Kars'ı ve kars insanını nasıl bilirsiniz? Kars'lilar nasıldır ?
Cevabın nedir?
+1 yılTatlım sana şunu söylüyeyim her memleketin iyisi de vardır kötüsü de. Mesela insanlar karslılari sevmez karslilar da erzurumu hic sevmezmez. Mesela artvinliler karslılari cok sever. Karsa samsundan gelin aldık kendisi çok mutlu istedigi zaman memleketine gidiyor istedigi kadar kalıyor kocasi izin verdiyse kimseye birşey soylemek laf düşmez. Haa vermiyorlardi sırf karsli diye. Ama mücadele etti evlendi. Simdi annesigil kizim yeri cok iyi cok mutlu diyorlar 3 yildir evliler. Mesela ben samsunlu biriyle evlendim bem hayatim da böyle insanlar görmedim genelleme yapmak istemiyorum ama çok tuhaf insanlar. Yani çekilesi insanlar degil cirkef huysuz aksi laf sokma yarisi iki yüzlülük dedigim dedik bir de cogu kadınları böyle o yüzden sevmem ama iyileri de var cok sevdigim insanlar da var tabi ama bazen ben niye karsli biriyle evlenmedim dedigim zamanlar olmuyor değil. Sakin ama sakın tanimadan karar verme. Herkes karsi kötü bilir ama içine girdikleri zaman fikirleri değisir. Böyle cok örnekler gördüm. Sen şehrine değil insanlığına bak. Haa suda var karsın erkegi oyle kolay kolay sevmesler yani oynamayı severler ve kesinlike yedekte vardır evlisi de oyle bekari da malesef o yüzden bende erkeklerini sevmiyorum kız düşkünü oluyorlar birazcık. Tabi hepsi öyle değil. Ama az tipi olsun öyleler.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptin ayrildin mi sen cocukla merk ettim
En İyi Cevaplar
+1 yılBuyursun o kötü yazanlar.
KARSLIYIM !
TÜRK KIZI TÜRKÜM !
SÖYLESENİZE HANGİNİZE ÇOCUKKEN '' BABANI MI ÇOK SEVİYORSUN ATATÜRK'Ü MÜ? ''
DİYE SORULDUĞUNDA DÜŞÜNMEDEN ATATÜRK DEDİNİZ?
VE BU CEVABIN ÜZERİNE HANGİNİZİN BABASI ALNINIZDAN ÖPTÜ?
Kürt değilim göçmeniz.
Anlatayım:
93 harbinde Osmanlı Rus savaşında dedelerim Karsa göç etmiş.
Rus türküyüm kara kalpak ya da terekeme derler bize.
Kars bir sınır şehridir.
Rahatlıkla % 70 Göçmen diyebilirim.
( Rus, azeri, ermeni, yerli vb. )
VE BİLMEYENLERE DE SÖYYLEYEYİM SEÇİMLERDE BELEDİYEYİ '''''' MHP '''''''' ALDI.
HANGİMİZ DAHA ÇOK SEVİYOR ÜLKESİNİ ACABA?
KARS HEP UNUTULDU.
TAMAM BELKİ SİZİN İSTANBULUNUZ İZMİRİNİZ GİBİ KAYAK GİBİ YOLLAR KALDIRIMLAR YAPILMADI.
BELKİ DEĞER VERİLMEDİ.
ÇAKIR ÇUKUR YOLLARINA RAĞMEN VATANINA İHANET ETMEDİ.
BURADA SALAK SAÇMA KONUŞANLARDA GİTSİN Bİ ARAŞTIRIP ÖYLE YAZSINLAR.
BİZ KÜRTLERLE İÇ İÇE YAŞIYORUZ BURADAKİ O KEKO DİYENLERİN HEPSİNDEN DAHA İNSAN
DAHA ADAM
DAHA MERTLER.
İNSANLARIN GÜNAHINI ALMADAN ÖNCE DALGA GEÇMEDEN ÖNCE Bİ DÜŞÜNÜN.
KUL HAKKI UNUTULMAZ HİÇ BİR DÜNYADA.
SAYGILAR...72 Yorumla- +1 yıl
Yani ben şimdi göçmenmiyim vay be 😂
+1 yılKarslı tanıdıklarım var. İstisnalar kaideyi bozmaz ama parası olmayan keko, parası olan tam görmemiş oluyor. Sevmiyorum, ben şahsen evlenmezdim ama kendi çocuğumun kararına da karışmazdım. "Kız vermek almak" çok eski de kaldı. Kızım evleneceğim diyorsa ona karışmaya hakkım olamaz. Karslıdan ne farkım kalır o zaman? :D
03 Yorumla- +1 yıl
Türkiye denince akıllara kürtler geliyor başka ülkelerde.
Peki tüm ülke kürt mü?
anladın mı? - +1 yıl
Atarlı Karslı cCc @melodipros cCc
- +1 yıl
Tabi ki... cCc...
bende d. bakırlıyım kürdüm bütün kürtleri kıyaslama yamayız bence kişiliği önemli kişiliği sana yakınsa allah tamamını erdirsin
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
50Cevap
Karslıyım.
Öyle bir sahip çıkarım ki bunu anlatmaya kalksam sayfalar yetmez.
Ama kısaca;
Alacağım kıza en az dinim kadar, inancım kadar bağlı kalırım.
NET mi?
Var mı itirazı olan ırkçı birileri?44 Yorumla- +1 yıl
Bende karsli biriyim ve burada yaptiklari ayrimdan baska bir sey degil e o zaman bizde konusalim tum turkiye biliyor nerelerden adam cikmadigi zaten?
Soran+1 yılNedir size bu yapılan yorum sevgilim var ve zoruma gidiyor üzülüyorum napsam bilmiyorum?
- +1 yıl
@selvi123456 ve @soran
Arkadaşlar, bizim milletimize ırkçılık denen ya da ne bileyim insanları bin bir çeşit kalıba sokan terimler öğretildi. Ülkücü dendi, milliyetçi dendi, terörist dendi ve daha aklıma gelmeyen binlerce sınıflandırma mantığı öğretildi bugün artık herkes kardeşlik denen o büyük bütünlüğü unuttu bilhassa unutturuldu. Bizler aynı vatanın aynı kandan aynı candan evlatlarıyız. Ama bu kahrolası sınıflandırmalar yüzünden her Kürt asıllı insana terörist dendi örneğin. İşte bunlar yüzünden bizler kardeşliği unuttuk. Öyle bir konuma geldik ki, gözümün önünde susuz kalan bir Kürt asıllı çocuğa su vermeyen insanlar tanıdım. Oysa iyi olmak ya da kötü olmak ırkla cinsiyetle belli olmaz. İNSANLIKLA belli olur. Bu ülkede kötü kötüdür iyi iyidir ama bunu da ırka bağlıyoruz. Yazık, bizim bir suçumuz yok. En azından benim bir suçum yok. Ben vatanımı seviyorum. Vatanım için de okuyorum... - +1 yıl
Bende karslıyım.
+1 yılBence Kars'ı Ermenistan'a verelim, tüm memleket rahatlasın.
42 Yorumla- +1 yıl
Pislik
+1 yılHayatımda sadece bir karslı tanıdım...
soruna cevabım : ASLA.12 Yorumla
Soran+1 yılO derece yanii
- +1 yıl
Kesinlikle Kız vermem kız da almam Karslıdan.
Böyle saçma bir soru girmedim benim karslı kendim usakliyim burnumun dibinde ki erkeklerden fazla mutlu ediyo beni ve benim ailemden farklı değil aileleri ailemde biliyo ailelerini nasıl olursa da inşallah eglenicem sevdiğim adam için de değil kars dünyanın öbür ucuna giderim sorun değil yaptiginiz tam bir ırkçılık sız önce kendinize bakıp öyle konuşun ne insanlar var ben mutluyum sevgilimle senin sevgilin kotuyse genelleme yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarslı ile yılanı aynı çuvala koymuşlar. Yılan demiş ki, çıkarın beni bu çuvaldan.
40 YorumlaKarslılar insan değil mi ne demek o Kars'lıya kız verir misiniz? Eğer adam gibi adam aileside kaliteliyse kızımı veririm...
10 Yorumlakarslıların açıkcası kötü bir imajı var , benim atalarımda 1870lerde karstan sivasa göç etmiş, ama ben iyi biriyim (!)
İşin şakası bir yana en iyi arkadaşım karslı. İnsanları dinine ırkına göre hor görme devri bitti şimdide il il mi karalıyoruz. ne kadar saçma bir soru sormuşsun kusura bakmada.03 Yorumla
Soran+1 yılYa bak olayı bulandirma bence sevgilim Karslı babam bilmiyor Sevgilimi tabi ama nezaman karstan konu açılsa ordan adam çıkmaz yorumunu yapıyo ve bu durumda ben sevgilim istemeye geldiğinde bir sene sonra babama karşı gelemem acaba onu kırmadan ayrilsammi aileme karşı gelemem rizalari olsun isterim bundan sordum acaba çoğu insanda bunumu söylüyo diye? 81 il var ama Kars kötülenen listede başı çekiyo neden böyle acaba diye sormak istedim hepsi bu !!!
Soran+1 yılAnlayana bin lafım anlamayana bir lafım dahi yoktur görüşün için Sağol
Bedirhan Gökce diyorum başkada bişey demiyorum. Adam gibi adam 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılKarslı mı?
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Her ne kadar ayrımı seven bir insan olmasam da Kars denince 2 dk. düşünürüm. Zira duyup tecrübe ettiklerime göre asla vermezdim.
00 Yorumlakarslıya kız verilir. ama karsta yaşanmaz onu söyleyebilirim 2 yıllık tecrübeme dayanarak :D
10 Yorumla
+1 yılyaşam şartları biraz zor diye biliyorum, bir arkadaşım anlatırdı kar yağdığında komşuya gidebilmek için karın içinden tüneller kazmak zorunda kalmışlar, ev boyunda yağıyo demek
03 Yorumla- +1 yıl
Ay nerden uydurmuş acaba ben 30 yıldır Karsta yaşıyorum böyle yalan duymadım pes
- +1 yıl
Ay 20 yazcam 30 yazmışım
- +1 yıl
yaş ortaya çıktı :D
+1 yılBuyur ben karsliyim, ayrica nasildir diye sorma bir anneden cikan 5 cocugun 5ide ayni olmadigi gibi hicbir memleketin insanida genellemeye tutulamaz iyiside var kötüsüde
23 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim Karslı ve babam. ilerde sıkıntı çıkarır biliyorum
- +1 yıl
Irkciliktan insan ayrimindan baska bisey degil bu daha fazlada devam etmeyecegim allah gonlunuze gore versin
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. sonuçta doğu ve ordaki insanların gelenekleri düşünceleri daha farklı daha ağır olabiliyo bunları düşünüp kabul ediyosan senin hayatın ama ağır gelecekse sıkıntı olur bu da bir gerçek yoks aiuralı buralı aslında fark etmiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBende Doğuluyum
+1 yılKarslıda bıyık falan varsa ne oral yapar biliyonmu paspas çeker mk.:P
30 Yorumla
+1 yılkarsı marsı bilmem kişiyi bilirim ben varsa karakteri ahlakı yeter
00 YorumlaKarsta üni okudum. Karslılara değil kız başka bişeyde verilmez
11 Yorumla
Soran+1 yılO derece mi
+1 yılinsanların yaşadığı yer ve etnik kökeni birbirlerini sevmek için veya evlenmeleri için ayırtedici bir nokta mı bende onu sorarrım sana ?
00 Yorumlaniye vermeyelimki vebalılarmı , gerçi öyle olsalarda kendilerine kısacası veririm
00 Yorumlaİrk önemli değil de bir baba olsam uzulurum :D ankaraya uzak sonuçta asfgb
10 Yorumla- Diğer konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yıltanıdığım karslılar hep yav*ak çıktılar. ama en iyi arkadaşım karslı ve çok iyi bir çocuk.
00 Yorumla Tavsiye etmem twbi her insan bir degil memleketle de insan yargilanmaz ama genele bakinca durum pek iyi degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKars Turkiyenin Toprağı Degilmi Soruyu Çarpışmaya Kesinlikle Çalışma Muhakkak Her İlde Kötüsü de İyisde Vardır Yani
00 Yorumla
+1 yılKarslı arkadasım ve ben ona at hırsızı derim vermem onlara kız falan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatta ayrımcılık yapmam 80 ilin seksenide birdir benim için ama karslılar istisna tabi
00 YorumlaIrk
Din
Dil
Ayrımı yapmam yapanı sevmem.62 Yorumla- +1 yıl
Ey vallah.. hayırlısı her şeyin ne zaman istersen konuşabiliriz kendine iyi bak
- +1 yıl
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkars lıya ya da ankaralıya değil adama kız veririz biz
00 Yorumla
+1 yılQars
11 Yorumla
Soran+1 yılEre kiza dotmam ;)
Bebem seviyosa karışmam büyük bir şey olmadıkça
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKars liysa uzun süre düşün derim nekadar Kars li tanidiysam hepsi tehlikeli ;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konusmuyorum sen anla
10 Yorumla karslıların hepsi karslıdır
onlara kız verilmez10 YorumlaKarslıyı KSK lı olarak okudum o yuzden geldım.
00 Yorumla
+1 yılNiye karslılar insan değil mi:DD
10 Yorumla
+1 yılDoğuda kars ve erzurum iyidir
20 YorumlaHiç tanışmadim Karslı biriyle ♧
00 YorumlaDiğer konusunda 443 cevap paylaştı. Karslıya veririm ama ardahanlıya vermem
00 YorumlaDiğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. sadece azeriler düzgün karsta. gerisi illallah
16 Yorumla- +1 yıl
valla azeriler o kadarda iyi değiller evet güzellik yakışıklılik var ama kişilik olarak hiç iyi değiller şahsen terekeme yerli ve kurtler daha iyi
- +1 yıl
ben zaten karsliyim sadece 4 sene olmadım
+1 yılİnsan anasının ammından çıkarmış memleketten değil
20 Yorumla- Diğer konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılNiye karslılar insan değilmi
00 Yorumla - Diğer konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılKars'lı benden yalnızca babayı alır !
00 Yorumla
+1 yılKarsliya gunahimi bile vermem
00 Yorumla- Diğer konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılAzeri Türkü kökenliyse verilir
00 Yorumla Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kişiliğe bakar o işler hiç tanıdığım yok
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızım yok ki verim asdf
00 YorumlaKarsa kız vermem :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız vermeyeceklerimin listesinde başlarda gelirler
04 Yorumla
Soran+1 yılPki neden?
Cevap sahibi+1 yılkeko oldukları için
Soran+1 yılGerizekalimisiniz kürt diyemi vermiyosun?
Cevap sahibi+1 yılsen akıllısın sen wer napıyım. ben wermem.
+1 yılNe kadar saçma soru 5 parmağın 5 de bir mi
00 Yorumla
+1 yılTürkmense verilir ama kekoysa günahımı bile vermem
06 Yorumla
Soran+1 yılEEvet keko ve KÜRT vermezmisin
- +1 yıl
Keko demen yeterli adıni bile anmak istemiyorum düşün o kadar nefret ediyorum yani gölgesine sığındıgı bayraga ihanet eden ekmegini yedigi ülkeye millete ihanet eden bir soy düsün bu adam karısını degermi verir sevgimi verir sadece akli fikri kunlamak olur sonrada dövlet bize bakmiyii derr ben hep diyorum bunlardan en fazla kürdan olur Allahda onlara hic bir zaman ülke nasip etmemis insallah etmezde son sözüm yavuz sultan selim de demisya
kekodan olsa evliya alma avluya
Soran+1 yılSen işi Kürtlere bağlandin bende bir Kürdüm ve bu yaptığın tanım bildiğin çekememezlik size veya sana varligimiz batıyosa oh ne alaaa
- +1 yıl
varlıgınızı s*keyim o. rospu cocuklari neyinizi cekemeyim söyle bana hepiniz kekosunuz itsiniz hainsiniz
+1 yılonlarda insan tabiki verilir.
00 YorumlaDiğer konusunda 717 cevap paylaştı. allah korusun
00 YorumlaDiğer konusunda 351 cevap paylaştı. Kiz babalarina sor:)
00 YorumlaGünahımı bile vermem
00 Yorumla
+1 yılhahah ne komık kızsn
00 Yorumlakızım olsa vermezdim
00 Yorumlavermem :S
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Türkiye denince akıllara kürtler geliyor başka ülkelerde.
Peki tüm ülke kürt mü?
+1 yılKarstan uzak dur
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapcam
- +1 yıl
Seni mi veriyorlar
Soran+1 yılTam tersi vermemelerinden korkuyorum sevgilim karsli ve babam karsdan adam çıkmaz diyo Sevgilimi bilmiyor ama ilerde istemeye geldiklerinde ya düşüncesi yine böyle olursa?
- +1 yıl
Baban adamdan anlıyor o zaman bence vermesin
Soran+1 yılOzaman çocuktan ayrilmaliyim ailemi kiramam
- +1 yıl
Bencede sen. nerelisin
Soran+1 yılMuş
- +1 yıl
Bende diyarbakir hayırlısı artik
Soran+1 yılAynen öyle hayırlısı
- +1 yıl
Peki bir isteğin var mı
Soran+1 yılCanının sağlığı amedli
- +1 yıl
Ey vallah.. hayırlısı ne zmaan istersen konuşalım kendine iyi bak
Bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzeri ise olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAsıl azerisi kötü zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız verilir onlara
20 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok :)
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem