Aile evinde yaşayan 25-30 yaş arası bekar kişiler...
Cidden ne yapıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz bazı şeylere
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile evinde yaşayan 25-30 yaş arası bekar kişiler...
Cidden ne yapıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz bazı şeylere
Cevap
23Cevap
sigara içiyorum.
Bir şey yapamıyoruz dayanamıyoruz. Ev bizim değil gibi. İstediğin gibi yemek yapma hakkın bile olmuyor. İstediğin gibi dekore etme şansın yok. Kendi odam bile tam olarak bana ait değil ve güya oda sahibi oluyo ben düzenledim. Eşya alırken bir şekilde dahil oldu ve mutfak masası çalışma masası niyetiyle benim odada. İki sandalye ihalesi bana kaldı. Kendi istediğim sandalyeyi pufu alamadım bile. Çenesi de durmuyor. Bir sus kadın artık diyorum. Çenesinden düşünmeye bile fırsatım yok. Annemin yanımda beynim duruyor o derece. Sadece boğulduğumu hissediyorum. Bir de kafasının içinde konuşma huyu var. Odama geliyor boş bakıyor. O an bana kendince bir şeyler söylüyor ama korkusuna kafasının içinde söylüyor. n5 dk sonra falan yarım yamalak soruyor poffffff diye bağırasım geliyor
Evlenmk lazm )
Elin oğlu hırt çıkarsa daha mı kolay bacım
Düzgün biriyle tabi
Kimseye tam olarak güvenemez bilemezsin. Bana çok dediler hadi görücü birileriyle tanış. Evlenene kadar her şeye evet ve iyi diyebilir. Huyunu tanımaya çalışsan bazısı güven vermedi. İğneyle kuyu kazmak bu sana kimse cenneti vaadedemez. En düzgün dediğin erkek karısına yardım eden kafa dengi arkadaş gibi olan falan ama o da bize denk gelir mi nasıl tanıcaz mesele. Yoksa ortalama düzgün bir erkek bakarız , hallederiz dicek boş ver dicek bulaşıklar öyle kalacak boş ver diyecek ev dağınık. Evde erkek kuzenim var. Onun hayatı boşvermişlik ve dağınıklığıyla kafayı yemek üzereyim bir bardağı insan bulaşık makinesine koyamaz mı? Bir yabancıyla aynı evde uyum yakalamak çok kokay değil bence
27 den beri yalnız yaşıyorum işimde gücümdeyim spor yapıyorum ev işleriyle uğraşıyorum yalnız yaşayanlar bilir kolay değil öyle gidiyor
Pardon da bekar olmakla ne alakası var. Onun için evli olmak gerekmiyor biliyorsun
31 yaşindayim kendi evimdeyim yaşiyorum işte
Pardon 32 😀
Aile evinde yaşamayarak kendi evinde özgür olmanın tadı hiçbirşeyde yok
Gayet mutluyum işim de yerimde yani evlilik zor iş nasip ilerisi
Evlilikten daha iyidir bence. Bos bos oturuyorum belese
41 yaşındayım ve şimdilik aile evimdeyim :)
Kocani boşamadn dimi )
Boşamaz mıyım hgjf
🤣🤣🤣 kötü olmuş ya ama. hakketyse en alasi olmuş
Aynen , bizi hak etmeyenlere kapı ve sapı itinayla ghjfk
@gülümseyenkedi abla bize de taktik verir misin bunun için djjddjjd
Dayanılmıyor djdjxjx
Yaşam mücadelesine devam
Liseden beri aile yönünden ayrı yaşıyorum
Sen datanamıyor musun
Hyr
Sorun ne mesela
Odamda yatıyom ohh
Akıllı ol otur oturduğun yerde
Hyrrr
Evet
Çokça sabır
Tek yaşıyorum ben aile eviyle yapamam
Zor oluyor ama dayaniyoruz
Ya sabır diyerek dayanıyorum 😅😅😅
Dayanılmıyor.. Gizliden yapıyoruz bazı seyler
Burdan diyemem ki
Alıştım
Sen dayanıyormusun
Bende anlamıyorum
Çok zor ya
Ölümü Bekliyoruz.
😅😅
Nelere mesela 😈
mecburiyetten
Mecburen
Alısırsın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşlarda kendi alanını korumak ve aileyle aynı çatı altında birey olabilmek gerçekten sabır istiyor 🌿 Kendi sınırlarını çizerken evdeki düzeni dengede tutmak bazen çok yorucu olabilir 🧘♀️ Ben genelde danışanlarıma ev içinde kendilerine ait küçük bir dünya yaratmalarını ve beklentileri yönetmeyi öneriyorum 🌸 Sen bu süreçte en çok hangi konuda zorlanıyorsun, sınırlarını korumak için nasıl bir yol izliyorsun? 💛