Üff bacaklara bak.
-Evet güzeller, inanmazsın üstünde insan bile var.13 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀😀😀
- +1 yıl
Takmışlar bir iffete, kadınlı erkekli. Ne olmuş bir kadınla bir erkek beraber olmuşsa. Her gece sevişmek isteyen insan da insan. Erkek isteyince normal, kadın isteyince kaşar. İlla da eleştirilecekse, sürekli farklı insanlarla beraber olmak belki duygusal bir çöküntünün yansıması olabilir veya kişi hasta olabilir. İstediği için yapıyorsa da yapsın kime ne. Neyse ya.
- +1 yıl
Yaa herkes kendi icin yasıyo
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. şimdi meselam etek olayını çok karıştırdılar, ha aralarında bir fark kaldı o fark falan çok güzel oldu. meselam herkesin hayatına kimse karışamaz.
ha nasıl karışamaz ben bu şekil giyinirim bu bayan şu şekil giyinir şu şekil giyinir
a kimse kimseye karışmaya bir hakkı yok. özgürlüğü bidir.
bu böyledir ama lakin ki, öyle değildir
e yollamam bu kadar :D00 Yorumla
+1 yılDelinin biri bir kuyuya taş atmış herkes uğraşıyor..
Burada mini etekle resim çekip nasılım? Diye soranlara kızlı/erkekli edelin lafları hepimiz biliyoruz ;) ama şimdi hemen hemen herkesi modern bir düşünce anlayışında gördüm. peki o zaman ne değişiyor acaba? Neyse
Benim kendi yorumum; beni bağlamaz, giyen düşünsün..01 Yorumla- +1 yıl
👍👏👏👏
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben de aynı fikirdeyim etek boyu kisaldikca iffet ve namusta azalır
127 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka be etek boyuna gore mi namus oluyo iyi turban taksın bir kız ama herhaltı yesin bu kız sımdı namuslu mu oluyo
- +1 yıl
Basit mi bence basit olan sensin cunku haksızsın verecek cvbın yok
- +1 yıl
Tabii ki giydircem
- +1 yıl
Haksızsın tek kelime ile.
Bir etek boyuna bakarak insanlara bu tip yakıştırmalar yapıp, ünvanlar takmayı hak görenlere, boy pos dinlemeden, hiçbirşeyin ölçüsüne bakmadan "Beyinsiz" damgasının yapıştırmak gerek diye düşünüyorum...
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yılfahişeden tut bağnaza kadar beynı ile degılde uzuvu ıle dusunen erkek için değişen birsey yok sen tacize mahkumsun..
65 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum
- +1 yıl
ben arsız azgın arası birde altına fileli çorapla hahahah bu tespite ben yaaa:) koptum yaa:)))
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
:)) Güzel görüş kuzum :)
- +1 yıl
Teşekür ederim ama keşke böyle bir görüşe neden olmasalar. .
@ Psychologe
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Sözde dinine bağlı insan beyninin evrelerini görüyoruz şu an . O evrelerin hepsinin sonu "acaba içinde ne var" sorusuna bir şekilde bağlanır. Ama pek dindardır haspam.
22 Yorumla- +1 yıl
:)) kara carsafın altın da cıbıl cıbıl gezerler oyyys :))
+1 yılNe yaparsak yapalım ne giyersek giyelim insanlar mutlaka laf edecek bir şey buluyor o yüzden bir şey giyerken sadece kendini düşünmek gerek bence
22 Yorumla- +1 yıl
Evet cunku hepimiz kendimiz icin yasıyoruz
- +1 yıl
Aynen öyle
Bu fotoğrafa katılıyorum. Kişinin edepsizliği etek boyuyla doğrudan anlaşılıyor.
32 Yorumla- +1 yıl
Bacagı kapalı bedeni ve ruhu kirli kızda cok var ona bakarsan
Kiyafetle yargılanmaz kim nasıl istıyorsa giyinmeli. Her kez kendş vucudundan sorumlu 😊
21 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki oyle isteyen cıplak gezer isteyen don sutyenle isteyen de karacarsaf
Kısa kıyafetler olabilir de kimin nasıl ve ne tarzda, nerede giydiği de önemli. Ona göre namussuz da derim namuslu da. Kıyafet tarzının iffet ile çok alakası var.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki o ayrı bir konu
+1 yılBoyum o kadar kısa ki...:D Ayrıca bağnaz boyutunda etek giyip erkeklerle öpüşüp sevilen kızlar varken, bu biraz saçma...:)
06 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Az önce ferace giyen ama laf atılmış bir kız da soru sormuştu.. Ben kapalıyım neden laf atıyorlar? diye...
- +1 yıl
Ben erkeklerin dizden yukarıda şortla gezenine namuslu demem mesela :P Kesin namussuz ve ittir...:P Hele eli kadın eline değmişse anası kesin o. babası da kesin p. z. dir..:D
- +1 yıl
Ben şimdi uzun etek giysem yerleri öperim düşe kalka... Düşün yani durumum o derece vahim :D Namaz kılarken giydiğim etekle az topaklanmadım...:) Fetva aldım o derece...:)
- +1 yıl
Hic gulecegim yoktu valla
- +1 yıl
Düşünce ben de gülüyorum :)
+1 yılNamusu etek boyunda arayan insanların neyse. Ne türbanlılar var yataktan cıkmaz kafasını örter bacaklar acık gezer onlara laf yokta normal bir kiz etek giyerek boyuna gore namus belirlemek var sacmalık
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum carsaf altında yenedikleri b*k yok
- +1 yıl
"Aaa olmaz onlar türbanlı canım yapar mi hic oyle sey senden beklerim ondan beklemem" zihniyeti oldukca etek boyuna gore namus belirlenir bu boyle de gider ( sözüm her türbanlılara degil yanlis anlasilmasin turbanli olup oyle isler yapanlara)
hala öğrenemedik insanları giyimlerine göre yargılamamayı. :/
61 Yorumla- +1 yıl
Evet malesef ogrenemedi toplumumuz
- Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi sen azgın tarafına gelince azgın mı oluyorsun? Çok saçma insan istediğini giyebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Oyleymis :)) tabii ki insan istedigini giyebilir
+1 yıletek boyu namusu ifade etmez ama teşhirciliği apaçık ifade ediyor sen kalk bir karış etekle dolan sonra bakıyolar dersen ben erkekte kusur aramam illa şık olmak istiyorsan başka yolları var hem açmana gerek yok :)
00 Yorumla
+1 yılSaçmalığın daniskası.. Kim yazmış bunu acaba.. Bunu yapanın ruhu %100 fahişe
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılBunu düşünenlerin o etek bir taraflarına girsin diyorum efenim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Girsin cıkmasın
Durduk yere de en alt seviyeye çekilmez herhalde? :) Hele turistik olmayan bölgelerde ve uygun olmayan mevsimlerde?
00 YorumlaSaçmalık diyorum. Kimse kimsenin hayatına karışamaz, bu bayan şu şekil giyinir, şu şu şekil giyinir. Benim yorlamam bu kadar.
13 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki oyle namus etege bakmamalı
etek giyip en üsttekini yapan var, etek giyip bide en alttakini yapan var?
22 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏Keske herkes bunu algıyabilse
- +1 yıl
Helal olsun kardeşim :)
İş geregı yapilmista olabilir sonucta dergi kapaklari hep boyle
01 Yorumla- +1 yıl
Abd arastırması
ne kapalı hatunlar gördüm ben yürekte olacak o iş (kapalılara laf etmedim bu arada yanlış anlaşılmasın)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorım bacak acma isi degil kalp isi
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yani giyilecek yer var giyilmeyecek yer var. bir bağcılar da, Sarıgazide, Sultanbeyli de giy bak bir bu yazılanlardan başka da daha neler olursun.
12 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki her her kaldırmaz
+1 yılbu kadar sıyırmışsın ne olurki biraz daha sıyırsan ha bide bu dünyada kimse kimseye hiçbir konuda karışamaz kim ne yaparsa kendine kimsenin bişey sölemeye hakkı yok ister donla dolaşır isterse kapalı
04 Yorumla- +1 yıl
Bana mı dedin sıyırmıssın dıye
- +1 yıl
hayır be etek boyunu biraz daha sıyrık olsa diyom lafı neresinden tutuyon aplaaa
- +1 yıl
Hee prdon oky
- +1 yıl
haa bide fahişe kaşar ve yollu aynı anlamlara geliyo haberin ola ardızı bilemem :)
+1 yılkimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum iffeti etek boyunda arayan beyinsizlere ne desek az
22 Yorumla- +1 yıl
namuslu olup olmadığımıza etek boyumuza bakıp onlar mı karar verecek? ya da bizim için ideal etek boyuna? yani bir ... gitsinler
- +1 yıl
bu uygun değil ama sırf kısa etek giydi diye namussuz iffetsiz demek uygun ha? asıl böyle düşünen namussuzdur
+1 yılFotodaki fahişe statüsünde mi oluyor şimdi / ilginç
01 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadınlar vardır kıyafetle miniyle dikkat çeker yüzüne bakılmaz çünkü..
Bazı kadın vardır zekiliğiyle / düşünceleriyle dikkat çeker - zor bulunur!
+1 yılUyun bulmuyorum. Diz üstü de giyiyorum. Yerde sürünen de..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Ben etek boyuna gore insanlara fahise diyenlere tek lafim su "ananizda mi oyleydi"
13 Yorumla- +1 yıl
Galiba oyleymis
- +1 yıl
:)))
bana o eteğin boyu değil, oraya yazılmış olan karakterlerden hangisi olduğu önemli...
15 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Asıl sız erkekleri anlamak zor
- +1 yıl
Kesinlikle..
+1 yılAçıkçası bu gibi tabuların yok benim.
Güzel yakışmış derim ama günah da der ve geçerim ☺00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiz ustu azginlik mi?
Bunu yapanin yapip da servis edenin kafasina sicayim.12 Yorumla- +1 yıl
Bende sıcayım azgınlık olması cok sacma namusu etek boyunda arıyorlar
Fahişe , bağnaz, eski kafalı yakıştırmaları doğru değil. Fakat etek üst kısma çıktıkça kışkırttığı doğru.
04 Yorumla- +1 yıl
Hee kasar yakıstırması dogru oldugunumu soyluyısun
- +1 yıl
Carsaf altında cinsel iliskiye girip ben namusluyum diyenlere ne diyosun
- +1 yıl
Onlar kendi hataları. İstisnalar kaideyi bozmaz. Tabiki tesetturu olup ruhu fahişe olan ya da eteği kısa olup ruhu namuslu olan vardır. Dedigim gibi istisna. Kendilerini teşhir edip insanları kışkırtmak hoş değil. Etek boyu kısa olanı gören erkeklerin %99 u bakar ve zevk duyar o görüntüden. Allah boşuna örtünün demedi.
+1 yılSence burdaki insanlar bunu anlayabilcek kapasitede mi? Kedi skiyle at skmeye kalkmak gibi bişey bu yorumlardanda belli zaten
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀Gulmekten koptum.
Bu feminist bir grubun etek boyuna göre kişiliğin sınıflandırılmaması gerektiğini anlatıyor orjinallerini koyarsanız belki daha anlaşılır olacaktır
03 Yorumla- +1 yıl
Anladım bunu birinin bencesinden calıp soru yaptım internet de arastrmadım
- +1 yıl
Hmm anladım orjınal oldugunu bilseydim onu alır koyardım
+1 yılSaçmalık bence insanın ici düzgün olursa Kısacık giyinsin ama yeterki ici düzgün olsun fesat olmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki oyle
- +1 yıl
Yani. Sacma
- Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye işte cahiller etek boyuyla namus mu ölçülür
32 Yorumla- +1 yıl
Olcuyorlar malesef
- +1 yıl
Cahiller
Ben de kadın her türlü kötü sandım bir an neyse namuslu olduğu an da varmış :)
Katılmıyorum12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha:)) bacak kapatmayla namus olunuyorsa hemenn salvar giyeyim
+1 yılAlakasi yok sinxiler ne guzel uydurmus
Kapali namusludur acik orspuur
Bu onlarin lafidir
Keske insan olsalar keske04 Yorumla- +1 yıl
Bacak aradında namus olmaz
- +1 yıl
Yok yok asla aciksan orspusun turbanli ise namuslu
Bir Akahpe gorusu - +1 yıl
:))) boyunları kopa
- +1 yıl
Mesaj at sansuru kaldiracam bosalmam lazim bu akahpe yeter artik ya
Dini bu kadar kullanan karaktersiz olmazzzz
+1 yılBir erkek hangi kademede isterse o kadını kabul eder. (: Kimsede ses çıkartamaz. Kimi fahişe sefer, kimi bağnaz. Her adam aynı değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki oyle
Namuslu-namussuz denemez ama erkekler için kışkırtıcıdır.
00 Yorumlatabiki çok kısa giyinilmemesi lazım kıyafetin bir yandan doğru ama kim ne giyerse giysin saygı duyulması lazım
00 Yorumla
+1 yılTabii ki böyle düşünmek yanlış ama bir bayanın da karış kadar etekle çıkması ihtimaline sıcak bakmıyorum.
10 YorumlaKiz milleti iste zaten ne bela gelse sizlerin yuzunden geliyoo erkeklerin basinaa :)
06 Yorumla- +1 yıl
Hadi be ordan siz uckurunuza duskunseniz biz napalım
- +1 yıl
Cok cirkin insanlarsınız siz erkekler ( genelleme yok ustune alınacaklar alınsın)
- +1 yıl
Ya yalan yok farklı amacla gıyen cok var
o zaman bende kıskırtıccı mı oluyorum hahaaahh yok artık
05 Yorumla- +1 yıl
Ooo bak sen buna :))
- +1 yıl
Tabii ki ortam onemli
+1 yılBağnaz eteğini giyip fahişelik yapanları da biliriz.
11 Yorumla- +1 yıl
Oooohooo onlardan cok var zaten
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence o yazanlar etek boyu ile değil gözlerindeki perde ile ilgili
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılbu soru sayesinde kızların etek boyunu öğrendik wuhhu :D
02 Yorumla- +1 yıl
İi bari soru ise yaramıs bak:)
- +1 yıl
azgın ve daha yukarısı kızlara yazayım hemen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBağnaz kafa ile sapkın kafa arasında beyin oranı, etik boyu ile doğru orantılıdır.
00 Yorumla
+1 yılderecelendirmeler değilde zaten ister bacağını açsın ister dizinin altını iffet li olan hiçbirini açmaz kendi vucudunu sergilemez neresi olursa olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
çok alaka ben oyle düşünüyorum
- +1 yıl
Kapalı olup heraltı yiyene ne diceksin sizler kapalılara bile bakıyorsunuz
- +1 yıl
sana aç ya da açıksın kapalısın diye bişey dedim mi herkes yaptıklarından sorumludur kapalı olmuş açık olmuş bana kalsa herkes çıplak gezsin daha iyi insan kendi için yaar herşeyi kendine yakışanı yapar açmak isteyene ille de açma diyemem kapanmak isteyene kapanma da diyemem
aynen yaa namuslu olacak kadini da erkegide etek uzun olmali
10 Yorumla
+1 yılabartı ayrıca at gözlüklü bakış diğer yandan azgın demekte doğru değil bağnaz demekte. fakat kızlarında yerli yerince giyinmelerine dikkat etmeli
00 YorumlaHakaret verici kapalı bayanlar bağnaz mi olur bunu yazan bagnazdir saygı insanlar saygı lutfen
15 Yorumla- +1 yıl
Kapalı bayanlar bagnaz oldugu gibi acık bayanlar da kadar oluyo ona bakarsan kapalılar acıklar icin kasar diye dusunuyorsa acıklarda onlar icin bagnaz dusunur ( genelleme yapmadım yanlıs anladılmasın)
- +1 yıl
Kız genelleme yapmadım diyor. Dini için kapanan kadınlar olduğu kadar sadece kapalı giyinip bir sürü ahlaksızlık yapan ve sırf kapalı giyindiği için takdir görmeyi bekleyen kadınlar da var.
- +1 yıl
@tahribiharabat arkadasa acıkladıgın icin sagol beni algılamadı umarım seni algılamayı basardıysa
Eteğin kısası olmaz adam gibi inancına uygun olanı al giy
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yakısıyorsa onu giyerım
+1 yılSadece kışkırtıcı diyebilirim diğer hiçbir tabiri bir bayana yakistirmam
02 Yorumla- +1 yıl
Kıskırtıcı daha boyle sey hafif kalıyo gibi :)))
- +1 yıl
Seçeneklerin içinde en uygun olanı bnce o
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler