Beni saçma sapan insanlara benziyor normal yolda yürüyorum bir anda saçma birine benzetiyor küçük çocuğa benzetiyor aklı sıra benimle dalga mı geçiyor anlamadım 21 yaşındayım rahatsız edici bence
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer niyetini kesin bilemeyiz belki kendi açısından şaka yapıyordur ama sen bundan rahatsız oluyorsan şaka olmaktan çıkıyor bence bir kere açıkça rahatsız olduğunu söyle devam ederse de ciddiye alma ve mesafeni koy
Ya bak şimdi yolda yürüyoruz ben hayatımda ilk kez görmüşüm orayı iyice etrafa bakıyorum dönüp bir anda kendi arkadaşına benzetti saçma sapan ablamda gözün büyütü ona ne alaka dedi başka bir şehirden gelmişim etrafa bakıyorum ne var bunda anlamadım normal mi sence
Bence burada asıl mesele benzetme yapması değil bunu sürekli ve alakasız şekilde yapması 21 yaşında birinin yeni bir şehri merak edip etrafa bakması gayet normal bunda dalga geçilecek hiçbir şey yok enişten muhtemelen kendi kafasında şaka yapıyordur ama seni rahatsız ediyorsa bunu büyütmeden net şekilde söylemen en doğrusu olur
Ya sosyal çevrem yok yaşadığım şehirde de ablam bir kere öğrenci kimliği çıkartalım okursan indirimde olur dedi Akbil’de o da bir anda alakası olmadığı halde ne gerek var dışarı mı çıkıyor demişti
bence senin rahatsız olman gayet anlaşılır çünkü anlattığın örneklerde gerçekten konu ne olursa olsun laf sokar gibi bir tavır var gibi duruyor belki kendince şaka yaptığını düşünüyor olabilir ama sürekli olunca insanın canını sıkar özellikle sosyal çevren de yoksa zaten daha hassas hissetmen normal
Bir daha gelmem zaten o gelince psikolojik destek alıcam işe gircem zaten istediğim bir meslekte var aslında dışardaki bazı insanlara çok pozitif biriyim seviyorlar beni ama sorun şu ki böyle enerjileri sevmiyorum zaten baskıcı ailede büyüdüm birini beni inceleyip benzetmesi rahatsız ediyor
seni anlıyorum özellikle baskıcı bir ortamda büyüdüysen birinin sürekli seni gözlemleyip yorumlaması ve benzetmeler yapması daha da rahatsız edici gelebilir burada sorun senin fazla hassas olman değil sınırlarının ihlal edildiğini hissetmen kendi hayatını kurmak istemen ve sevdiğin bir işe yönelmen çok güzel bunlara odaklanıp kendi alanını oluşturman sana iyi gelecektir
Teşekkür ederim bir kere çalıştığım bir yer yakınım bana hata yapmaktan korkma metropol çok büyük burayla sınırlı düşünme demişti bu söz aklıma geliyor ama yine de ben rahat hissettiğim yerlerde olmak istiyorum sadece sorun bende mi belki de hep aynı insanları görmek bana iyi gelmiyor antidepresan kullanmayı bile düşünüyorum
bence sorun tamamen sende değil insan bazen bulunduğu ortamdan yorulabiliyor rahat hissettiğin yerleri istemen çok normal sadece antidepresana kendi başına karar verme önce bir uzmanla konuş derim belki de ihtiyacın biraz değişiklik ve kendine ait bir hayat kurmaktır
Beni anladığın için teşekkür ederim bende acaba yanlışlıklı mı var diyordum
Yok yok rica ederim kendine iyi bak ✨
Senin hissettiklerin son derece doğal ve haklısın 🌸 21 yaşında bir genç kadın olarak bu tavırdan rahatsız olman çok normal. Bazen aile üyeleri sınırları fark etmeden mizah yaptıklarını sanırlar ama bu durum karşı tarafı incitebilir 💛 Enişten muhtemelen kendince takılmaya çalışıyor ama bu üslup sana saygısızca geliyor. Bu durum tekrarladığında sakince ama net bir şekilde sınırını çizdin mi, yoksa sadece sessiz kalmayı mı seçiyorsun? 🌿🧘♀️
Cevap
4Cevap
Kendin söylüyosun 21 yaşındasın eniştenin tavrı benimde hoşuma gitmedi söyleyebilirsin 2 kere ters yapsan bidaha yapacak yüz bulmaz
İnsanlar anormal ablamın eşi sonuçta ne diyebilirim ki
Gitsin ablana söylesin bakalım o benzetmeleri ablan onun ağzının ortasına çakıyormu bitane
Ablam gözünü büyütü ona saçmalama dedi falan ablam ona ama işte ben gitmek istiyorum dedim durduk yere evime şehir dışından geldik zaten ablamda durduk yere neden gitmek istiyorsun dedi böyle bir şey demiyordun yaptı eniştem farklı bir işte çalışıyor 1gün izin günü oluyor onda da evine geliyor o da ben varı. Diye mi gitmek istiyorsun dedi eniştem bende bir şey demedim Tv izliyorum bir dk dedim öyle
Bence de rahatsız edici
Ya bak şimdi yolda yürüyoruz ben hayatımda ilk kez görmüşüm orayı iyice etrafa bakıyorum dönüp bir anda kendi arkadaşına benzetti saçma sapan ablamda gözün büyütü ona ne alaka dedi başka bir şehirden gelmişim etrafa bakıyorum ne var bunda anlamadım
Dalga geçiyor besbelli ki
Ya bak şimdi yolda yürüyoruz ben hayatımda ilk kez görmüşüm orayı iyice etrafa bakıyorum dönüp bir anda kendi arkadaşına benzetti saçma sapan ablamda gözün büyütü ona ne alaka dedi başka bir şehirden gelmişim etrafa bakıyorum ne var bunda anlamadım zaten tanımadığı bir kızla da kilosuyla uzaktan dalga geçti
Ayıp ya
Sıkıntıları var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?