+1 yılLafım dekolte giyip bakılmasından rahatsız olanlara.. Tüm bayanların olmasa bile belki bir kişinin bakış açışı değişir oda olmadı en azından düşündürür. Dekolte olmayıpta cok güzel olan bir cok Kıyafet var şunu düşündünüzmü moda tasarımcılarının dekolte ya da transparan gibi tarzları kullanmalarının ana nedeni Erkeğin kadın bedenine olan açlığı ve bu sırada kadının göğüslerine vs odaklanan kişinin kıyafetede dikkat etmesi.. (Kıyafete dikkat etmediğimizi düşünenler için transparan dekolte vs Kavramları öğrenebilmemizi örnek verebilim). Dünya'nın her yerinde bu amaçla üretilir ancak ülkemizde kızlar hem modaya uymaya çalışıp Hemde orasını burasını kapatmaya Çalışır.. yani hiç istemediğiniz bir olayın devamının gelmesi için bu zihniyeti yaşatan (kadın bedenini ticari bir mal olarak Görenler ) markalara ya da moda ikonlarına para kazandırmanız ne kadar doğru.. Belki benm aldığım x TL lik Kıyafetin bilmem nerenin moda ikonuna kârı ne diye düşünebilirsiniz onuda şöyle açıklayayım kimse almazsa o kişinin Tasarımı satmaz.
Tamamen dostane bir şekilde yazdım umarım ne demek istediğimi doğru bir şekilde düşünüp anlayabilirsiniz02 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istediğim. Tam olarak bu değildi aslında
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya pek kasana yok artık, sütyen bile takmıyor çoğu ya da gevşek takıyor. Sürü psikolojisi moda gibi, belli sayıda birileri rahat davranıyor sonra zincirleme gidiyor.
01 Yorumla
+1 yılbaston yutmuş gibi gezerken problem yok da eğilip de bir şeye bakarken karşımdaki erkek ise kendimi gözlerinden koruma ihtiyacı hissediyorum doğrusu. hep boğazlı kazakla dolaşmadığımızdan, karşımızdakiler ekseriyetle gözlerine sahip olamadığından, yüzümüze odaklanan adam çok az olduğundan...
amaaan neyse ne...32 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum (y)
+1 yılYa açsa " yollu" dersin kapatsa "kendini beğenmeyen kadın başkasınında beğenmesini istemez" dersiniz. Şimdi ben de size diyorum ki siz gerçekten ne istersiniz?
44 Yorumla- +1 yıl
Rahat olun yollu diyecek faydanın bir ÇOĞU miyadınk doldurdu cok cok bakarlar oda iki üç saniyelik bir olay.. Ama yok bakılmasın o kadar bile Olmasın dersen risk Alıp giyme derim
- +1 yıl
İsteyen istediğini giyer , kimse kendi borusunu öttürüp başkalarına zorla bir şey yaptıramaz. Ben tesettürlüyüm ama dekolte giyinen biride olabilirdim, bundan size ne? İnsanların giyinişlerine , insanların kendilerine saygı duyun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
kendilerini iyi hissetmek icin olamaz mi? rahatsiz oluyolardir gorunmesini istemiyolardir. Kendilerine olan saygilarindandir belki de. nedem baska yarafinizdan anlicaksiniz nede olsa. insan duymak istedigini anlarmis
15 Yorumla
+1 yılGüzelliğini gösterenler değil bilakis güzelliginin farkına varılabilenler kalitelidir
diye düşünüyorum.
Ne kadar güzel olsam bile bu gibi basit davranışlarda bulunmam, kişiliğim el vermez ilk etapta.07 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim ama kasıtlı yapılırsa vardır diye düşünürüm..
- +1 yıl
peki ne diyeyim :)
- +1 yıl
hemde çok şükür :)
+1 yılGörünmesini istemeyen kıyafet seçiminde de o derece titiz olmalı. Bence de erkeklere suçluluk duygusu veriyor bunu yapanlar.. açmışsın açacağın kadar saniyelik hepsi görünsün ne var
13 Yorumla- +1 yıl
Oylesi de vardır tabi
+1 yılNe giyerim giysem de o tavizi vermem erkege kapalida giysen nece namussuz erkek var acik bir yerin varmiscasina bakan kalitesiz erkek cok yani kalitesiz kizlar da var tabi soz meclisten disari
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNapalım, varsayalım bol bir tshirt giydim eğilirken de açılmasın diye elimle tuttum. Ne yapsaydım totomla mı kapatsaydım?
12 Yorumla- +1 yıl
Sende tavsiyede bulunacak akıl var mı ki? Varınız yoğunuz seks. Her şeyi bel altı konulara getirmekten başka bir halta yaramıyorsunuz.
+1 yılBen elimi gogsume goturup kapatmiyorum
sacma bir dawranis bunu yaparsam daha cok dikkat ceker
Gogsunun gorunmesinden rahatsizlik duyulursa giyim konusunda dikkatli giyinmeli o halde03 Yorumla- +1 yıl
Sacma konustun alakası yok
85 beden
Gunun en salak sorusu tebrik ederim akliniz baska yere calismaz cunku
35 YorumlaGözükmesin fiyicem ama sacma olur madem Gözükmesin istiyorsun gitmesin bence dikkati oraya çekmek için :)
03 Yorumla
+1 yılO duruma düşecek bir şey giymedim lakin gömlekte bazen sorun olabiliyor ve ben kapatmayı akıl edemiyorum esasen. Ama etsem kapatırdım belli etmeden
01 Yorumlagiymem eger yapacaksam ama diyelim oldu "gunah" olamamasi (!) için. hani erkekler merabalasirken kadinin elini tuunca aklina farkli deyler gelirmiste gunahmis ya hihihi
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseksi ahlak ne demek oluyor :D
- +1 yıl
içlerini kötülük kaplamış dışarıya da gizli gizli yapıp yansıtmayanlar için kullandığım terim, güzel ahlak fatmagül seksi ahlak mukaddes oluyor ne acıdır ki fatmagül tecavüze uğramış adı orospuya çıkmış bir kadın iken mukaddes kocasını aldatmasına rağmen evli ve namuslu sıfatı taşıyor
Cevap sahibi+1 yılay kurban olayım yaradana. sen ne felsefik çıkarımla yaptın böyle. bu sadece bir dizi rahat ol :))
ustten gorunupde erkekleri azdirmamak icin kudurmus bir adam herseyi yapar cunku
13 Yorumla- +1 yıl
Duygularını anladım da falan ne oluyor 😃
@signorefc
Suçluluk psikolojisi oluşturmak için, nereye baktığını görüyorum veya bakacağını biliyorum hareketi
11 Yorumla
+1 yılGenelde egilmemeye calisirm ama egilmem. gerekiorsa ellermle kapatmaya calisitm kapatilmaycak kdr da onu acik giyinmem zaten
11 YorumlaDikkat etmeleri daha cok hosuma gider eferin size gizlar...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDekolte gostermek zorunda mi herkes? Esinin egilrken kapatmamasi hos olurmu? Ve hosuna gidermi? Birde boyle dusun
36 Yorumla- +1 yıl
Göstermek istemeyen o dekolteyi vermemeli aslında..
Cevap sahibi+1 yılDiyelimki bir misafir var birsey ikram ediyor olamazmi? walkytalky haklisin aslinda ama kapalida olsa egilince kapatmasi en iyisi:) eig tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılAnladim
+1 yılEğilince buluzdan gözüküyor kapatmak için öyle yapıyorlar
19 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle giyinmiyorum ki , giyinenlere söyle
- +1 yıl
Savunma psikolojisine girmedim , ne anlarsan anla umurumda değil ama demek istediğim ben tesettürlü bir kızım öyle bir sorunum yok
- +1 yıl
Önemli değil , bende tam anlatamadım :)
- +1 yıl
Unuttum bile , sende kurusa bakma lütfen
Hic ortmeye calismadim dekolte giydirsem bu tur sacma hareketler yapmam
07 Yorumlayerine göre kapatırız hem çekiştireceğin şeyi giymek daha çok dikkat çeker...
010 Yorumlaherkes birden bakınca insan rahatsız oluyor ya ondan yani benim sebebim o
119 Yorumla- +1 yıl
bu kadar yeterli tabii ki asıl önemli olan fotoğrafda :-) https://i.hizliresim.com/gk1zON.jpg
bunu diyerek iyi geceler demek istiyorum
Hic bir zaman egilince goguslerimin gozukecegi bisey giymedim. Bilmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Seni gönülden alkışlıyorum 👏👏👏👏
+1 yılTam olarak kapatamıyor olsak da elimizden geldiğince kapatmak için. Tek sebep bu.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yıltamamen gözükmesinden ziyade elinle kapatırsın eğildiğinde daha belirgin olur çünkü
13 Yorumla- +1 yıl
öyle
ikide bir çekeceksen ya hiç açmayacaksın ya da tamamen açıp kurtulacaksın :D
13 Yorumla
+1 yılHahaha erkeklerde ankete katılmış :D ne adamsiniz siz ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir kere kapatmamistim kuzenlerim ortadaki kemikleri saymis gogsume bakacağina ondan beridirde rahatim kapatmiyorum
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlari butun kizlar yapabiliyo evet
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten hem dekolte giyinip hek cekistirenleri anlamıyorum.
Bence giymeyin giydikten sonra yanımızda bu hareketi yapınca ben şahsen kötü hissediyorum. Acaba baktığımı falan mı zannetti diye10 Yorumla
+1 yılKapatmasalar nolur sanki sutgen var nasılsa gorunmiycekler
20 YorumlaDekolteyi yerine göre giyinirim ve böylece eyilmek zorunda kalmam.. dolayısıyla kapatmam. d
14 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum buydu bence tebrik ediyorum 👏👏👏👏👏👏👏
Kızlar kapatmaya çalıştıkca benım daha çok ilgimi çekıyolar o yuzden fazla açık giymeyın ya da giyiyosanız kapatmaya calısmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ya bu kadar sonuc nasil cikti helal olsun guldum:D
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOff ölme sen emi:D
Cevap sahibi+1 yılDemba baa demba baaa:D hihi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl* daracık giyerler kısacık giyerler dekolte sonrada kapatmak için maymun gibi hareket yaparlar, giyiyorsan sonuçuna katlanacaksın, götünü başını çekiştiriyorlar
00 YorumlaMadem gidiyorsunuz memelerinizi sergilemekten çekinmeyin kendilerini namus timsali sanan gerzek kızlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa dekolte giymem yda giyiyorsam surekli cekştrmem. bu tür harektlr daha cok dikkt çeker. Genel de hiç giymemeyi terch edyrm aslnda ama düğün vs olncada dedfgm gbi cekiştrmem surekli bir yerlri.
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl;) 1 kız 1 erkek yeterli Allah verirse 3 fazla :)
Cevap sahibi+1 yılEzemez bende onun beynini ezeriim ;) haksızlk olmaz asla benm oldgm ortamda :)
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bn warsam :( inşallah olurm yani. Evde kalmazsam görürüm ya Allah ın iznyle:))
Cevap sahibi+1 yılHiç evlnmyi düşünmüyormda:)
Cevap sahibi+1 yıl:)) kısmetimz gelmemş dha demkkş
Cevap sahibi+1 yılHaklsn bn zaten 10 yıla kadar evlilk dsnmuyrm :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) bn dha kçüçüğüö amma
Cevap sahibi+1 yılNasl yani
Cevap sahibi+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılYoo 1-2 kişi mesj attı cevap vrmedm dewamı gelmesn fie gizlendm
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden suçluluk psikolojisi tarzı bişey olurdu ama artık ne güzel diyorum oturuşuna kalkışına dikkat eden kız. severim öylelerini
00 Yorumla
+1 yılbence suçluluk pskolojisi hayin ve güzel bir tutum. Tuttum bunu bundan sonraki dekoltelerim suçluluk piskolojisine gelsin
011 Yorumla- +1 yıl
Yanlış teşhis
- +1 yıl
kadın kısmı acımasızca oldu sanki
- +1 yıl
dogru teşhis :-)
- +1 yıl
dogruyu söylemek gerekirse suçluluk pskolojisi degilde refleks gibi bişey heralde şahsen o anki durumu kurtarma refleksi alışakanlıık
- +1 yıl
Degisik
Erkekler neden eğilirken pantolonlarının arka kısmını tutuyorsa ondan :)
Büyük çoğunluğu yani..00 YorumlaSanane la edep bekcisimisin bakma ozaman birde soruyor kizlar boyle boyle neden yapiyorsunuz diye.
00 Yorumla
+1 yılbazılarıda çekıo ustundekını tedbiri önceden alıo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo geneli kapatmiyor hatta gozuksun diye bilerek eğiliyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem açık giyinirler hem de kapatmaya çalışırlar. Bu kadınları Anlamak zor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadın dediğini bu kişi beğense sevse yeter baska erkekler gormemeli bnce
Cevap sahibi+1 yıltanımadığı erkeklere kendini göstermicek bu kadar basit
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki sosyal medyada biri sorar die
215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaha nie
Cevap sahibi+1 yılhahahahah :D sen sadece o gözle bakıosn bnce:D
Cevap sahibi+1 yılben mutfağa girmekten nefret ederim :)
Cevap sahibi+1 yılaslaaaaaaa. internetide vermem:D
Cevap sahibi+1 yılmutsuzluk vericem
Cevap sahibi+1 yılnasıl ya huzur varsa kötümdür:D
Cevap sahibi+1 yılçok haklısınnnnnn
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem eğilince görünecek kadar açık giyiniyorsunuz bari tutmayın da görünsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi hayvanlar bakmasın diye...
47 Yorumla- +1 yıl
Niye açıyosunuz abi o zaman.. Bak lafım dekoltesi olmayan giysilerde bile eğilirken dikkat edenlere değil onlardansın sözüm yok ama yok hem dekolte verim hem Bakmasınlar cok Saçma Artı başarısız
Cevap sahibi+1 yılBen dekolte giymiyorum, kısa etek de giymiyorum. Giyenleri de sevemiyorum. Ama sırf böyle giyiniyor diye sizin de bakmanız, laf atmanız gerekmez. Hz. Yusuf'u örnek alın biraz.
- +1 yıl
birincisi senin örnek aldığın insanlara söyleyecek bir lafım yok haddim de değil zaten ama örnek alacağım kendi kahramanımı bırak ta kendim seçeyim, ikincisi giymeyebilirsiniz ona da saygımız var ama sırf giyiyor diye insanları sevmiyor olmanız yahut hayvan demeniz kendi karakterinizi ortaya koyuyor.
- +1 yıl
ya bu arada hz. yusuf yazdım google'a karşıma şu ifade çıktı bilgi yanlış da olabilir bilmiyorum ama ben onun yalancısıyım."Hz. Yusuf Mısır'a köle olarak girmiş, ardından da "bir kadının ırzına göz dikmek" gibi son derece kötü ve çirkin bir iftiraya uğrayıp zindana atılmıştır."
Bağlantı burada: m.harunyahya.org/.../Hz-Yusuf-%28as%29%E2%80%99in-Misir%E2%80%99da-yoneticilik-donemi
Cevap sahibi+1 yılBen hayvan derken bütün erkekleri kastedmedim zaten, senin de nasıl bir insan olduğunu bilemem, o hayvan lafını simgesel olarak kullandım. Aklı başında, efendi erkekler de var elbette. Hz. Yusuf'a gelince, Züleyha ona sırılsıklam aşıktı. Hz. Yusuf Allah korkusundan helali olmayana bakmıyordu. Züleyha bir gün onu çok istedi ve Hz. Yusuf'a saldırdı. Sonra da Yusuf bana saldırdı diye ona iftira attı. Saldırı anında giydiği gömleğin yırtılma şeklinden Hz. Yusuf'un suçsuz olduğu anlaşıldı. Burası Müslümanlığın yaşandığı bir ülke olduğu için Hz. Yusuf' u örnek gösterdim. Onun haricinde herkesin kendi inancına göre örnek aldığı biri vardır. Öyle bir tip olmadığınız halde hayvan kelimesini üzerinize alındıysanız özür diliyorum.
Öyle birşey hiç giymedim, giyecek kadar düşmemde.
01 Yorumlane salak salak sorular bunlar ya
01 Yorumla
+1 yılBen eyvallah anlaminda tutuyorum :-).
05 Yorumla- +1 yıl
Kardis lafmi soktun? benim devreler mi yandi :-)
- +1 yıl
I * sorry. Good night :S
O hale düşeceğime dikkatli giyinirim...
11 Yorumlahiç öyle bişey yapmadım valla :D
01 Yorumla
+1 yılkendimi daha iyi hissediyorum
01 Yorumlaaynen kapatacaksın madem neden açık giyiyorsun.
26 Yorumla- +1 yıl
evet aynen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapıkça bakmayın diye
26 Yorumla- +1 yıl
Sapikca bakilmasini istemiosan giyme o zaman giyiosan da cekistirme
Cevap sahibi+1 yılBizde sanatı koruyoruz :)
+1 yılİçgüdüsel bir hareket. ☺
11 Yorumla
+1 yılİt çok salya akıtmasnlar diyedir
40 YorumlaEğilince memiklerimi gösteren kıyafet gıymem :D
01 Yorumla
+1 yılne yapayım dısarıyamı dökulsunler
04 Yorumla- +1 yıl
sende bakma demedı
Harbiden ya ee bakmayin diye kardesim
04 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. görünmesin diye galiba
03 Yorumla
+1 yılKendilerini yalnız hissetmesinler diye.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sarkmasını önlemek için sanırım afasd
01 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat