Çevrenizde o kadar çok insan vardır belki ama sanki sizi hiç kimse duymuyor anlamıyor gibi hissetmek çok kötü
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevrenizde o kadar çok insan vardır belki ama sanki sizi hiç kimse duymuyor anlamıyor gibi hissetmek çok kötü
oldu hem de bazen insan yalnızken değil kalabalığın içindeyken daha çok yalnız hissediyor çünkü mesele yanında kaç kişi olduğu değil içlerinden kaçının seni gerçekten duyduğu bence
Evt öyle. iyi bir dost aile eş kim olursa olsun kalabalığın içinde seni duyan ve gören varsa bu cok değerli bence
Tek kişilik Yalnızlık kalabalık içinde Yalnızlık 2 kişilik Yalnızlık çeşit çeşit Yalnızlık gurbette Yalnızlık sırada yalnızdık Binbir çeşidi var Yalnızlık bu dünyanın kaçınılmaz hastalığı Belki de bu zamanını bilmiyorum
Pek çok danışanımın ve kendi hayat yolculuğumun bana öğrettiği en derin şeylerden biri bu 🌿 Kalabalıklar bedenlerimizi ağırlasa da ruhumuz bazen o seslerin arasında sessiz kalabiliyor 🧘♀️ Gerçek bağ duyulmaktan geçer 💛 Etrafındaki insan çokluğu değil seninle aynı frekansta kalpten dinleyen bir kişinin varlığı bu yalnızlığı şifalandırır 🎨 Kendini en son ne zaman gerçekten anlaşıldığını hissettiğin samimi bir sohbetin içinde buldun 🌸
Cevap
4Cevap
Defalarca. Kendimi o ortamlardan uzak tuttum hep o yüzden. Allah iyilerle karşılaştırsın.
En güzeli de bu zaten yanlız hissettiğin yerden uzaklaşmak
Mümkünse kesinlikle. Mümkün değilse de mümkün kılmaya çalışmalı insan.
Bu dünyanın en insani duygusu. Değersizlik duygusu ile bende cok bas etmeye calısıyorum
Bende öyle. Ama çok zor
O anı yaşadım ama geçiçi kendini buluyorsun sonra sadeleşiyorsun
Bu hissi yaşamayan var mı acaba
Bende merak ediyorum var mı acaba
Ben sürekli yaşıyorum
O ben.
Çok kez
çok oldu ama kalkıp devam etttik :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?