Babam bana hırsız dedi?

Dün dışarı çıkacaktık bana giyin dedin giyindim sonra kendi giyinirken paralarını saymış bana dedi sen para aldın mı hiç cebimden falan ? dedim yok baba ne oldu dedim gittim. para destesi vardı elinde bir tane 200 lük 2 tane 100 lük çalınmış dedi sen mi aldın doğru söyle dedi yok baba ne saçmalıyorsun dedim sonra 10 kere tekrarladı bak aldıysan getir bişe demicem dedi ben yok dedikçe. yatağının altına gizlemiş deste şeklinde ben odasına girmiyorum etmiyorum ondan önce uyuyorum ondan sonra kalkıyorum sürekli yanındayım bana bunu dedi. odasına girip para alacağı zaman bile kapıyı kapatır. evde bir ben bir o birde kardeşim yaşıyoruz normalde kendiside olmaz tatile geldi şimdi yanımıza. dünden beri bir şey yemiyorum muhattap olmuyorumda çağırıp duruyor gel hadi özür dilerim falan diyor. deminde işte duşa giriyordu dedi oğlum hadi geç kahvaltı yap yok dedim sonra dedi hadi ye annene bişeler gönderecez dönüştede arabayı sen kullanırsın dedi bende yok çaldığım paralarla araba kiralarm sağol dedim oda özür diledim işte uzatma parayı benzine falan vermiştim şimdi hatırladım hadi oğlum özür dilerim dedi sizce affedim mi affetmiyim mi ?
Babam bana hırsız dedi?