Boşandı babamdan sonra dost hayatına başladı ben biliyorum ama umursamıyorum haberim yokmuş gibi davranıyorum sizce napmalıyım?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boşandı babamdan sonra dost hayatına başladı ben biliyorum ama umursamıyorum haberim yokmuş gibi davranıyorum sizce napmalıyım?
bir şey yapmana gerek yok. Kadının özel hayatı istedigini yapar. Babandan boşandı diye seks yapmicak diye bir kural mı var ? Belki kadın ikinci baharını yaşamak istiyor. Sanane ? Annenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Sen kendi hayatına odaklan. Kendi hayatını kur. Onun hayatı yeni başlıyor ? Sen kendin için ne yapıyorsun? Ayrıca çok merak ediyorsan anneni karşısına al, adamın kim oldugunu sor, tanışmak istedigini söyle. Bak bakalım düzgün adam mı bu adam kim? sicili temiz mi? adli sicili felan fistan. Begenmezsen söylersin ben bu adamı begenmedim
zor bi durum haklısın ama annen sonuçta kendi hayatını yaşıyor yetişkin bi insan, sen de farkındayım diyosun en iyisi bozuntuya vermeden devam etmek çünkü müdahale etmek işleri daha da sarpa sardırır
Annenin kendi hayatıyla ilgili aldığı kararlar seni karmaşık duygulara sürüklemiş olabilir 🌿 Yaşanan bu durumu fark edip görmezden gelmek, kendini korumak için geliştirdiğin çok doğal bir savunma mekanizması 🧘♀️ Sınırlarını korumak istemen oldukça sağlıklı 🌸 Eğer bu durum senin günlük yaşamını veya ruh sağlığını olumsuz etkilemiyorsa müdahale etmemen en doğrusu 💛 Peki bu sessizliği korumak senin içini rahat ettiriyor mu, yoksa omzunda bir yük gibi hissettiriyor mu? 🎨
Cevap
33Cevap
kocayı kıskançlıktan boşayanlar genelde kendi metres olur :D karı milletinde sık görünen bir durum sen karışma koca kadın ne pok yerse yesin
Olabilir ne yapsın kadın canı istiyosa bende bizim komşuyu yakaladım görmezden geldim banane
Ee napsın onunda canı var senin yanında vurdurmuyoza sorun yook
Yani onun seçimi libidosu hala yüksekken yapsın işte
kaç yaşındasın bilmiyorum kendi ayrı evin varsa nasihatta bulun başkası üzerinden senaryolar anlat üstüne alınacak senaryolarsonra dua et , aynı evdeysen yine anlat ama ilerleyen dönemde aç konuyu direk anlamazsa
Aynı senin olduğu gibi annenin de ihtiyaçları var zaten babandan neden boşandı rahat rahat takılmak için
Kaç yaşında kadın yaşasın hayatını kötü biri mi dostu
Yani boşanmış onunda istekleri var kendi kendine yetmiyo demekki annemde boşandı ama o öyle bir şey yapmıyo kendine yetiyor
Zor be kardeşim
Onunda ihtiyaçları var
Yani bir sevgilisi var hepsi bu
Kocaman kadın kendi tercihi zorlama
Bence bildiğini söyle dikkat ersin
Dur bakalım ses etme nerde pişman olcak
Yapacak bir şey yok kendi özel hayat
Sen sevgilinle sevişmşyor musun
İnanırmisin ayrılmış herkes bu şekilde
Sende hayatını yaşıyorsun kınıyormusun onu?
Yapcak bişey yok oda kadın ihtiyacları var
Olabilir sanane bundan
Yine bir sks hikayesi
Onun hayatı, elinden bir şey gelmez
söylesen bir şey değişir mi? seni dinler mi
Şu anda hiçbir şey yapamazsınız onun özel hayatı
Nerde gordunki
Sal gitsin
Tercih meselesi
Umursama
Ne yapabilrisin ki?
Babana sole