...
Kiminde sadece eller islanir kimininse boydan boya ruhu yıkanır. .. çoğu bilir bu dizeleri. ..

Romantik olun biraz köftehorlar :))

:)

Sağanak yağmur bana her zaman eski amerikan filmlerini hatırlatır ve hissettirir.
Sanırım sebebi , Filmlerin genelde dramatik olmasıdır. Yağmur berekettir derler , ancak bereket her zaman benim için dram'ı temsil eder. Çok derin bir kavram olsa gerek... Açıklaması zor.
Sadece dinlemek gerek. Bitene dek dinlemek ve izlemek gerek. Herşeyden yoksun kalıp biraz olsun o dramı izlemek. Belki bir film izlemek gibi. Sessiz ve sakince. Belki bir sigara yakıp karşısına geçip. O Düşen yağmur tanelerini refasızca saymak. Sayalım ki , ömrü hayatımız boyunca yaptığımız hataları sayamaz gibi. İnançsızca saymak gibi. Sadece düşünmek. ve o bereketi dramatize etmek.
oturmak ve izlemek gerek...
Hava bulutlanıp gök gürleyince
Bir yağmur başlar ya inceden ince
Bak o zaman topraktaki sevince. (Abdurrâhim Karakoç)
Bizim de gönlümüze sağanak yağmurlar yağar inşallah.
Selâm ve Duâ İle
Ağzına sağlık. .
Her yüzüme konan bir damla Onu bana hatırlatır. Yağmurun kokusu bambaşkadır çok severim yağmurun yağmasını. Baştan aşağı ıslanmayı. Yağmur yağınca keşke o da yanımda olsa bilikte ıslansak diye düşünürüm... Kısacası hislerim bu olur yağmur yağınca
Sadece islanmam ben yağmurda :) yağmuru hissetmek güzel.
Cevap
35Cevap
Önce kaba bir yağmur damlası düşer önüne, gözlerin göğe yöneldiği anda yüzün de nasiplenir damlalardan. Sonra aniden bütün vücuduna yayılır toprak kokusuyla beraber gökte büyüyen seyirlik bir temaşa... Kimini sövdürür kimi saçak altına saklanır kimi arındığını düşünür o anda. Hayatın başka başka anlarında olduğu gibi halden hale girer insanoğlu. O yüzden bence ruh halimiz neyse kahve fallarındaki gibi çıksın karşımıza sağanak yağmur da. O halde ''neyse halimiz o çıksın falimiz'' o anlarda...
Hele bir logar tassin bak o yagmur hakkinda ne dusuyon ne hissediyosun asik olmayi birak asik olucagim kisi ordan gecse cagirrm gel su suyu disari atak derim gecen basimiza geldi ondan ya hala muzdaripim bu konuda kusura bakma yoksa bende isterdim yagmurun o kokusunu hissetmegi
Bana eski sevgilimi hatirlatiyor o cok severdi yağmuru , yağmur yagdigi zaman sadece onu hatirliyorum onu tanimadan once yagmurdan nefret ederdim ama simdi buyuk bir askla yagmur taneciklerini seyirediyorum
yani seyretmesi güzel işte :D
romantiklik bekleme bende la bebe :D :D
İşe nasıl giderim endişesi başlar, sonradan arabam olduğu gelir aklıma, şükürler olsun derim, derin bir nefes alıp ohh bee. 😄
Yagmur yaginca yuruyuse cikan adamim ben :)
Arinmis ve mutlu hissediyorum
ıslanmayı severım snr eve gelıp dus alıp yatıp ygmurun çatıya vurdugu sesle bırlıkte geçmişi düşünmeden edemıyom..
Yağmur sesi insana huzur veriyor.
www.rainymood.com
eskıden donuma kadar ıslanıp sonra evde pijama ile kömür sobası yanında ısınmak kadar zevklı bır sey yoktu
yaklaşık 2 saattir yağıyor. Hissettirdikleri özlem ve hüzün
Sırılsıklam oluyorum. Ne hissettirsin ki...
(Odunum ben :D)
Damlayan her sesin bende bir fikir uyandırdığını hissediyorum...
Asik olmaya hazirdir insan
Ahmet kaya dinlerim :)
bütün acılarımdan arınıyorum
yine ıslandım inanır mısın
sesini dinlesem yetiyor bans
geçen akşam bir ağlamışım yağmurda çok güzeldi.
Cisim geliyor
Hahaa
Bulutlu havada şemsiye bulundurma hissi yaşatır.
Aşk tabiki aşk.. sen de var mi aşk (:
Islandıkkça huzurum kaçıyor
Aşk ve hüzün
hüzün ve huzur bir arada. oooo alırım bir dal
Tek bildiğim sel oluyor sağanak yağmurda.
Sadece bedeni ıslatmak.
çişim geliyor valla :D
ıslaklık hissi..
Toprak kokusu
Hırs nefret arzu
Islaklık
Ellerim ıslanır.
Leş gibi ıslaklık.
Sen demekki sadece islananlardansin :)
Tabiyki islandigim da oldu... amma fuhsuz ciktin be arkadaş hic asik da mi olmadın yahu :)))
keyif
Sigara çay
çok şey :(
Enerjii
Islaklık?
Islaklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar