Uzun sureli iliskiniz var ve sevgiliniz sizin herseyini bildigi halde sizi evlenmeden once doktora kontrolw gorurmek istese biseyden emin olmak icin ne hissedersiniz? ya da neden boyle bisey yapmak ister hem sizi cok seviyor, sevdigini deger verdiginide cok belli eden bir insan neden illada emin olmak ister?
Cevabın nedir?
burada biraz cinsiyet ayrımcılığına giricem kimse kusura bakmasında sizin önyargılarınızı konu yaptığınızda erkek yok aşağılayıcı durum yok saygısızca durum diyip tepki verse önyargınızı çamur gibi üstüne atar mimlersiniz bazılarınız ! kadın bunu yaptğnda susup oturmamızı beklersiniz dimi. acaba kaç kadın empati kurupta şunu düşündü sen dahil ! şimdi sen sevgilin nişanlın sözlün artık neyinse ona diyosunki saygısızca durum aşağlıyosun vs. tabi ardından kmseyle bişey yaşamadığını söylüyosun. varsayalımki yaşadın ve erkek arkadaşına bunu söylemedin aynı şekilde kontrol ettirmek istedi o zamanda aynı tepkiyi vermicekmiydin? bak tahmin ediyim aynı tepkiyi vericektin üstüne çirkefleşcektinde. belli ki adam güven konusunda sıkıntısı var. ya böyle şeylere hiç değer vermeyen biri olsaydı? gerçi ki iki ihtimalde sizi memnun etmez ofc...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sunu soyliyim benim o koltuga oturmaya cesaretim zaten var benim bu konuda bir korkum yok. Benim hayatimda erkek arkadasimda bir elin parmagibi gecmez hatta ilk uzun iliskim suanki betaber oldugum insanlar beni cok iyi taniyor herkese guvenmese bile ilk bana guvenmesi lazim. Bunlari gectim benim sorunum su hayatlari boyunca herkesin altina girmis kizlar sevgililerinden oyle degerler goruyorki, karsisindaki erkekler o kizla ilgili herseyi unutuyorlar herseyiyle kabul ediyorlar. Ben boyle bir insan oldugum halde nasil olurda boyle rencide edilirim. Hakettigim sey bu mu?
- +1 yıl
Sen o imrendiğin kızların uluslararasına açılmış kızların sanıyon ki bir ömürlük oluyo? bak sende diyosunki sevgililerinden öyle değer görüyo so where is the husbands? sen sevgili olarak düşünüyosan ona bir şey diyemem. ama tahmin ediyom ki erkek arkadaşın gerçekten seninle evlenmek istiyo ki böyle bir şeyi istiyo. kabul ediyorum normal bir şey değil bu istediği ama eğer dışardaki kişilerin ne kadar midesiz ve ne kadar fazlalıkta olduğunu biraz biliyosan sende üzgünüm ama erkek arkadaşının isteği bunların yanında normal kalıyo. sen önce olurda bunu yapmaya karar verirseniz erkek arkadaşının bu konuda gerçkten inancını sağlıcak mı bunu düşün ona göre yap. eğer bu olduktan sonra şüphe güven vs. devam edicekse bak o zaman bir anormallik vardır. son olarak ilişkinizi 1 kendini 2 hiçbirşeyle kıyaslama erkek arkadaşında böyle kıyas yapıyosa onada söyle bunu terazi malzemesi yapmayın birbirinizi.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılMuslumansa o ve sen : Rabbimiz şahidimdir namusuma, sende buna ister inan veya inanma, sende kendi adina baskasiyla iliski yasamadigin konusunda Allahi sahidimdir de ve bu konu kapansin, yalan atan olursa, mahserde yalani icin Allahı sahit tutan gereken cezayi alir..
Birde dikkat et psikolojisi bozukmu, takıntılari var mı, aşiri kiskançlik huyu var mı , ailesinin sozunu cokca tutup onlara inananmi? vb.
Bahsettiklerine ragmen, ve psikolojik acidan verdigim olumsuz davranışlari var ve diretirse ayril.
Hatali evlilik risktir, bitsede bosandi damgasi tekrar evlenmeni cok zorlastirir.
Zamana yay ve iyi gozlemle, istişare et guvendigin insanlarla.21 Yorumla- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun amin, ecmain amin.
E. i. g. seçme nezaketin içinde teşekkür ederim : Gizli hanım.
+1 yılYaptığı uygun değil biri birşey demişse oda bak belgesi bile var diye uğraşıyor olabilir ama bugün kızlık kontrol ettiren yarın hamile kalınca çocuk benden değil DNA testi yaptıralım deyip yine elalemin lafına bakacaksan bu iş yaş tatlım hiç uğraşma çok üzgünüm. Başkalarının lafına bakarsk evlilik yürümüyor boş konuştuğumu düşünme bende evliyim böyle saçmalıklar oluyor...
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa * o tiplerde var malesef.. yalan söylesen ne b*k olcak sanki kendi kaliye kontrolünü kendisi yapacak ztn.. herşeyi biliyosa ztn doktora kadar ne gerek var.. malesef bnde doktora gitmek zorunda kaldım hiç hoş bişey değil * .. alınmaz öyle adam * yarın bigün sözünede güvenmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBende gittim dedin, şu an eger evliysen mutlumusun
Cevap sahibi+1 yılEvli deilim bnmki mecburi başka bir sebeptendi mahkeme işi falan .. ama bnden bunu evlenmeyi düşndüğm kisi istese sırf güvnmediği içn bn yapmazdm bunu.. çok aşalayıcı bişey o sandalyeye oturmak..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
38Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güvenmediğinden!!!
Böyle bir teklif aldıysan , bence hemen ayrıl ve kesinlikle yüzüne bakma. Ya da sen de onun doktora gidip " Eşcinsel ilişkide bulunmadığına dair " rapor almasını iste bakim ne yapacak şerefsiz köpek. Herkesi Anası bacısı mı sanıyor. Hatta Bacısı varsa onun da kontrol edilmesini iste bence. Bakalım ne oluyor. Kendine saygın varsa o iti defedersin.46 Yorumla
Soran+1 yılKiz kardesi yok ama olsa gotursun benim icin sorun olmazdi diyor.
- +1 yıl
Sana kesinlikle güvenmiyor. Gitmezsen içine dert olacak, gidersen de nasıl bir tutumda olacağını senin bilmen lazım. Bizim burada ahkam kesmemiz kolay tabi ve evet çok sinir bozucu bir durum. Empati yapman lazım.
İlişkinizi aileleriniz biliyor mu? ne kadar ciddisiniz? Ne zaman ve nerede tanıştınız? kriterleri de çok önemli. Mesela Ayrı şehirlerde büyümüş ve Uni. 3-4'üncü sınıfta filan tanıştıysanız ve senin de önceden sevgilinin olduğunu biliyorsa, ibrenin durumu değişebilir. Ha yok çocukluktan beri tanışıyorsanız ve aynı mahallenin insanıysanız kesinlikle kabul etme. Ve " Bana güvenmiyorsan, benimle ne işin var?" de gitsin. Şımartma.
Kontrolü kabul edeceksen de bayağı uzun yıllar gözüne gözüne sok. Hatta Raporu çerçeveletim Yatak odasında Başucunuza asacağını söyle. Hatta Onun boynuna astırıp alemde dolaştırarak gurur duymasını sağlatacağını söyle bence.
Sinir oldum yahu yineee
Soran+1 yılBiz sevgili olmadan once uzun sure benim yakin arkasimdi. Benim daha onceki sevgilimi hic gormedi cunku ben yanliz olmayi seven bir insandim ayrica iliski yurutebilicek bir kisiligim yoktu. Ama herseyimi anlattigim icin yakin arkadasim die beni objektif olarak cok iyi taniyordu
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılSıçarım ağzına çekerim resti şayet öyle bir durum içindeysen... Ne demek yaa hastane doktora götürmek, sana inanmıyorda, güvenmiyorsa ne tezek yemeye senle beraber oluyor... Seven insan bunu yapmaz, takıntılıdır, hastadır... Uzak dur böyle psikopatdan
20 Yorumla
+1 yıl2 sebep var
1 ) demek ki sen oynak b i tipsin :D
2 ) o şizofren :>)21 Yorumla
Soran+1 yılOynak bir tip olmadigimi biliyor beni cok eskiden beri taniyor. Sizofrenliginin nedeni gecmisteki insanlarin yalanlariysa ne dusunursun
Git be olacak ki sen kendine guveniyorsan zorun olmaz yani sen Hayır dedikçe o usteliyecek onun için git derim
11 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmesine giderim benim icin sorun degil fakat insani rencide eden bisey. Ne kizlar ne deger goruyor.
+1 yılYaptığı pek doğru değil fakat oda kendince haklı kimseye güven olmuyor hastaneye gitmezsen hep onun icinde şüphe olucak.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim icin soylemiyorum fakat sevgi herseyin ustunden gelmez mi
- +1 yıl
Orası öylede sevgide güven gerektiriyor ama
- +1 yıl
hayır gelmez. en azından benim açımdan
+1 yılsonra çocuklarına döner ve der ki
'işte bende annenizi evlenmeden bir kontrol ettirdim'
çocuklarının annesi olacak kadına bunu nasıl yakıştırır bazen gerçekten anlamakta zorlanıyorum..30 Yorumla
+1 yılayrılma nedeni güvenmıyorsa evlenmesın bazı erkek nasıl böyle düşüncesız olabılıyo anlamıyom hiç mı düşünmez senınde bı onurun ve gururn var
44 Yorumla- +1 yıl
Normal bir erkek bunu yapmaz.
Soran+1 yılHaklisin valla dusunmuyor, kendime resmen yediremiyorum. Ne insanlar neler neler yapiyor deger goruyor ben nasil bir insanim ama hakettihim degeri goremiyorum
- +1 yıl
üzülme tek verebilicem tavsıye iyi düşün ve kendını ezdırme hakkında hayırlısı olur inş.
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Okurken icimden (özür ama) oha dedim. Ne kadar saygisizca bir davranis.
Sevmekten önce güven gelmeli demekki o yok onda.
Bugün bu yarin biri derse senin esini surda gördüm sana sözüne inanmayan yine millete inanir.00 YorumlaNasıl aşağılanmadır o öyle doktora gidip ne diyeceksin sevgilim benden emin değil hatta ben bile emin değilim bir bak bize söyle mi diyeceksin. Senin sözüne güvenmiyor buda verdiği değeri gösteriyor. Bana öyle bir söz söylense yüzüne tükürürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO salaga söyle şimdi kızlık irjinalinden iyi kızlık zarı yapiyolar birde bakire olup anal olimpiyatlarina katılan madalya ile dönen bakire arkadaşlarım var
11 Yorumla
Soran+1 yılSoyledigine gore oyle kizlik zari diktiren kizlarin dikisi tutmuyor ve ikinci gun dikisler atiyormus oyuzden evlenmeden hemen onceki gun gitmek istoyor doktora
Çok aptalca. Güvenmiyorsa evlenmesin. Ben kızz olsam böyle. bir şey yaapılmak istense anında tekmeyi basarım. Çok ayıp şeyler bunlar
30 Yorumla
+1 yılMillete guven olmuyor artik goturmek istemesi seni rencide etsede git bu sefer suphelenir gitmezsen daha kotu sonuçlar dogurabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama seven insan bunlari neden bukadar onemserki, sozum okadar mi degersiz
- +1 yıl
Dedigim gibi emin olmak istiyor emin ol ki erkek olsaydin sende isterdin tum hayatini birlestirecegin insanin daha once biriyle bisey yapip yapmadigini, bir seferlik buna izin verip doktora git xunku tehlikeye atabilir gitmezsen ama sonra kirici oldugunu açık bir dille belirt
Soran+1 yılSozume neden guvenmiyor, insanlar birbirlerine kor kutuk asik olabiliyorken
- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBir adam güvenemediği bir kadınla neden evlenmek ister ki? Çok saçma..
10 Yorumla Asıl sorun böyle bir adamla hala beraber olduğun için sende.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin cok fedakarlik yapan biri, cevremdeki iliskilere bakinca bulunmaz bir insan ama neden bunu bukadar diretiyor anlayamiyorum
- +1 yıl
Kimseye minnet borcun olmasın hele ki namus meselesi bu karakterinden ödün vermeyi nasıl hazmedebilir ve onun yaptığını haklı görmek için çabalarsın. Aslında sende içinden isyan edip biliyorsun ama kendine itiraf etmeye korkuyorsun. Böyle güvensiz bir adam evlenince emin ol seni en ufak bir sebeple suçlayıp yargılayacak ve evliliğin cehennem hayatına dönüşecek. İnsanlar geçmişte ne yaşadığsa yaşamıştır. Önemli olan geleceğe taşımamasi. Biraz cesaretli ol onurundan fedakarlık etme resti çek.
+1 yılAranızda ki diyalog nasıl bilmem ama yaptığı terbiyesizlik
20 Yorumla
+1 yılO sana zaten sorar bakiremisin diye bakireyim dersin yatakda bakar anlar heralde mal kontrol etmiyor sonucda insaniz amma öbür tarafa inanan insanlar var gunahi senin boynuna... Karsindaki insan ne kadar temiz degil bilemezsin ya cok iyi birisiyse?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kan gelmezse bakire olsan bile diye korkusuymus?
- +1 yıl
Evet öyle bir durum var kafasina sokman lazim onun bu bilgiyi nasil olur onu bilemem ama
Sen de deki
"Ben de sana güvenmiyorum. Ne bileyim ben senin de yapmadığını? Seni nasıl kontrol ettiricez :D"
Böyle olmalı bence :D00 Yorumla
+1 yılEğer böyle bir konuda ısrar ediyorsa aşık falan değildir o. Aşk dediğiniz şeyi göbekten yukarı çıkarın biraz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBunun uzun sure kavgasini verdikten sonra istiyosan gitme tamam ben yine sevicem sonucta dedi. Ama onun istedigini bilmek rahatlatmak icinde ben giderim diye dusunuyorum.
- +1 yıl
Kusura bakma ama bu konunun kavga sebebi olması bile saçmalık. Beni seviyor diyorsun peki diyelim ki bakire değilsin ne olacak seni sevmekten vazmı geçecek?
Soran+1 yılVazgecmiycegini soyluyor.
- +1 yıl
Vazgeçmeyeceğini söylüyorsa hastaneye gitmene gerek yok. Senin ondan önce yaşadıkların seni ilgilendirir onu ilgilendirmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yanlış. Ama ne insanlar var dışardan o kadar normal bir tip gibi görünüyor ki yaptıklarını duyunca sonra şok oluyorsun. Keşke bu gibi işlemleri zorunlu hale getirseler kimse kandirilmasa.
10 Yorumla
+1 yılçünkü onlar namusu kızlıkta ararlar.. öyle adam da şayet bakir değilse adam değildir.
10 Yorumla
+1 yılEn büyük hakarettir, bundan daha buyugu olamaz, ve sana güvenmiyorum demektir.
00 Yorumla
+1 yıloyle insan mi olur... Sana guvenmeyen kisi ilerde sana neler yapmaz
00 YorumlaBırak onu deli o evlenince sana baskı uygular evden çıkarmaz bence
12 Yorumla
Soran+1 yılDusunmuyor degilim
O dedigini yapanin sevgisinden süphe etmek lazim. Mademki herseyini biliyor doktora göturmek nedemek.
00 YorumlaGüvenmiyorsan s. ktir git de. Günahını almayayım ama o yaptıysa nasıl ortaya çıkacak?
22 Yorumla
Soran+1 yılBen giderim bana sorun yok diorum ama biyandan gitmek istemiyorum cunku cok asagiliyici bir durum. Kimseyle beraber olmadigim halde bu tutumun bana yapilisi resmen kendimi kotu hissettiriyor
+1 yılKendisi bakir değilse neyin kafası bu birader diye sorarlar adama. Erkekle kadın bir mi diyen embesillere cevap vermeyeceğim.
Onu yapan heriften bir halt olmaz. Evlenilmemeli böyle bir tiple.00 Yorumla
+1 yılRencide edici bir durum.
İlişkiler güven üzerine inşa edilir. Şüphe ile yola çıkılmaz ve beyan esastır. Ya şizofren bir tip ya da sen yeterli güveni sunamamışsın.
Kısacası sizin iş olmaz...00 Yorumlaİnsanlık dışı. Kızlar kendinizi neden böyle kullandırıyosunuz. Yazık bence
20 Yorumla
+1 yılsaçmalık bence... hadi diyelim birşey oldu sevgisi aşkı körelecekmi ayırlacakmı ayrılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılKorelmiycegini soyluyor, sonucta seni seviyorum ama bisey olursa hayatim boyunca bunun celiskisine dusmke istemiyorum diyor
- +1 yıl
saçmalık yalan söylüyor hayatı boyunca ne çelişkisiymiş bu seni afedersin zarın var diyemi seviyor bu adam? neyse birşey demiyorum... Sizede sabırlıklar diliyorum...
+1 yılSaçma. Böyle birşey yapacağıma ona hakaret etsem daha iyi.
10 YorumlaBöbreklerine falan mı baktıracak? Hastaydım evlenmeyecek yani?
01 YorumlaÇok saçma bu güven meselesi onun sözüne itibar etmiyor sa güven sorunu var bu ilişki sağlıklı olmaz
10 Yorumla
+1 yılBüyük hakaret. Bunu seven güvenen insan nasıl teklif edebilir ki?
10 YorumlaÇok aşağılayıcı bir tutum. Sana değer verse böyle bir şeyin bahsini dahi açmazdı.
20 Yorumla
+1 yılO an onunla iliskimi bitiririm
58 Yorumla
Soran+1 yılGecmisten guvenimi insanlara bu yuzden kaybettim dese yinede inanmazmisin?
- +1 yıl
Kac kere evLenmis
- +1 yıl
O zaman git öl derim yani. Benim gunahim ne
Soran+1 yılEvlenmemis fakat bakireyim diyip yalani cikan cok kizla tanismis
Soran+1 yılTanimamistir fakat duyuyordur belki
- +1 yıl
- +1 yıl
Yalan
- +1 yıl
Evlenmeden zikmis yani vay serefsiz. Cok kiz tanimis utanmadan sendeki zari sorguluyo ay tanimadan sogur insan ondan
bence dogru bir hareket değil kizi asagilamak olur boylesi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. bakireliğe önem veriyor demek ki, bir sakınca yok, kontrol ettirmek isteyebilir :)
00 Yorumla
+1 yılöyle erkekleri anlamıyorum wampirler sanki illa kan istiyolar :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. -guvenmıyosan gır de bak derım kız olsam asdf
15 Yorumla
Soran+1 yılDedim kabul etmiyor evlilik disi
+1 yıldüşün erkeksin evlenıyorsun ılk gece bozuk oldugunu goruyorsun gıttı o kadar masraf
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha
- +1 yıl
@arlazimfstk yalan mı
+1 yılSen salak mısın kıymetini bilmiyo bırak onu
30 Yorumla
+1 yılYanlış güvenmiyorsan evlenmicen bu kadar basit
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılcanim acı gerçek ; guvenmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh daha neler ya bunu yapan damı varmış
20 YorumlaKabul edilemez bişey.
10 YorumlaNe kadar sevsede güven eksikliği var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor by amaçla geleni muayene etmez bile
00 YorumlaO seni goturmeden sen onu götür
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafasındaki soru isaretinden kurtulmak ister
10 YorumlaO güveni verememişsin demek
00 YorumlaDoktor degil ddrrse evlenmicekmi