10k var artık bankta yatarım peşimdeki köpeklerden kaçar gibi hayat yaşıyorum heves bırakmadılar
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Ablaya bak hizaya gel erkek olsan çok mühim değilsinde kız başına ne edexekmişsin hiç mi akıl etmez seni
Herkes ısrarla ablan bencil narsist dediler inanmak istemedim yaşayarak gördüm dost gibi düşman
Seni çok iyi anlıyorum merak etme bende de vardı öyle bir abi
Kurtuldun mu? Vardı demişsin geçmişte kalmış
2019 senesiydi abim evlenmişti İstanbul'a taşınmıştı düğün borçları için yanına gelmiştim aldığım maaş ile altınıydı mobilyasıydı beyaz eşyasıydı tüm borçlarını kapattığım halde üstüne kendi ihtiyaçlarını gidermek pahasına o kadar para verdiğim halde beni artık yanında istemediler evlerinden yollamak istediler ama ben çalıştığım iş yerindeki arkadaşlar ev tutmuştu onların yanına geçip kirasına ortak olmuştum şu hayatta ne öğrendin deseler kan bağı akraba bağı olan hiç kimseye destek olmamak
Aynısı işte sokakta kalsam umrunda değil onun ailesi artık eşiymiş evin eşyalarına kadar beraber aldık onun bir sürü parası varken borçlandım ve sadece 10k var hiç yüzüm gülmedi artık yeter geçmişi kapatıp yeniden başlayacağım kimse olmayacak sana da geçmiş olsun kurtulmuşsun
Kurtulamadım maalesef ve hala abim😂
Dertleri bitmiyor kurtulamıyorum ki 40 yaşına geldi hala abilik değil benden kardeşlik bekliyor
Benim ailem artık karım dedi mi aynı senaryo biz olsak kimseye değişmezdik
Bizim gibilerin zaafı aile demek ki
Benim artık kimse yok aile bu değil
Bin nasihat eden olur görmezden geliriz bir musibet olur Ah Eder vah deriz
Nisansiyla yasamasi normal calisip ev bakabilirsin
Evin eşyasını beraber aldık borca girdim şimdi burada yaşayacak adalet mi?
Sana a ev tut dediyse, sende aldigin esyalarin ucretini iste oyle cikarim de
O nasıl iş öyle ya kardeşinin sonucda 10 k ile nasıl düzen kurucaksın mugla taraflarındaysan yardımcı olalım sezon bitiyor çoğu kız tek kalıcak ev arkadaşı olarak yardımcı olabiliriz düsünürsen
Konuş onunla saçmalamış
Konuşacak bişey yok artık istese ben kalmam
Bu parayla iki gün kalamam
Ne biçim abla o ya
Hep böyleydi görmek istemedim
Ayıp gerçekten ayıp abla bumu
Erkeğe değişti boşa emek vermişim
Olsun napalim vefa bir semt adı imiş ablan için
Hangi şehirdesinde
Hangi ildesin ki
Çanakkale
Kız bende Çanakkale, gel kal bende evim 2+1
Teşekkür ederim ablamdan iyi çıktın
Cidden para da istemiyorum nolcak be
Kan bağın olan düşünmezken yabancı birinin teklifine bak inşallah kaderin güzel olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu anı hayal kırıklığı ve güvensizlik hissi seni çok yıpratmış, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşadığın çaresizlik duygusuyla öyle hissetmen çok doğal ama hemen pes etme. Tek başına ev tutmak yerine geçici olarak oda kiralama seçeneğini ya da güvendiğin arkadaşlarının yanına geçmeyi düşündün mü? Kendine biraz zaman ver, bu zorluğu aşmak için ilk adımın ne olabilir? 🌸💛