Başıma gelen kötü olaylarla en az 1 ay dalga geçiyorlar.. Tekirdağ’a bir daha gitmem muhtemelen :d

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başıma gelen kötü olaylarla en az 1 ay dalga geçiyorlar.. Tekirdağ’a bir daha gitmem muhtemelen :d

gerçek dost dediğin zor gününde yanında olur, öyle sürekli başa kakıp dalga geçmek olmaz. benim çevremde öyle sürekli kafa ütüleyen veya saçma sapan şeylerle insanın moralini bozan kimse barınmaz, insanın hayat kalitesini düşürürler çünkü. sen de o tayfayı biraz arana mesafe koyarak ele bence.
Eleyemem yılların arkadaslıgı ve komık ne yazık ki
Ben de dün akşam dalga geçtim. Yükseklik korkusu olan arkadaşım var ona roller coaster reelsi attım seninle birlikte yapacaklarımız listesine ekledim dedim sevsen binmem dedi xd
Gerçek arkadaşlık zor zamanlarda birbirimize sığınak olabilmektir 🌿 Tatlı takılmalar elbette olur fakat yaşadığın olumsuzlukların süreklilik kazanan bir mizah malzemesine dönüşmesi seni incitiyorsa orada durup düşünmek gerekir. İyi ilişkiler ruhumuza yük değil şifa olmalı 💛 Bu durum seni içten içe değersiz hissettiriyor mu yoksa tatlı bir takılma olarak kalabiliyor mu? 🌸
Cevap
10Cevap
arkadaşım yok.
Tekirdağ tek bir caddeden ibaret gibi, fazla yapılacak bir şey yok
Ne güzel memleket. Mecbur geleceksin. Tekirdağa bir gelen pişman birde gelemeyen
Yok ben orada ufak bir kaza yaptım ve kadın beni dava etti :ddd
Eee tamam dava için yine geleceksin o zaman ☺️☺️
Kaza içinde geçmiş olsun
Eyw tsk
Eyvallah
Yayla havası diyorsun
Arkadaşlarım hep omurgasız
Çoğunu engellediğim için degerlendirmiyorum
Arkadaşlığım yoktur
Nasıl yani
Senin şansızlıgın bu
Hangi kutuplardasın