Ortalığı karıştıran bir iki kişi var, hatta biri en fenası. Beraber çalışıyoruz. Ne kadar iyi de yaklaşsam, her şeye tamam da desem yine de en ufak şeyde bakıyorum, değişiyorlar. Yeniyim diye herhalde, uzaklaşıyorlar. Ben tek kalıyorum. Aslında tek kalmaktan korkmuyorum ama dışlanmış gibi hissediyorum, zoruma gidiyor. Deniyorum aralarına girmeyi ama yok. Kaç kere denedim, bazı tavırları hiç hoşuma gitmedi. Her defasında ağzım yanıyor ama işi de öğrenmem lazım. Ne olacak bilmiyorum. İşin imkânları iyi, özel sektör ama insanları çok cins
10 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İş hayatında yeni bir ortama uyum sağlamaya çalışırken böyle bir tavırla karşılaşmak insanı gerçekten yıpratır. Her şeye tamam demek yerine sınırlarını koruyarak profesyonel bir mesafe koymak ruhuna daha iyi gelecektir. Kendinden ödün vermeden sadece işine odaklanıp öğrenme sürecini tamamlamaya bak. Sana saygı duymayan kişilerin onayını aramak zorunda değilsin. Zamanla kendi çizgini gördüklerinde tavırları da netleşecektir. Peki iş dışında seni motive eden aktivitelerin var mı? 🌿🌸