Korelileri çok seviyorum arkadaş edinmek istiyorum.
Onlara ait ya da sizin kullandığınız chat sitesi var mı?
Onlara ait ya da sizin kullandığınız chat sitesi var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hi5'den baya ciddi güney koreli bir arkadaş edinmiştim uzun süre hem mesaj hemde telefonda konuşma fırsatı buldum. Halen ara ara konuşuyoruz. Denemeni tavsiye ederim..
ePenpal uygulamasını indir telefonuna
ama emin ol ki Koreli erkekler en az Türk erkekleri kadar cinselliğe aç
Nasıl anlaştığınızı merak ettim. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır onu biliyoruz da hangi dilde? İngilizce düşük bir ihtimal.
İngilizce bildiğiniz gibi tüm dünyanın ana dili olmuş durumda. Eğer dünyayı gezme gibi bir planınız varsa en basitinden Fransa'ya gidecekseniz Fransızcanızın olmasına gerek yoktur. Oraya geçici geldiyseniz yeterli bir İngilizce size fazlasıyla yardımcı olacaktır. Türk'den çok Koreli ve Japon arkadaşlarım var. Hepsi ile İngilizce bir şekilde konuşuyorum. Kısaca Güney Kore gibi Teknoloji'de 1 numaralı bir Ülke'nin İngilizce bilmeyeceğini düşünmek tam bir Cahillik'tir. Koreli insanların %98'i eğer eğitim'i bitirdiyse ya da eğitimine devam ediyorsa yeterli bir şekilde İngilizce bilir ve bilmek zorundadır. Belki o nasıl anlaşıyorsun dediğin kişinin yeterli bir Kore dili ya da İngilizce dili vardır. Saygılarımla...
Pen pal world diye bir site var. Bu sitede mektuplaşıyorsun. Orada bulabilirsin :)
Cevap
9Cevap
Canikom İnterpals’ı indir ama Koreli erkekler yazmıyor kızları yazıyor ama bulursun belki Koreli erkek ben bulamadim bilerek bakmıyolar mesaja
Facebook'tan ulaşabilirsin.
Kkk?
Onlar bulsun pzvnkler
Yok ama bulasma bence
Omegleye gir her tur vardır
Bu kadınların alayı manyak
Kadınlara laf atmadan önce iki kez düşün çünkü senin Annen de bir kadındı...
Ve unutma ki; Dünya'nın yarısında kadınlar vardır. Diğer yarısını da Kadınlar oluşturur. Her şey kadınların tercihine kalmıştır. Eğer Baban Annen'i siktiğinde Annen seni aldırsaydı bu yorumu atamazdın. KISACA BU ERKEKLERİN ALAYI "SIĞIR"
@TheSakura sen ne kadar zeki bir kızsın ya tam benim tipimsiiin
@TheSakura hellal olsun bee
@TheSakura çok iyisin alkıslıyorum
türkü buldunda korelisi mi kaldı
tumbir
penpalworld
interpals
gibi mi
istersen url atabilirim
Tango indir ordan seçebilirsiniz
Korelilerin dilinden anlayabilcekmisin?
bir onların dışkısını yemedin kaldi