29 yaşındayım, ailemin bana hiç güvenmemesi ve sürekli kontrol etmesi normal mi?

Arkadaşlar merhabalar ben 29 yaşındayım ailemle yaşıyorum ailem bana hiçbir konuda asla güvenmiyorlar ölüyorum desem ona da inanmazlar sanırım. Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum kendi aracımla asla arabaya arkadaş almamı istemiyorlar bu akşam dışarı çıktım 11'de döndüm 3 kızdık birisinin kendi aracı vardı diğerinin de evi yakındı yürüyerek gitti annem bana dedi ki arabaya almadın demi dedi almadım valla yemin ederim dedim hı hı ben de inandım diyor. Bugün sınav sonuçları açıklandı aileme söyledim asla puanıma inanmadılar neyse onu söyledim gizlemedim babam gidiyor ablama soruyor. Bir yere gidiyorum ya da bir arkadaşımla buluşuyorum doğruları söylüyorum hatta fotoğraf çekiyorum inansınlar diye ona da inanmıyorlar. Saat 11 oldu mu hemen arıyorlar gelmeyi düşünmüyor musun diye. Ya sizce ben de mi sorun var yoksa ailemde mi bana yaptıkları normal bir şey mi

29 yaşındayım, ailemin bana hiç güvenmemesi ve sürekli kontrol etmesi normal mi?