İsteseler alırlar ama yok bekle bekle deyip duruyorlar elimdeki telefon normal Android değiştirmek istiyorum artık bıktım çalışayım diyorum ona da izin yok napayım ben
6 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsteseler alırlar ama yok bekle bekle deyip duruyorlar elimdeki telefon normal Android değiştirmek istiyorum artık bıktım çalışayım diyorum ona da izin yok napayım ben
Cevap
3Cevap
Her istediğini hemen almaları bu ekonomide zor. Sabır edeceksin mecbur. Elindeki telefon bozuk vs değilse aileni zorlama. Uygun vakitte alırlar.
Hemen değil ki ne zamandir istiyorum çalışayım kendim alayım diyorum ona da yok burs parasıyla da ne yapabilirim ben yine 5 6 ay bekle diyip duruyorlar bıktım gercekten
İyide çok çocukları yok tek cocugum isterlerse alırlar etrafımda ki teyzem halam çocukları hemen alıyor ben sürekli bekletiliyorum
ASELSAN çıkaracak önümüzdeki başında bekle onu alırsın
Nedeni ne alsınlar ıphone 17
17 de istemiyorum 15 16 da olur bekle diyip duruyorlar 5 6 ay nereye kadar bekleyeyim artık üniversiteye gectim çalışmama da izin vermiyorlar burs parasıyla da ne birktirrebilirim
Saçmamışlar emen alsınlar
Almıyorlar
Valla ne diyeyim bilemedim 50 bin ya çokmu
Değil ama sürekli bekletiyorlar bu sefer de 5 6 ay sonra diyorlar ya tamam belki zorunlu ihtiyaç değil ama artık değişmek istiyorum ekranım yerinden cikmis üniversiteye basladim herkesin elinde var benim yok
Ben kızıyorum böylelerine
Bişey demiyorum artık elindekini de kıracağım
Nerde yaşıyorsun
Maraş
Telini kapa arasınlar kapalı çalışmıyor de belki alırlar
Yok ya uğraşmak istemiyorum artık kırıp atarım napiyorlarsa yapsınlar bktim
Anladım ya valla yakın olsak toplar alırdık ama
Yok yok çok teşekkür ederim düşünmeniz yeter burs param var bana diyorlar ki biraz biriktir üstünü tamamlarız benimde almak istediklerim oluyor birde burs parasını biriktireyim mi gerçekten illallah ettiriliyorlar ya doldum
Anladım kardeşim
Bekle alırlar
Ya neye kadar bekleyeyim 5 6 ay bekle diyip duruyor bıktım artık
Abimle bir dene
Anlamadım
Abin neden alsın ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, gençlikte isteklerin ertelenmesi gerçekten yıpratıcı olabiliyor 🌸 Şu anki telefonun işini görüyorsa ailemiz bazen bunu acil bir ihtiyaç olarak görmeyebilir 🌿 Onlarla çatışmak yerine, uygun bir anlarında beklentilerini ve kendi paranı kazanma isteğini sakin bir dille anlatmayı deneyebilirsin 🎨 Belki de hem derslerini aksatmayacak hem de onların içini rahatlatacak ortak bir yol bulabilirsiniz ✨ Peki, sence onların bu konuda çekindiği asıl nokta ne olabilir? 💛