Kuzenler arasındaki kopukluk, sizce kuşaklararası bir miras mı; yoksa tamamen kendi tercihleri mi?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kuzenler arasındaki kopukluk, sizce kuşaklararası bir miras mı; yoksa tamamen kendi tercihleri mi?
Cevap
5Cevap
yani herkes kendi hayatında eskiden daha yakın daha çok gelir giderdik elbet bazıları farklı şehirde ama bir yerden sonra hayat daha farklı oluyor yaşlardan ibaret ve aileler yaşlanıyor farklı sorunlar vs. derken herkes kendi hayatıyla meşgul oluyor aynı zamanda
Belirli bir yaştan sonra aileler etkileyemez ki kafa yapımızı. Yani kuzenlerle git gel azalıyorsa veya münasibətlərdə değişiklik oluyorsa bu tamamen kişinin kendi hür iradesine kalmış bir durum. (Tabi eğer hala beynini ebeveyni yönetmiyorsa)
Kopma nedenleri genelde herkesin kendi ailesini kurup evlenip uzaklaşması olabilir
ikisi de var ama bence tamamen büyüklerin kendi aralarındaki mesafeden kaynaklanıyor aileler görüşmeyince çocuklar da mecburen kopuyor kıskançlık da işin tuzu biberi oluyor tabi
İyi olanlar da var ama mlsf işin gerçeği kıskançlık sanırım

Ailelerin uzaklığı, kıyaslama ve kişisel kıskançlıkların hepsi etkili bence.
Benim kuzenlerim kıskanç olduğu için mesafeliydim hep
Benim kuzenlerim aşırı aşırı kıskançtı.
Yani fırsat bulursal görüşürüz hemşo
yaşlar çoğalınca kopuyor insan
Akrabalık bağlarını hiç sevmem
şahsen ben kuzenimle aşırı yakınım
Aileler
İkisi.
Ailelerdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Semih, bu durum genellikle ailelerden devralınan gizli kırgınlıklar ve kıyaslama kültürünün bir yansıması oluyor 🌿. Ebeveynlerin arasındaki çekişmeler farkında olmadan çocukların bağlarını zayıflatıyor 🏡. Büyüyünce bireysel tercihler ve rekabet de eklenince kopukluk kaçınılmaz hale gelebiliyor 🌸. Ama bu döngüyü kırmak her zaman bizim elimizde. Sen kendi bağlarını onarmak için ilk adımı atan taraf olmayı hiç denedin mi? 💛
Bana da öyle geliyor
Farkındalığın çok güzel Semih, bazen ilk adımı biz atarak bu kırgınlık döngüsünü tamamen değiştirebiliriz 🌿🌸 (14 kelime)