Yakışıklı bir erkek fake olmuyor ama güzel kızlar?

Bu tarz konulara girmeyi pek sevmem aslında yok rus kızı slav erkeği falan ama bu algı da bana çok çok saçma geliyor sırf kız olduğu için neden birisi güzelse bile fake olabilsin ki, yani elbette fakeler var ama benim derdim bir kız zaten asla başka bir kızın fotosunu fake olarak da kullanmaz, kendinden nefret bile etse gider kedi falan hamster çiçek koyar da başka kızın fotosunu koymazdı yani o kadar düşmez hiç bir kız.

Erkeklerde ise bu durum çok daha rahat hiçbir algı falan da yok cinsiyet ayrımcılığı gibi geliyor bana resmen ki fakelerin hepsinin de zaten özgüvensiz ya da farklı cinsiyet gözünden hayata bakmaya çalışarak kendini tatmin eden özgüvensiz erkekler olduğunu düşünüyorum ama ceremesini yine kızlar çekiyor -_-
Güncellemeler
+1 yıl
Kendim mantıklıca da bulsam cidden de gerçekte kız olup fake kullanabilen kişiler de varmış biraz fazla genellme yaptıysam da kusura bakmayın.. neyse :)
Güncellemeler
+1 yıl
aslında benim ifade sorunumdan da kaynaklanyıor biraz düzgün izah edemedim ama demek istediğim, fakeler elbette olur ben zaten yok demiyorum, biri gidip tom crusie fotosu da koyarsa ztaen ben tom cruise um bu foto benim demiyor zaten de bariz fake fotolu olup fake davranılıyorsa bu kişinin erkek olabileceği düşülmüyor hep kız olduğu algısı var ondan cinsiyet ayrımı diye düşünmüştüm :) neyse uzadı gibi yorum yapanlar için teşekkürler
Yakışıklı bir erkek fake olmuyor ama güzel kızlar?