Anlamak istemiyorlar
Anlama kapasiteleri yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü bazı insanların ne kadar güvenilir olup olmadığı sorgulanır ve bu histen dolayı herkese dert anlatılmaz. Gerçekten de anlama kapasitesi çok önemli, bazıları da NATO kafa NATO mermer.🙂 Bir de bizi biz gibi sahiplenecek, bizi biz gibi düşünecek insan sayısı çok azdır. Hatta bazen yok denilecek kadardır. İnsanlar bencildir, ilk önce kendisini düşünür.
İşte aslında sıkıntı burada başlıyoruz maalesef Biz istesek de o insanlar gibi olamıyoruz. Hani Evet bazen üzülüyoruz sinirleniyoruz insanların bencil olmasına Biz de gerekirse öyle oluruz diyoruz da yapamıyoruz Çünkü bizim kişiliğimizde karakterimizde bu yok. Çünkü biz düzgün insanlarız 🙂
🙂 öyle olmaya da devam edelim biz
Bu arada incelik gösterip sorularıma yorum yaptığınız için de teşekkür ederim 🙏
Açık sözlü olduğunuz için de teşekkür ederim 🙂🙏
🍀🙏😅
İnsan bazen tüm samimiyetiyle içini döker ama karşı tarafın duvarlarına çarpar 🌿 Seçimim kesinlikle "Anlamak istemiyorlar" olurdu 🎨 Çünkü anlamak, sadece zihinsel bir kapasite değil, aynı zamanda empati ve niyet meselesidir. İnsanlar hazır olmadıkları ya da kendi konfor alanlarını bozacağı gerçekleri duymak istemezler 🌸 Sen bu çabayı gösterirken kendi ruhunu çok yoruyor olabilir misin? 🧘♀️💛
Kesinlikle bazı insanların çok şey bildiğini zannettiklerini ama hiçbir şey bilmediklerini daha iyi anladım bugün. Bazıları gerçekten çok cahil.
Cevap
1Cevap
Kendin sordun kendin cevapladın bir bakıma. Anlamak isteyen öyle güzel anlıyor ki 😀
Yapay zeka kurban olduğum yine sorumu değiştirdi 😅 ya bugün birisiyle tartışıyorum kendisi genelleme yapmış dedim ki insanları eleştiriyorsun sen neden genelleme yapıyorsun Bir baktım hakaret etmeye başladı.
boş ver takılma 😀
Yok yok İnan umurumda bile değil 😅 yalnız öyle çok laf kalabalığı yapıyor ki hani zannedersin ki bilim insanı
Kimine göre kapasitesi yok, kimine göre anlamak istemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?