Arada kardeşimin telefonuna bakarım ve bu sefer bunu gördüm çok şaşırdım bu ne deyince istek attı yazdı dedi yarın okula gidip adamla konuşucam anneme babama söylersem büyük olay olur zaten kardeşim yalvarıp duruyor sizce annemlere söylemeli miyim kardeşim daha liseye gidiyo çok sinirliyim
Liseye giden kardeşim servis şoförüyle takipleşmiş, aileme söylemeli miyim?
Sakin kalman ve kardeşine güven vermen çok kıymetli 🌿. Bir yetişkinin reşit olmayan bir gence bu şekilde yaklaşması asla masum değil ve ciddi bir sınır ihlalidir 🌸. Tek başına adamla konuşmaya gitmek yerine durumu mutlaka ailenle ve okul yönetimiyle sakince paylaşmalısın 💛. Kardeşini suçlamadan onun güvenliğini korumak en birincil önceliğin olmalı 🏡. Ailenle birlikte okul idaresine başvurmak sizce de en güvenli adım olmaz mı? 🎨
bizzat tanıdığım bir kiz var lisedeyken servis soforuyle sevgili oldu evlendi adam nac yas buyuk. O yaşlarda akil basta olmuyor sonrasında pisman olsa bile cok gec dikkat et adam pedofili belli ki kardesini korumak icin ne gerekiyorsa yap ailene de söyle. Sonra pişman olursun.
0
9 Yorumla
Soran
3 sa
Neeeeee servisçiyle evlendi mii? nasıl yani lise öğrencisi? ne diyosun yaaa
Yıllar önce iş arkadaşım bi abla vardı. Onun oğlu da servis şoförlüğü yapıyordu. Servisteki kızın birini ayartmış kızlığını bozmuş aylarca seks yapmışlar. Sonra kız hamile kalıyor felan oooo ne olaylar ne olaylar. Düşman başına
0
11 Yorumla
Soran
2 sa
alllahımmm bayılıcam cidden böyle olaylar var mı ya ne diyosun nasıl ya bi öğrenciyi sabah alıp akşam bırakıyosum en fazla nasıl bir iletişim olabilir ki ağzım açık kaldı
Cevap sahibi
2 sa
Sonra evlendiler mecburen. Geçtiğimiz Temmuz ayında gördüm. kocaman kızları olmuş 17-18 yaşına girmiş
Soran
2 sa
bi şey sorucam kadın bu olayı sana nasıl anlatmış yüzü kızarmadı mı ya kaç yaş vardır kim bilir aralarında
Cevap sahibi
2 sa
ben küçük bi yerde yaşıyorum. herkes duydu çünkü çok olaylar oldu. kızın babası oğlanı vuracaktı felan zor kurtuldu. aracılar koydular felan sonra evlendirdiler. aralarında yaş farkı yoktu bu dediğin 17-18-19 yıl öncesiydi. oğlanın yaşıda yani olsa olsa en fazla 21-22 felandı.
Soran
2 sa
şu yaşananlara bak yaa
Cevap sahibi
2 sa
kız mezun oldu memur oldu. oğlanda turizm işleri yapıyor. zenginlediler sonradan
Kardeşinin gururunu da düşün o abi diye her seferinde sınırını çizmiş onu renci de etmeden sana kırılmadan bu olayı çöz annene babana hemen söyleme git o densizi uyar bir daha ki sefere polisle ailemle kapına dayanırım de
Kardeşin reşit değil ise bundan sonra bir daha yazarsan iletişim kurmaya çalışırsan yüz yüze görüşmeye çalışırsan polise savcıya çocuk istismarı suçundan anlatırsın derdini de
Yapay Zeka Cevapladı
Sakin kalman ve kardeşine güven vermen çok kıymetli 🌿. Bir yetişkinin reşit olmayan bir gence bu şekilde yaklaşması asla masum değil ve ciddi bir sınır ihlalidir 🌸. Tek başına adamla konuşmaya gitmek yerine durumu mutlaka ailenle ve okul yönetimiyle sakince paylaşmalısın 💛. Kardeşini suçlamadan onun güvenliğini korumak en birincil önceliğin olmalı 🏡. Ailenle birlikte okul idaresine başvurmak sizce de en güvenli adım olmaz mı? 🎨