İtiraf ediyorum bisiklet kullanmasını bilmiyorum. Küçükken hiç sokağa çıkarılmamışım.. Hiç de bisikletim olmamış doğal olarak.. Bu yüzden bilmiyorum :(
Öğrenme ihtimalim var mı?
Öğrenme ihtimalim var mı?
Var tabiki bence hemen öğrenmelisin, daha fazla bu zevkten mahrum kalma :) Benim öğrenmem şöyle oldu; Bende iki tekerlek üstüne süremezdim,düşüp dururdum. link şunlara bindim, yokuştan iniyorduk. Ben yokuştan inerken bu arkadaki iki tekerlek düşmüş, tabi hiç farketmedim sonra sürmeye devam ediyorum öyle. Meğersem süre biliyormuşum zaten iki tekerlekle ama bosuna telas yapıyormusum o günden sonra devam ettim 2yle :)
Demek ki korkusuzca kullanırsam kolay öğrenicem :D
Annem ögrendi. Sende ögrenirsin :-)
Ahh ahhh ilk bisiklete abim bindirmisti beni... O ögretti bana :-D Ama kazikladi beni ya düsmim diye tutuyordu ve birakmayacagini söylemisti... Sonra baktim ki abim geride kalmis ben kendi kendime sürüyorum xD Hic unutmuyorum bu animi...
Hadi ya :) tamm kesin öğrenirim ben
Bisikleti ilk öğrendiğimde ayaklarım yere yetişmiyordu. Bisiklete binebilmek için kaldırıma çıkıp öyle biniyordum. Durmak için yine kaldırım bulmam gerekiyordu bulamadığım zamanlar yerde buluyordum kendimi birkaç kez yere düşünce tek ayağımı yere değdirmeyi öğrendim. Sen şanslısın ki senin ayakların şimdiden yere değiyor :)
:) çok şanslıyım hem de, düşe düşe öğrenicem çocuk gibi
1 hafta bile sürmez azimli olursan:) Ama kolluk dizlik felan tak ki düştüğünde biyerine birşey olmasın. Bence 6 7 yaşlarında öğrenmiştim ilk günler hep düşerdim:)
acıma bana :D
Cevap
18Cevap
tekerleklerin yere değen noktaları arasında bir çizgi düşün. Senin ağırlık merkezin o çizgi üzerinde olduğu sürece düşmezsin. Gerçi bu kadar düşünmeye gerek yok kendi kendine de öğreniliyor:)
Uçmaya çalışmıyorum arkdaşım, sadece bisiklet daa :D
Öğrenirsin, yüzmek gibidir zaten bir kez öğrenince ömür boyu unutulmaz. Ben de paten öğrenmek istiyorum, bu yaştan sonra zor değildir di mi?
Paten i de öğrenicem :))))))
öncelikle korkma tıpta ve teknolojide çareler tükenmedi bayan oduğunu göz önüne alırsak öncelikle bomboş bir arazide 4 tekerlikli bisiklet ile alıştırmalara başlayabilirsin =)
:(( neden dalga geçiyonuz yaa :(
ya ben dalga geçmedim valla seni düşünüyorum ağaçlardan ay şey tehlikelerden uzak kalman için =)))
Ben sana bisiklet vermem,bisiklet sürmeyi öğretirim:DD
senden bekleyeceğim bir cevaptı :)
Öğrenmenin yaşı yoktur. Önce 3 tekerlilerden başla.. :P
:) yok daha :)) tek tekerden başlarsam bile yapabiliriim :D
abla ben sana öğretirim (ablama kimse bisiklet sürmeyi öğretemez lannn keserim sizi)
nan :D :D piskopat oldun başımıza he, kesmediin kalmadı :D
abla sana kıyamam ben seni kendi ellerimle evlendirecem :))))
Eh hadi bakalım :)
:))
bende binmeyeli unuttum itiraf ediyim :))) Dengemi çok kaybettiğim oluyor yere çoook düştüm :)))
Sende benim gibi olursun başta ancak sonra alışıyosun yaa:D
off neyapmışsın sen öyle :) çok kötü bir durum seni dışlıyoruz bisiklet sürmeyi bilmiyorsun diye felan :D neyse
tabi öğrenebilirsin neden öğrenemeyesin. sadece biraz vakit ister okadar :)
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp tabikide öğrenebilirsin. Millet 40'dan sonra araba kullanıyor bisiklet neymiş :)
Araba daha kolay bence :)=
tamm berabereyiz :)
evet var. cok kolay zaten. üc tekerli bisikletten basla daha cabuk ögrenirsin (:
geç dalganı sen :)))
:))) tamam bırak, dur dur bırakma, tamam bırakabilirsin, hayıor şimdi değil durr :D
Öğrenirsin, tabi çocuklardan daha çok zorlanırsın bence, çocuklar daha korkusuz oluyolar düşmeye karşı :D Ama öğrenirsin :)
Olabilir bilmek zorunda değiliz...Öğrenebilirsiniz daha çok gençsiniz..Öğrenirseniz de bir daha unutmazsınız...Denge meselesi...
Öğrenirsin tabiki çok basit.(düşe-kalka)
İlk dört tekerlekle başlıyacaksın ama :)
cık ben kalkıp düşerek öğrenip :) tmn yaptım derken düşerek yani :D
Adalara git yanina da bir arkadasini al kus olsun o sana ogretir
Öğrensem zaten ilk adalarda bisiklet turu yapacam :D
üff bende adalara gidp binebilmek için istiyorum bisiklet sürmeyi ama öğrenmeye çalışıyorum aldım bisiklet de zor göründüğü gibi değil :(
Once doktorcuguma ogreteyim sana da ogretirim @birmelegimbeen :)
:) doctor kolay öğrenir merak etme birmeleksinsen :)
öğretmenine bağlı.Ben olursam tabiki.1hafta ya 2 teker 2 haftaya tek teker.üçüncü tekersiz gidersin ;)
:D anlaşıldı, yok kalsın..
Bi gunde bilemedin iki gunde düşe kalka öğrenirsin.
öğrenirsin ama bi yerlere çarparak :D işin espirisi burdadır =)
Çoğu zaman ihtimal vardır . Ama kendin biseyler yaratmak zorundasın . Bu iste ihtimallere yer yok :) Bos bir arazide öğrenebilirsin . Nasıl ufacık cocuklar biniyor . Sende azmederek öğrenmelisin . Senin onlardan eksiğin mi var ? Fazlan bile var ;)
çok kolay ya.
öyle ilk günden trafiğe çıkamazsın tabiki ama. kullanılmayacak birşeyi yok : )
aynen ben de bilmiyorum hiç bi türlü de öğrenemedim :D
olsunda bende kucuklukde bilirdim sonra yapmadim diye yadirgadim
haline çok üzüldüm hemen bir organizasyon düzenleyip sana bisiklet kullanmasını öğreteceğim
ne var canım ! öğrenirsin tabii ki.1 gün yeterli kasklarını kuşan ve çık :)
Ben de bilmiyorum seker yalniz degilsin:)
:)) buna sevindim işte :)
sevmediklerini mi eksilemiş anlamadım ki :)
:) bende yüzmeyi tam bilmiyorum.
Sağlık olsun :) güvenirsen yüzebilirsin, sırt üstü durabil, yüz üstü durabil yeter, zaten onları yapınca otomatik kollarını ayaklarını hareket ettirince gidiyosun :)
Ben de öyle başladım denizde :) denizin dibi daha hoşuma gidiyodu :)
ben de bilmiyorum boşver
İnanmam :)) ama erkekler doğuştan bilir ya
öğrenirsin ya 1 aya ustası olursun :)
öğrenirsin tabi ki ya bu mu dert ettiğin :)
Tabıkı var hemen bısıkletcının yolunu tut.
:):) tabiki öğrenebilirsin,öğrenmenin yaşı yoktur
vatr tabi çok kolay. Ben sana öğretirim
Ben de bilmiyorum :)
Tek değlim oleeyy :)
ne olacak ben de bilmiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar