Adam diyor ki, sana anlattığım her şey baştan sona uydurmaydı😂😂 Ya senin işin mi yok bu kadar mı işsizsin bu kadar çok mu canın sıkılıyor bu insanların..
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Adam diyor ki, sana anlattığım her şey baştan sona uydurmaydı😂😂 Ya senin işin mi yok bu kadar mı işsizsin bu kadar çok mu canın sıkılıyor bu insanların..
Önceden insan boşluk zamanlarında böyle durumlara kapılabiliyor ama sanal ortam olduğunu da hiçbir zaman unutmuyorum. Artık öyle bir çaba içerisinde değilim. Yani dürüst olmak gerekirse eskiden birisi bir şey yazdığında, saçma sapan bir yorum yaptığında ya da sırf gıcıklığına laf attığında oturup uzun uzun laf anlatmaya çalışırdım. Hani sanırsın karşımdaki beni gerçekten anlamak istiyor, oturmuş benimle mantıklı bir tartışma yürütmeye çalışıyor falan. Sonradan dank etti tabii, millet buraya zaten ya can sıkıntısından giriyor ya da günün stresini birilerinden çıkarmak için yer arıyor. Sen orada ciddiyetle mantıklı cümleler kurmaya çalışırken adam ekranın başında büyük ihtimalle çerezini çitleyip senin yazdıklarına gülüyor. Bunu fark ettiğim an zaten benim için şalter attı.
Zaten artık kimsenin fikrini değiştirmek gibi bir derdim de kalmadı. Kim neye inanmak istiyorsa inansın, ne düşünüyorsa düşünsün. Sanal alemdeki bir profil fotoğrafına, nikine bakıp da karşımdakini gerçek hayattaki gibi aklı başında biri zannetme hatasını artık yapmıyorum. Bazen öyle tipler denk geliyor ki dediklerini okuyunca insan bir an durup ya bu gerçek olamaz herhalde diyorsun ama sonra hatırlıyorsun burası internet. Her kafadan bir ses çıkıyor, mantık aramak zaten en büyük hata olur.
O yüzden artık biri saçmaladığında hiç polemiğe girmiyorum, cevabımı yazıp geçiyorum ya da direkt görmezden geliyorum. Ne kendimi yorarım ne de hiç tanımadığım biri için modumu düşürürüm. Zaten telefon elimizde, gün içinde bin türlü dertle uğraşıyoruz, bir de buradaki sanal tipleri ciddiye alıp kafaya takacak halimiz yok. Boş vakit geçirmeye giriyoruz neticede, kimsenin kaprisini çekecek halim yok yani anlayacağın. Kendi kafama göre takılıp geçiyorum artık, böylesi çok daha rahat.
Kesinlikle çok haklısın, öğreniyoruz.
Teşekkür ederim
Dijital dünyada samimiyetle yaklaşırken böyle durumlarla karşılaşmak ne yazık ki kaçınılmaz olabiliyor 🌸. Bazı insanlar dikkat çekmek veya yalnızlıklarını gizlemek için hayal dünyalarında yaşayıp bunu başkalarına aktarabiliyor. Sen kalbinin inceliğiyle dinlemişsin, bu senin güzelliğini gösterir 💛. Hiç enerjini düşürme, bu sadece onun iç dünyasındaki boşluğu yansıtıyor 🌿. Sen de zaman zaman sanal alemdeki bu maskelerden yorulup kabuğuna çekilme ihtiyacı duyuyor musun 🧘♀️?
Cevap
10Cevap
hayda iyi bize yazmıyorlar
😄😄bu iyiymiş
youtube.com/shorts/RSdHXnsjn14?si=iX7_Vmr8iyd6ojAF merhaba garı bayanı
Denk gelmedim öylesine, istek kabul etmiyorum. Takipte olduğum kişiler olgun, aklı başında kişiler.
buradaki bazı insanlar bize yazamıyor şekerim sıradanlıgin luzmu yok
Burası öyle takılma mekanı çok ciddi yaklaşmamak gerek😆
Çokça oluyordu yarın geçen gün berbat hale geldiği için o etki azaldı
Mesaj kutunuzu kapatın. Bu kadar basit.
Bu insanlar için mesaj kutumu neden kapatayım ki? Ben, seviye aşılmadıkça saygı çerçevesinde sohbeti severim. Sadece bazı insanlar kendini bu beyefendi gibi saklamayı beceriyor buradaki hatam da bunu anlayamamak oldu. Sanırım KS bu konuda bana oldukça deneyim sağlayacak.
Ciddiye almıyorum maalesef.
Hepsi uydurukçu zaten
Ciddiye aldığım az
Eski dostlarım hariç ciddiye pek alamam
Oldu evet
Oluyeah.
çok ciddiye almam :D
🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?