Ondan sonra niye Rus niye Ukrayna niye şu niye bu diyorsunuz diye kendilerini yırtıyor Türk kızları

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ondan sonra niye Rus niye Ukrayna niye şu niye bu diyorsunuz diye kendilerini yırtıyor Türk kızları

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parayı bulunca karısını terkedip Ruslarla kaçan adamların olduğu yerde bu tarz örneklere şaşırmıyorum.
Onlar haklilar adamin ömrünü yer bitirirsen ne olacak ama siz kadinlar gemiyi azığa aldiniz erkeklerden bin beter hale geldiniz size hak hukuk özgürlük verildi ipini koparan cozuttu önceden erkeklerin adi vardi smdi sani yok bayragi kadinlar ele alinca ne olacak özgurluk adi altinda her bookuu yiyonuz sonra bir tarafiniza bir sey batinca da hicbir sey yapmamis oluyonuz karsktersizlik kisiliksiz kani mayasi bozukluk böyle bir sey üste cikmalar saklanmalar kacmaalar ama sonra bir seyler batinca ciyak ciyak ötmeler basliyor
"Onlar haklilar adamin ömrünü yer bitirirsen ne olacak"
Sen bunu söylersen ben de aynı şeyi buradaki adamın yaptığını düşünürüm. Haklı olsan bile haksız konuma düşürüyorsun kendini.
Ortalığın hakine bakilinca ne oldugu görülüyor sana normalde bir sürü sey atarim da gerek yok yaptiklarinizi inkar ediyonuz kendinizi temize cikartiyorsunuz ama olan size oluyor
Benim bir şey yaptığım yok yapanlar düşünsün. Olan bize olsaydı sen burada yaygara yapmazdın. Bana ne der geçerdin. Şuanki öfkenin nedeni de bu zaten korkuyorsun çünkü.
Yooo benlik bir sey de yok taaa daaa ç. ükümee kadar o bile etkilenmedi ben bunu genel olarak yazdim senin cinslerine karşı sana direk yazmadim söylemedim
Su ana kadar ne cinsellik icin kizlarin pesinden kostum ne sevgili icin kostum ikisi de ayni sey zaten diger yandan seveyim de eveleneyim de diye de kosmadim evlenmedim de ne aldatilma ne bôyle seyler yasamadim ben dogdum piyasaya evlenmeyecem diye çıktım demek ki bu zamani gormuşum evlenmedim dusunmuyorum da asla
Bu yasalar olduktan sonra kimse evlenmek istemez. Ben mesela istemiyorum. Hem konforu için uğraş hem de içinden bir canavar çıksın..
Yasalar hic iyi olmadi verdiler hak hukuk adalet şu bu kadinlari yoldan çıkardilar kizlari daha fena oldu maalesef öyle erkek konforunu saglayacak ilgisini verecek istediklerini verecek bunlar m. alakk gibi yan gelip yatacaklar bir de daha erkegin üzerine cikip tepinecekler sonra da geberince de ben niye geberdim olacak
Hepsi yobaz
Bir de erkeklere laf ediyorlar erkekleri gectiler
Karakter meselesi
%95niz ayni ben dünyanin en iyi melegim diyen bile iki dakika da dönüyor
Siz çok mu iyisiniz, müstahak hepinize beter olun
Ee bayragi elinize alan sizsiniz siz istediniz oldu haa artik evlenme mevlenme yok zaten oyle erkeklerin pesinden gezeyim parasini yiyim zengin erkek bulup mallarina çökeyim bitti
Aynen😆