Siz bizi beğenmeyen bilmem şöyle Rus bilmem böyle Ukraynalı diyen erkekler siz önce kendinize bakın olur mu? Beğenmiyorsanız gidin onlara burada yok böyle yok şöyle diye ötmeyin! Bizde isteriz İtalyan, Rus ama şuda bir gerçek Türk vatandaşıyız genelimiz birbirimize muhtacız maalesef...
Cevabın nedir?
Türk kızlarının problemleri fazla, eksik yönleri fazla olduğu için Türk erkekleri yalnız kalıyor, bir kere Türk kızları erkeklere ilgi duymuyor, erkeklere ilgi duysa bile bakmıyor, erkeklere yüz vermiyor, erkeklerle göz göze bile gelmekten uzak, yabani, hep kaçan, soğuk, uzak kalıyor. Türk kızları erkeklerden hoşlanmıyor. Türk kızları erkek sevmiyor, erkek istemiyor...
Türk kızları çevresine, erkeklere bakmıyor, erkeklerle hiç mi hiç ilgilenmiyor, sadece akıllı telefonlarına odaklanıyorlar, başlarını hiç kaldırmıyorlar,
Hal böyle olunca Türk erkekleri bu kızlardan iyiden iyiye nefret ediyor, tiksinmeye uyuz olmaya başlıyor normal olarak. Böylece Türk kızlarının kaba oluşu, ters cevap vermesi özellikle erkeklere karşı, kaba kelimeler kullanması ne bilim böylesiniz, hep atarlı.. böyle olunca da erkekler yabancı kızlarda aradığı ilgiyi ve güler yüzü, mütevaziliği, sıcak kanlılığı buluyor.
Onlarda erkeklere karşı isteği ulaşılamaz durmuyorlar, tavırlı değiller haliyle erkekler de bu kızlara yanaşıyor,
Kısa ve net bir şeye inanmaya başladım. Türk kızları erkeklerdense onların yerine çanta, telefon, diziler çok daha kıymetli erkeklerden. Erkeklere ilgi duymuyor ve erkekleri sevmiyorlar. Benim izlenimim sadece.23 Yorumla- +1 yıl
bunların yanına paragoz trıpkar ve egolu olduklarını da ekle
Soran+1 yılYa kes defol malmısın nesin defol
- +1 yıl
Bu kadar güzel anlatılırdı.. Ve soran , yorumda anlatılan şeyi kanıtlamış oldu, uff defol m. l vs haliyle.. yabancılardan bu yok.. Bakar şöyle , asla terslemez.. Sevgilisi falan varsa sakince kaybol der.. Bunun haricinde terslemez, tanışır konuşur , begenmediyse de kırmadan dusunmuyorum vs der uzmeden gönderir.. bumizimkiler kafadan , uff çekil gerizkalii moduna girer.. ya da sapik muamelesi yapar.. saldiracagiz ya..
En İyi Cevaplar
Yok öyle bişey bizim kızlarımızda çok güzel ama dediğin ülkelerde onlar cinselliği çok sıradan normal bişey gördükleri ve kolayca taşadıkları için daha cazip geliyor kimine.. bizim ülkemizde biliyorsun evlenmeden ilişki olmaz olursada onunla kimse evlenmek istemez bu algının nedenide biliyorsun ki ; kızlar regl olana kadar sağlık açısından ve enfekte durumlardan korunmak için vajinasında doğal bir engel vardır toplumumuzda kızlık zarı denir ve ilk ilişkide işlevini yitirir çoğu insanında beynindedir o zar bence
00 Yorumla
+1 yılTipsizler ya ben Slav kızıyım beğenmiyorum. Avrupa erkekleri daha iyi. Sen de Avrupa erkeklerini beğen.
36.media.tumblr.com/.../...ryG51K1rpdgkto1_500.jpg10 Yorumla
Sen sevgilinle Rus muhabbetine mi girdin bacım? Neden bu kadar öfkelisin. O Rus bilmem ne diyenlerin çoğu acaba hayatlarında karı görmüş mü?
41 Yorumla
Soran+1 yılYok daha demin bir dangalak bana yabancıları övüp kıyasladı ve ben yine delendim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
56Cevap
mesele irk degil. bakin kac gundur faceye bakiyorum ulan bir gelen turk kizlarina bak bir de yabanci hatunlara.
sanki zihinsel ozurlu gbi foto mu dersin gelene gecene kufur eden mi dersin kiz mi apaci mi belli degil.
bir de sara diye birinin facesi denk geldi. guzelligini gectim bir yamuk yumuk agiz fptpsu yok bir kufur yok. ustune bpyle dantelli esarplar guzel giysiler giymis bizdeki gibi geceki tecavuzden kalmaya benzer kotlar yok.
ben simdi neden o gelisimini tamamlamamis kadin musveddesine talim ediyim ki:-)02 YorumlaBizi Rus erkeklerinin yanına göndereceklerse bu kadar tantana yapmamıza gerek tok, saniyesinde alır valizimi giderim İvan'ın Vladimir'in yanına, giyeriz kürklerimizi, içeriz votkalarımızı, günümüzü gün ederiz. Garibim Rus kızları da burada, ''Onu giyme, buraya gitme, şuraya bakma,'' diyen Türk erkeğinin kıskançlığıyla uğraşsın dursun.
sorun bende değil sende kitabından alıntı :D22 Yorumla- +1 yıl
İvanda sana niyet ettiydi zaten. O kadar rus varken dimi.
Haklı ve haksız olduğun kısımlar var bence.
Türk erkekleri beğeniyor ama Türk kızlarıda beğeniyor. Yani iki tarafta karşılıklı burada ne erkekler ne kızlar birbirini suçlayamaz bence şartlar eşit :) Böyle takıntılara girmemek gerekir diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım ama o kadar güzel Türk kızlarımız var ki hiç bir milletin kızıyla değişmem ama aynı şekilde italyan erkeği diyorsunuz ama Türk erkeklerinide yabana atmayalım italyanlara benzeyen erkeklerimiz hatta onlardan daha iyilerimiz de var.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte demek istediğim bu yabancıların hepsi güzel mi? Genelimiz onlara bin basarız ben genelleme yapmıyorum zaten farkındaysan "beğenmeyenler" yazdım İtalyan konusunda haklısın :)
- +1 yıl
Eyvallah o zaman :)
+1 yılTürk kızları kendini bir b*k sanıyor.3 yıl bir rusla çıktım her yaz gelirdi yanıma o kadar güzel olmasına rağmen ne vicik vicik hareketler nede kendini beğenmişlik vardı ve sonuna kadar sadiklar. açık Konuşayım siz onların bastığı toprak bile olamazsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde Rus sanki.
Onlar verici de siz değil misiniz? Onlar cüzdana bakmıyor siz paralı mı yakışıklı mı kaslı mı diyorsunuz sonra da gidip şerefsiz olanla yatıyorsunuz. beter olun.
33 Yorumla
Soran+1 yılSizde beter olun.
- +1 yıl
kardesım sen bu ergene bakma bu daha sut cocugu ya sutunu ıcmemıs herhalde :D burada abuk sabuk yorumlar yapıyo ıste
+1 yılTilkinin dönüp dolaşacağı yer yine küpçü dükkanıdır :D
Konuşsun dursun erkekler , rus kızı diyip dolanın kız ananız bir kız ayarlayınca görücem sizi :D13 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha aynen :)
+1 yılGereksiz tartışmasını yapıyorsunuz bu konunun. Genelimiz bir Türk vatandaşına aşık olacak, evlenecek.
21 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamıyorlar kapasite yok ki!
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben sarışın sevmediğim için Türk kızları tercihimdir
Hem Türk kızları daha sıcak daha doğal oluyor.
Rus kızları değil de İsveç in kızları çok güzel oluyor
Yakından gördüm hepsini , oldukça güzeller.12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olabilirler ama ne bu kıyaslama kendi anneleride Türk?
+1 yılSiz türk kızları erkeklere bakmıyosunuzki parasına bakıyosunuz tamam türk kızlarını çok begeniyoruz elbet birgün türk kızıyla evlenicem ama yabancı olursa onla evlenirim
41 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeğiyle sadece parası için evlenilir napalım
Türk kizlari cirkin demedim hatta onlar kadar güzeller bence ama ego tavan çünkü ruslarda felan genel nüfus guzel o yuzden bir gotu kalkmislik pek olmuyor ama bizde hemen havalaniyorlar umarım net olmustur
02 Yorumla
Soran+1 yılOldum
Soran+1 yılOldu.
- Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yıl"Bazı" Erkeklerin midesi alıyordur. Kendisi de geniştir. Yoksa hangi namuslu erkek ister ki kuzum 100 erkeğin altına yatmış birini karı olarak?
(Türk Erkeği Candır.)10 Yorumla
+1 yılBeni bile beğenmiyorlar türküm ya ben ondandır. Aslında sürü psikolojisi yani veya nebiliyim ezbere zihniyet ben şimdi ukraynada yaşıyorum desem inanırlar vayy güzelmiş derler ama ben Türk olunca mana buluyorlar... Bunun sebebide bazı Türk kızlarının gerçekten egoist olması
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenemedim mesela :D scontent.cdninstagram.com/.../...51_76345616_n.jpg insan böyleleriyle tanışınca tabi senin gibilere bakmazlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda bana göre iğrenç, güzellik görecelidir.
- +1 yıl
yani sen de haklısın :)
Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Anneleri rus heralde.
S. ktir et beğenmeyen beğenmesin.30 YorumlaÖyle saça böyle tarak derler.
Siz italyan Yunan vs diyorsunuz
Erkekler Rus Ukraynalı vs diyor
Sonuç; körler sağırlar birbirini ağırlar.10 YorumlaBen anlamıyorum rus falan diyenlere hiç ilgim yok yabancı kadınlara vatanım kadar güzel kızlarımız varken
21 Yorumla
Soran+1 yılYa hepsi güzelmiş gibi bir gidin görün geneli Türk kızlarının tırnağı olamaz sadece vericiler tek + yönleri bu yoksa yüzlerine bakılmaz.
+1 yılSari sacli mavi gozluyum. teniniz cok esmer. buyuk hilmininde dedigi gibi kari tum sulaleyi boyamis. Abi beyaz ten her zaman favorim. onun icin avrupa kizlari candir.
03 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarının %75 beyaz tenlidir.
- +1 yıl
Gozlerimmi bozuk %30 beyaz ben kar beyazii istiom
- +1 yıl
Beyaz tenliyim
Rus kızları brezilyalı kızlar müthiş ya vücutta var hatunlarda taş gibi kalcalar göğüsler türk kızları tırt hayat görüşleri bile farklı seks yapmayı biliyolar en azından
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda size bakar ya.
+1 yılYa peki senin hemcinslerinin İtalya'n Yunan vs ülke beğenmesi Türk erkeğini yargılamasına nedemeli? Önce çuvaldızı kendinize batırın. Sonra gelin bize batırın iğneyi.
23 Yorumla
Soran+1 yılSiz zorluyorsunuz bizleri.
- +1 yıl
lafa bak kızlara en ufak elestırı getır hep aynı laf sız zorluyosunuz bılmem ne ulan bı kere de kendınızı elestırın be sız mukemmel mısınız o zaman erkegı de sız zorluyosunuz
Soran+1 yılYa kes çeneni heryere yazmışsın kuyruk acısımı bu? @ersanbaslarr
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYabancı erkek/kadın isteyen vatandaşlarımız kapının yolunu biliyor olsa gerek. Çok istiyorlarsa gider bulurlar bir tane. Zaten yabancılar da onları bekliyordu
31 Yorumla- +1 yıl
🙄💪💪✋👆👍👍👍
+1 yılbu konuda katılıyorum sana kendi güzel kızlarımız duruken nede olsa domuzdan pos gavurdan dost olmazmış o bakanların gözlari yukarda uçuyolar
10 YorumlaBende türk vatandaşıyım. Ukrayna da yaşıyorum
Ukrayna kızı senin gibi gereksiz değiller..; )
Boş değiller + makyajla güzel olmuyorlar: ) Senin gibi 10 saat boya sür yıkayınca abooo; ))))))))10 Yorumla
+1 yılyoo ben beğeniyorum bence dudak ısırtacak kadar çok güzel kızlarımız var ama tek sorununuz k. bakma hepinizin dötü kalkık kaf dağındasınız ama bunun sebebi biz türk erkekleri
10 YorumlaTürk hatunları candır. Sadece bizimkilerin huylatı biraz kötü. Para ve şımarıklık yüzünden biraz gıcıklar ama kesinlikle benim tarzım Türk kadınları.
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi öyle değil bazıları sizin bu tavırlarınızdan dolayı şımarık ve gıcıklar :)
- +1 yıl
Sizin bu tavirlarınızdan derken? Hepsi değil tabi ama para düşkünü olup erkeklerin kendilerine asılmalarıyla sanki dünyadaki tek kadın kendilerymiş davranmaları bizim suçumuz mu sence. Yabancı hatun kadının beğenilesi bir varlı olduğunu farkında ama bizimkiler çabuk gaza geliyo bence. Yoksa evet bizim abazan takımında suçu fazla. Ama parasına göre aşık olmak ya da olmamak nedir ya. Çok kızıyorum Türk kızlarının bu son zamanlardaki aşksız duygusuz para vr araba meranına. Tekrar söylüyorum hepsi değik tabiki. Saygılar
- +1 yıl
yanı bı ınsanın baska ınsandan dolayı sımarık ve gıcık olması da ayrı sacmalık senın kendı karakterın yok mu guzelım herkesın benlıgı vardır sen ondan farklı olamazsın ama sızde su var kendınızı elestırmıyosunuz kendınızı hep haklı goruyosunuz cunku bencılsınız
Dünya güzeli çıkan bir ülkenin kızları nasıl beğenilmez anlamıyorum önce önümüzdekine bakalım bizim milletin gözü her anlamda dışarıda
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnelerimizde Türk önce kendi annelerine hakaret ettiklerini unutuyorlar.
- +1 yıl
ee sız de erkeklere hakaret edıyosunuz babanız ne oluyo o durumda
+1 yılbirazcık kendinize bakın. böreği baklavayı az yiyin. spor yapın. sizinde onlardan bir farkınız kalmaz. hatta farkınız olur onların raf ömrü en fazla 30 yıl. siz kendinize baktığınız sürece her zaman öndesiniz.
00 YorumlaElin gavurundan ne hayir gelir oyle aptalca dusunceler yuzunden turk kadinlarini da degistirdiler turk kadini kadar sadik kadin var mı dunnyada
12 Yorumla- +1 yıl
he ne demezsın asırı sadık asırı fedakar
+1 yılAnnem gibi esimde turk olacak ve Ömür boyu namusum olacak bize bizden fayda var :)
22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle :)
- +1 yıl
Birdaha İtalya'n Alman turk kıyaslaması gormeyim ^_^
siz kendinizi yeterince beğeniyosunuz zaten bizim beğenmemize gerek kalmıyor pek.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kezban diye hitap edin yok kaşar diye söylenin biz size karşı ne yapacağımızı şaşırdık.
giyinmeyi bilmiyorlar erkeklerle nasıl vakit geçire bilceklerini bilmiyorlar bir alman kızı isdedigin herşey bulunuyor başka çok şey var ama açıklamak zor bir almanla türk kızı kapışamaz her konuda onlar işi biliyor (y) :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sen yabancı erkeklerle kendini kıyaslayabilir misin buna yüzün var mı gerçekten?
Ya bırak onlar kendilerini mükemmel falan sanıyor. Ayrıca ülkelerle tip olayını bağlamaları çok saçma. Güzelliğin göreceli olduğunu bilin önce. insanlar ülkelere güzel çirkin diye ayrılmıyor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. İtalyan, rus, Yunan. vs. erkeklerini. beğenirsiniz ama. sıkıntınız. olduğunda türk erkekleri. koşar yardiminiza. birbirinize. laf. sokmayi. bırakın artık istemiyorsaniz. sessiz. bir . şekilde durun. oraya. buraya laf. atmaya. gerek. yok,
01 Yorumla- +1 yıl
Siz rus kısı istediğinizi böğüre böğüre anlatıyorsunuz ama :D
+1 yılYoo ben bizim türk kızlarindan başkasını istemem çünkü tek ilgi odağim türk kızları ama bakımlı ve güzel olmak şartiyla
00 Yorumla
+1 yılSiz kendinize bakin gunlerdur yabanaci manken italyan ispanyol diye yirtiniyonuz
22 Yorumla
Soran+1 yılSizin yüzünüzden.
- +1 yıl
O erkeklerinde totolarini kaldiran yine sizsiniz
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNerenin kenari nerenin kenari, bir yerin kenari,
Hah qicimin kenari!
Rus kizlari aç yatiyor!02 Yorumla
Soran+1 yılBıktırdılar bizi şimdi suç bizde oldu.
- +1 yıl
Yaw he de geç hepsi koca popolu iri memeli 157 esmer turk kiziyla evlenecek :D
+1 yılrus erkekleri çok çirkindir isticeginizi sanmıorm. ama gelin gorunki rus bayanları fevkalade.
01 Yorumla
Soran+1 yılAtvde bugün bir program başlayacak "Elin Oğlu" adında gir bir bak istersen Rus asıllı ve bir çok Rus erkeğiyle tanıştım geneli çok fazla yakışıklı :)
+1 yılhic biri bizm kizlarin eline su dokemez gorusunu her daim savunurum
24 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmeyenlerin genelinin götü boklu gelmiş cik cik ötüyorlar...
- +1 yıl
Bazilarinin ki ulasamadigi cigere mındar deme hadisesi..
Soran+1 yıl@çalışkankoala gibi mesela :)
- +1 yıl
Her millettin iyisi kotusu vardir. Simdi ruslar falan begeniliyo diye bunlarin icinde kotusu cirkini yok mu illaki var.. veya turklere laf ediliyo begenilmiyo diye hepsi mi ayni tabiki degil.. biz sadece nerde ve ne sekilde isimize gelirse o sekilde konusuyoruz.. emin ol ruslarla ayni ulkede yasayip ayni dili konussaydik ve onlara da ulasilamamasi halinde gene b. k atip zaten bir alman kizi/erkegi olamazsiniz derdik
+1 yılÇıktıkları yeri beğenmeyen beyinsizler onlar ne diyim :)))
20 YorumlaGizli kullanıcı soru soruyorsun ama gizli cevap verilmiyor bu hiç adil değil ;)
Soruna gelecek olursak Türk kızları baştan aşağı trip,00 Yorumla
+1 yılÖte yandan türk kızlarının büyük bir çoğunluğu da yabancı erkekleri beğeniyor, hunu da unutmamak lazım
00 YorumlaBunun tek sebebi ne soyleim mi. acı bir gerçek yatio ortada
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızlar candır Ama braz az konuşsanız kapris yapmasanız
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsanki kendileri çok iyi bir bokda türk kızlarını beğenmiyolar
onlar türk kızlarının bokuna kurban olsunlar it herifler10 Yorumla Her fırsatta Türk erkeklerini kötüleyen kızlarla dolu burası onları napıcaz bakkala mı götürücez.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar ayrı zaten kıyaslama yapmak hata zaten ama bu saçmalığın başlanmasının sebebi erkekler!
- +1 yıl
tabı sız meleksınız dımı karı mılletı hadı ordan asıl cırkef serefsız sızsınız
erkekeler kizlari begenmiyor kizlar erkekleri begenmiyor bu nasil bir sacmalik anlamadim :D
00 YorumlaBizim erkekler abaza bizim kızlar kendini beğenmiş olunca böyle Şeyler normal
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın...
Aile & Toplum konusunda 671 cevap paylaştı. Yunurtadan cikmis kabugunu begenmiyolar :)
61 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen :)
Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. Rus kızları gerçekten taş gibiler. Güzellikleri dünyanın dilinde. Siz neyin peşindesiniz?
01 Yorumla- +1 yıl
Yabancı erkeklerde var bu dünyada hatırlatırım? Siz yabancı erkeklerle kendinizi kıyaslayabiliyor musunuz?
hiçte bile
bizim arkadaş rusaya gitti evlenecek kızı rusyadan buraya getirecek00 Yorumla
+1 yılTakma kafana böyle şeyleri
21 Yorumla
Soran+1 yılSinir ediyolar artık...
Begenmeyenler b*k yemis
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapmışlar :)
+1 yılKilli kro Turk erkekleri
36 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef beğenmeyenlerin geneli öyle.
- +1 yıl
Ainen.!
- +1 yıl
resim sizinse fizik anlamında sizden kat kat iyilerini hakediorum orası bariz :D
- +1 yıl
Bul o zaman kro
- +1 yıl
Kurban ol :)
+1 yılTürk kızının saçının teline kurban olurum.
00 YorumlaGül ve geç herkes aynı değil
00 YorumlaMesele sadece guzellik degil
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ne?
- +1 yıl
aslında surundurcen bunları kardesım en agır ıslerde calıstırcan bunları
Bu kadar düşman olmayın
Onlarda insan.00 YorumlaNE VARSA TURK KADININDA VAR ,)
10 Yorumla
+1 yılgüccük toprağım konuştu bu iş burada bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılDert etme sende kendine göre guzelsindir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Yani diyorsun ya turk erkekleri turk kızlarını begenmiyor falan diyorsun ya nereden biliyon belki seni beğenen binlerce kişi var
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem