Yalnız yaşıyorum ben kızın birine temizlik yapıcam yardıma gelsene diyorum defol git be sapık diyo , başka bir gün farklı bi kız aaa yardıma geleyim diyor e ben de yok sağol dediğimde sen ben misin diyor siz ne içiyorsunuz ya 😂
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnız yaşayınca insan bazen gerçekten ne diyeceğini şaşırıyor birine temizlik yapacağım yardıma gelsene diyorsun sapık muamelesi görüyorsun başka birine söylüyorsun bu sefer kendi teklif ediyor sonra sen gerek yok deyince trip atıyor ne yapacağımızı şaşırdık artık ben olsam bu saatten sonra kimseye bir şey teklif etmeden kendi işimi kendim hallederdim en azından kafam rahat olurdu ama gerçekten bazı insanların tepkileri o kadar alakasız ki insan ister istemez ben nerede yanlış yaptım diye düşünüyor.
Aynen öyle ya çok teşekkür ederim ☺️
Öyle dönemlerimiz olur arada idare et 😂😂
Peki öyle olsun 😂
Gülme çok zor o dönemler sebepsiz ağlama, gülme, gidip gelen duygu düşünce atakları kızlar haklı 🤣😂🤭
Biliyorum biliyorum haklısın tabi ki
Hep böyle anla bizi çok ihtiyacımız var buna
Anlıyorum en çok şefkâte ihtiyaç duyduğunuz zamanlar işiniz çok zor
Yaa sen harikasın yaa iyi ki geldin sana burada çok ihtiyacımız vardı
Yaaa çok teşekkür ederim 💐
Asıl harika olan sizlersiniz
Rica ederim iyi eğlenceler şaka kaldırman çok güzel bu arada sağol 🙏😇
Çok teşekkür ederim sende sağol sağlıklı mutlu günler 🙏
Rica ederim 🙏😇hayırlı günler
Teşekkürler 🧚♀️🙏
Rica ederim ne demek 💐
Oksijen kafa yapıyor
Hahahahha 😂dorudur
Toplumsal algılar ve kişisel sınırlar ne yazık ki iletişimde bazen böyle kafa karışıklıklarına yol açabiliyor. 🌿 İnsanların niyetlerini hemen anlayamadığımız durumlar çok doğal. İlk olayda savunma mekanizması öne çıkmış, ikincisinde ise biraz fazla doğrudan bir iletişim yaşanmış. Sen kendi sınırlarını korurken empatiyi elden bırakma derim. 🌸 Sence insanların bu kadar farklı tepkiler vermesinin arkasında yatan asıl sebep ne olabilir? 💛
Cevap
1Cevap
Çok kafana takma insandan insana değişiyo
Aynen öyle sağol
Sapıklık yapma oğlum 🤪
Hshshshshs 😂
takma boş ver
Yapacak bişey yok 🤷♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?