+1 yıl4 sene önce okulumu bitirmeden iş hayatına atıldım. Öyle olması gerekiyordu keyfimden değil. geçen 4 sene içersinde ne okulumu bitirebildim ne işleri tam anlamıyla yoluna sokabildim (üstüne üstlük yetmezmiş gibi yeni de bir iş kurup iflas ettim.) ne aşk hayatıma zaman ayırabildim, ne aileme ne de hayallerime şu an ise iflasın eşiğindeyim , destek olabilecek pek az kimsem var onlarda yetmiyor , üstelik güvendiklerimde beni yüz üstü bıraktı, bana ihanet ettiler. Yaş ilerlediği için sorumluluklar arttı bu yükleri kaldırmakta zorlandığım için hastalandım , benden beklenti içinde olan babamla baba-oğul değil patron-işçi ilişkisine döndü münasebetiimiz. Neredeyse artık hiç konuşmuyoruz çünkü ortak tek bir noktamız kalmadı , sadece iş . Çok özlüyorum bazen birlikte maça gidip gazoz içerken geğirmeyi. Kısacası iş yok, aşk yok , aile yok, hayaller desen kurmayı unuttum en çok korktuğum ise 7. senem doldu 3 sınıftayım okuldan atılma ihtimalim de var ne yapacağımı bilmiyorum. her anlamda pisliğe battım.
05 Yorumla- +1 yıl
sana bir amaç gerek bence ilk hedef okulu bitirmek olsun her şeyi yavaş yavaş düzeltebilirsin
- +1 yıl
sorun amaç değil sorun çözüm amaçtan bol bir şey yok zaten daha kötüsü de şu eğer ben işle güçle ilgilenmezsem her şey biter tepe taklak oluruz para olmazsa okulun bir anlamı yok ve tek başımayım.
Neyse benden sana kesin ve net bir tavsiye kesinlikle babanın işinde çalışma dışardan iyi görünür ama aslında çok rezil kepaze bir şey mesayi biter iş bitmez. Birde okulun bitmeden çalışma şayet hem okuyup hem çalışmak durumdaysan part time çalış ayrı dava ama bir işi fokuslanıp okulunu uzatma - +1 yıl
çok yoruluyorsundur Allah kolaylık versin derse asıl biraz daha bakalım ne olacak bir de bence başka bir iş ara daha rahat olanından
- +1 yıl
köşke öyle bir şansım olsa benden bukadar deyip ceketim alıp çıkabilsem ama malesef öyle bir şansımda yk
- +1 yıl
iş bulmadan ayrılma zaten garantiye al önce bul sonra ayrıl
En İyi Cevaplar
+1 yılEskiden çok severdim ama bitakim şeyler yaşayınca kızıyorsun. şu an aramız iyi ama çok sıkı fıkı değiliz. Ne bileyim ben ona sevgimi belli edemedim utangaçlık mı dersin çekingenlik mi belli değil. Aynı durum onda da var büyüdükçe biraz daha ağırlaştı aramız. Sevgi saygı hep var ama en son babama seni seviyorum baba dediğimi hatırlamıyorum. Ben babamı çok seviyorum eminim o da beni seviyor ama birbirimize belli edemiyoruz 3 4 günde bir arar konuşuyoruz. Bazen çok kızıyorum ama baba bu sonuçta. Varoluş sebebimiz. Bence anne babamıza sevgi saygımızı hiç kaybetmemeliyiz
10 Yorumla
+1 yılsevmiyorum annem babamla yakin olmayi.. ne annem beni 100% anlayabilir nede babam.. aslinda arkadaşcalar ama sonuçta bir yerde anne baba işte. sevmiyorum hayatim hakkindaki kararlsrima karışmalarini babamin.. Genel olarak aile ortamindan hoşlanmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi aileni kurarsın
+1 yılsürekli hata yapmamı bekliyor sanki hata yapınca evlatlıktan reddedecek
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Benimki kafa adamdir ya asker emeklisidir ama disiplin filan faso fiso bizde aramiz baya iyidir bazen fazla bile kanka olabiliyoz boku cikiyo kavga ederiz birbirimize bagirir cagiririz 10 dk sonra yine en iyi biz oluruz l*n zaten ben tek cocugum beni sevmesinde napsin 😂😂 su hayatta arkami her zaman kollayan bir babam var sevmeyimde ben ne yapayim
17 Yorumla- +1 yıl
Tek çocuk olmak güzel. d
- +1 yıl
tabi ki yok, her aile de aynı değil zaten, sadece bir de kardeşlerimi çekmek istemezdim büyük olunca onlardan da sorumlu oluyorsun
- +1 yıl
Iyi yonu kardes dirdiri olmamasi ama Insan bazen kardes ariyo degerini bilmek lazim da kardes gibi oldugum kuzenim var o da tek cocuk birlikte buyuduk sayilir kucuk benden birde arkadaslarim var o konuda sansliyim ben ama insam dusunuyo annen baban ilerde vefat edince tek kalcaksin diye kardeslerinimde tatini bil bosver
- +1 yıl
tek kalmazsın kendi aileni kurarsın, kardeşimin kıymetini biliyorum çok güzel bir menfaat ilişkisi kurduk sorunsuz devam ediyor :))
- +1 yıl
hayırlısı ) aynen ona kızdıklarında ben koruyorum bana kızdıklarında o koruyor anlaşmamız var sevgiden değil))
+1 yıl6 yaşıma kadar bir babam vardı var olduğu zamanlarda da aramız iyi değildi tabi ama o zamanlar ailede tek baş kaldırabilen bendim ki bu da muhtemelen başım küçük olduğundandı. 7. yaş günüm de ise, biz annemin gündelikten kazandığı parayla aldığı yaş pastayı kesmek için babamı beklerken, babam eve gelmedi. sonra ki günlerde de babam eve gelmedi ama 18. yaş günümde babam eve geldi. biz evde yoktuk.
35 Yorumla- +1 yıl
nerdeydiniz
- +1 yıl
yeni bir evde
- +1 yıl
Hm nerden öğrendiniz peki
- +1 yıl
birden bire gittiği gibi yıllar sonra birden bire geldiğini öğrenmek zor olmadı ama yanlış tercih yapmıştı. Biz yeni hayatımızı kurmuş ve buna alışmıştık, hayatımız da ona yer yoktu. halende yok :)
- +1 yıl
Mantıklı, aldanmak yok
Her ay düzenli olarak ayin 10'dan sonra küseriz. Ayın ilk haftası barışiriz geri :) geçen seneye kadar bir küser 3 4 ay konusmazdik :)
130 Yorumla- +1 yıl
tatlı bir küsme mi bu yoksa ağır mı)
- +1 yıl
kavgada söylediklerine dikkat et babalar gün gelince çevirip uygun yerde kullanırlar :) çok ağır da knuşma gün geliyor yüzyüze bakıyorsunuz :)
- +1 yıl
birisi için bunu yapmak büyük aptallık olurdu iyi ki yapmamışsın)
- +1 yıl
"Ben de bu yolları gide gele göreceğim yok ki bir bildiğim"diyosun)
- +1 yıl
Her şey daha güzel olur umarım senin için :)
- +1 yıl
Teşekkürler inşallah :))
- +1 yıl
Evet yazmadım uzatmadan sormak istedim hemen)
- +1 yıl
Hedef o değildi ama fena da olmadı hani. d
- +1 yıl
Dengesiz biridir bir an çok güleryüzlü iki dk sonra Dünya'nın en sinirli insanı
- +1 yıl
Sinirli biri suyun Yarim bardak değil tam bardak geldiğine bile kızabilir psikolojik sorunlu OLDUĞUNU düşünüyorum ani sinir patlamaları cinnetleri var
- +1 yıl
Ev Halkına
- +1 yıl
Sıkıntılı olduğu belli.. Yok o palavra ya anneleriyle anlaşır kızlar
- +1 yıl
Yok anlatmayı pek sevmiyorum)
- +1 yıl
yoo dolmadım ben anlattıkça dolan biriyim galiba))
- +1 yıl
bu kadar başka bir şey yok)
varsa iyi etmeye bak.. aranı sıcak tut olumlu dğilse bile sen ol'dur...
Benim 15 yıldır babam yok. böyle bir hissiyat olarak büyüdüm. şükür allaha bunada şükür. ama şu an evde biyerlerdeyse bile git bak uyuyormu üstünü ört. bak ona 3 saniye bile yeterlidir. sonra şükür et.. ne kadar kötü olursa olsun bir şkilde iyileşir.. hiç olmamasından iyidir.03 Yorumla- +1 yıl
Yıllardır iyi Olmasını bekledik artık umudu kestik bu evden ayrılıp kurtulmaya bakıyorum bu öyle ergenlik yillarında babayla edilen kavgalardan değil
- +1 yıl
@gökyüzüsever seninle aynı şeyleri yaşadım geçen sene boşandılar arayıp sormuyor zaten mutluyuz huzurluyuz
- +1 yıl
Aynısı bize de olsun isterim
annemle babam yeni bosandi yani 7 ay once
ben babamla kavgalym 5 aydir girumsuyirm
ne gordum ne de konustm
gorusmeyi de dusunmuyorm
ozel nedenler20 YorumlaBabamla aram hiç bir zaman iyi olmadı. Hep kavga ettik, her konuda çatıştık. Hep mentalitemiz farklı. Hayat ve yaşayış tarzlarımız, inançlarımız, arkadaşlıklarımız, sosyal yaşantımız, ilgi alanlarımız tamamen farklı. Sanırım anneme cekmişim ama onu da hiç tanımadım babamın dediğine göre öyleymiş :)
09 Yorumla- +1 yıl
sen bahsettin diye soruyorum biraz cürretkâr olabilir ama annene ne oldu
- +1 yıl
hmm gitmiş nedenini biliyor musun ya da araştırdın mı
- +1 yıl
öğrenmek istiyor musun peki? :)
- +1 yıl
his yok galiba nötr müsün? :)
- +1 yıl
burukluk varsa sor babana nedenini bence :)
benim dha 5 saat öncemi ne karakoldan geldik içip içip saydırıyor bize annem şikayetci oldu uzaklaştrma aldı mahkeme bozmazsa tabi
14 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkede kadına verilen değer malesef bu kadar aslında Dünya'da böyle
- +1 yıl
Evet 2 aileden biri nerdeyse
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisini göremediğim bir baba.. Kendinden uzaklaştırdı büyüdükçe. Sevgisini içinde sakladığını biliyorum ama yapacak bir şey yok. Hep kendi doğrularını dayatır... Fikirleri önemsemez. Ama yapar bazen :) bayramdan bayrama el öper hale geldim... Ki buda büyük bir gelişme :))
00 Yorumla
+1 yılçocukken birbirimizi çok sever ve güzel anlaşırdık. sonra anlaşamaz olduk ve görüşmemeye başladık.
5 Yıl Önce Babam Öldü.
Şimdi Yaptığım Her Şeyden Pişmanım, Çok Özlüyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Neden anlaşamadınız, Allah rahmet eylesin
4 senedir gormedim. Aramda iyi degil. Ama baba iste. Damarindaki kani ceksen dna ona ait :)
20 Yorumla15-24 yaş arası baba ile problemler genelde insanların yaşadığı normal haldir. Sıkıntı etmeyiniz. Yolunuzu çizin ve hedeflerinize ulaşmak için çaba gösterin. Yaş 25 olunca babanızdan daha kral adam olmayacak çevrenizde. En iyi arkadaşınız olacak
10 YorumlaKızların yarısının babasıyla sorunu var ve bir kızda aradıgım ilk özellik ailesiyle arasının iyi olması
039 Yorumla- +1 yıl
babasının sorunu olabilir
- +1 yıl
Olabilir ama bu tarz kızlar genelde ilişkilerinde erkek arkadaslarıma baba sorumlulugunuda yüklüyo bir bakıyosun farkına varmadan sorumlulukların artmış bırakamıyosunda ayrıca hayatındaki basarısızlıkları sana ithaf ediyo ailesiyle kötüyken senlede köti oluyp kısacası babasıyla arası köti olan kızı arkadasım ble yapmıyorum artık
- +1 yıl
yok daha neler 9 aydan fazladır bir ilişkim var ve sanırım güçlü taraf benim ama böyle olmaması için çabalıyorum
- +1 yıl
olabilir tecrübelerin tabi bir şey diyemiycem ama yine de önyargıyı azalt belki bir gün bu nedenle hayatının aşkını kaçırırsın bilemeyiz :)
- +1 yıl
böyle bir nedenden bırakır mısın ki
- +1 yıl
ona bunu anlatsan onun yerine, hep ailenden bahsetmen hoşuma gitmiyor desen
- +1 yıl
sevmiyor musun
- +1 yıl
bıkmışsın ya, ona daha net açıklasana bak ben sıkılıyorum diye ailenden bahsetme dedim ama bahsetmesen de yansıtıyorsun ne farkediyor hiç hiç diyip canımı sıkıyorsun de
- +1 yıl
ailesiyle yaşamıyor mu, yardım ilişkisine dönüşmüş
- +1 yıl
iyi de acırsan aşk kalmaz
- +1 yıl
Traji komik. d merhametlisin sanırım
- +1 yıl
Aslında cogu kızdan kavgalı ayrıldım kötğ ilişkilerim oldu takmadıgım önyargıyla yaklaştıgım tek korkum bir kızın daha ailesiyle arası köti olmamasıydı yinr geldi ve şu garip duyguyu atamıyorum bu seferr üstümden merhamet mi ediyorum yoksa bunu b zorunluluk gibi yerine mi getiriyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Babalık duygun ağır basmış senin acil evlen çocuk yap) ciddi merak ettim ya garip bir ilişki imiş başka neler oluyo
- +1 yıl
Aahhaha yok ben normalde böyle bir insan degilim öyle evlilik falan 30dan önce olmaz ne biliyim mesela geçen syrıldık bir istemedim artık oda istemedi sonra aklıma geldi bir ayaklabı vardı bu begenmişdi parası yetmemiş alamamış banada sçylemişti ayrldık ama içime dert oldu şimdi alamaz havalar sogudu (kış ayı ocak gibi) botu yoktur syago üşür diye gittim aldım botu verdim kabul etmedi sonra zorla verdim dedim sevgiden degil geri döneml içinde degil al içim rahat etsin giyin diye sonra sigara alcak mesela bakkaldan havada soguk şimdi dayanamıyorum yine ben kalkıyptum evimden bir 15 dk mesafe var evlerin arasında evine gidyorum ben götürüyorum sonra ne biliyim işte sımava hazırlanıyo kitap falan alıyorum öyle çok delice ben kendime şnanamıyorum bazen :D
- +1 yıl
Hoşuna gidiyor mu bu durum peki senin ve onun? d sevgilim bana böyle davranırsa sarıp sarmalarsa Hoşuma gider arada yapıyor ) nasıl barışıyorsunuz?
- +1 yıl
O an söyle işte bir Şeyler olmaz de gereksiz umut bu)
- +1 yıl
Hoşuna gitmiyor ama yapan da sensin hiçbir durum yokken ayakkabı Alıp yanına gitmişsin bir de bu ezikleyici değil mi ya
- +1 yıl
Yine baba gibisin. d
- +1 yıl
Hadi ama başka başka anlat. d
- +1 yıl
Olur nadir özelden konuştuklarımdan olacaksın merak işte. d
- +1 yıl
Ama cidden senin babalığın gelmiş gibi bir Koşu baba ol. d
- +1 yıl
Garantiye almayı da düşünüyor oo sorumluluk sahibi ideal bir baba. d Elif ben ya sen? )
- +1 yıl
Ben de memnun oldum umarım :))
Dedim bile bence öyle. d ay düşünsene üçüz kızların olmuş üç minik kız çocuğu baba baba diye dizlerine geliyorlar Boyları zaten dizin kadar çok tatlı olur birini omzuna alır birini bir kucağında birini diğer kucağında taşırsın. d - +1 yıl
Sevgilini Kızın yerine koymuş gibisin yanlış hamle doğrusu onunla Evlenip bir kız çocuğu yapmaktı. d
+1 yılBabamla abi kardeş gibiyiz dost gibiyiz şaka falan filan hiç üzmedim onu sabah kalkınca çevo kalktınmı derim güreşiriz boks yaparız daha bir sürü şey babalarınızın kıymetini bilin bigün yanınızda olmayabilirler
00 YorumlaIyi değilizdir, Ne ben severim nede o beni sever gereksiz işler işte yuvarlanıp yaşıyoruz
10 Yorumla
+1 yılçoğu zaman zıt düşeriz ben kendi bildiğimi okurum oda eni yönlendirmeye çalışır
kafama göre takılırm yinede... ama şu an güzel00 Yorumla
+1 yılBabam benim canımın içinin bitanesinin içinin tatlı kuşu :) en değerlim. Adamın dibi
01 Yorumla- +1 yıl
maşallah :)
benim hergun kavga ederiz maddi olsu aile içi olsun hersey en az gunde 8 kere kavga ederiz düsün arkadasım çok dertliyi :S
011 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeş
- +1 yıl
Bilemeyiz belki daha fazlasıdır bir kız için hayat erkeklerden hep bir tık daha fazla zor olma ihtimalinde)
- +1 yıl
Ewt siz kizlarin isi daha zor biz istedigimiz zaman yani ben cekip gidebiliorum. Kizlar iae anca odalarina gidebiliyor:). sanki bir evde ben hata yapiorum * . Iste siz kizlara bu yuzden saygim var. Daha sabirlisiniz. Ben şu an bir bankta uyuyacam sirf kavga ettigim icin dusun abi halimi
- +1 yıl
uvv durum kötüymüş)) soğuk değil mi ya
- +1 yıl
gurur yapmasaydın keşke, sıkı giyin üşütme bari
- +1 yıl
Olur olur benden. d
- +1 yıl
peki )
bütün erkekler babaları ile problemler yaşamıştır yaşıyordur pek iyi sayılmaz genelde de öyleydi
00 Yorumlaarkadaş gibiyiz ;) muhteşem bir adam iyiki onun oğluyum çok şükür ;)
00 Yorumla
+1 yılBenim iyi değil tam 13 sene önce beni evden kovdu 21 yaşındaydım o gündür bugündür soğuk davranırım
10 YorumlaO geldiğinde odama kapanıyom çıkmıyom bidaha yuzumu 1 aydır doğru durust gormuyo :D
05 Yorumla- +1 yıl
Güzel taktik arada ben de deniyorum. d
- +1 yıl
Rahat bırakırlarsa iyi )
- +1 yıl
Onu dediydim))
+1 yılÇok aşırı severiz birbirimizi ama utangaçlık mıdır çekingenlikmidir bilmiyorum pek göstermeyiz :)
00 YorumlaHep ozeniyorum evladiyla iyi geçinen babalara..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne iyi be kötü. Ne faydası var ne zararı.
00 Yorumlavar ama nedenini açıklamam
023 Yorumla- +1 yıl
ama nedeni önemli
- +1 yıl
mesajdan yaz (: ?
- +1 yıl
ahahah galiba)) gelmezdi evet. d
- +1 yıl
oldu mu şimdi yaa, yok öpülmedim hem anlatmıyor hem öpüldünüz diyo yok yaa
- +1 yıl
yok hiçbir türlü almazdım))
- +1 yıl
söylicen mi (:
- +1 yıl
hatırlamam ki kim olduğunu belki karşıma çıkmayacaksın. d iyi peki yazma küstüm ya
- +1 yıl
ben belki sana yorum yazmam
- +1 yıl
senle karşılaşacağımız ne belli
- +1 yıl
sen bir daha mesaj atarsan bana cevap yok sana :D
- +1 yıl
etmiyorum merak falan nerden çıktı. d
- +1 yıl
olacaklar sensiz olsun... dırırım
ne iyi ne kötü, samimi değiliz kendisiyle
10 Yorumla
+1 yılbenim gibi babanızı kaybedince anlarsınız olayı
10 Yorumla
+1 yılbabam benım her şeyım.
00 YorumlaBenimde iyi değil çok aksi bir adam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani normal sıkı fıkı değiliz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok çok şükür iyidir aramız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgörüşmüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
ayrıldıkları icin
- +1 yıl
Onlar ayrıldılar sen değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet iyi
00 Yorumlaİyi bir sıkınt. Yok
00 Yorumlaİyiyizdir babamla.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. gayet iyidir aram
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabamla aram iyi
00 YorumlaKıymetini bilin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılkankam gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaş gibiyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenemE
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem