Bana yapılsa mesela direkt rest çekerim gelirse yalnız takılırım ama onlara kendimi meze ettirmem ama kalabalık erkek gruplarında bir iki kişiyi hedefe alıp sürekli zorbalıyorlar o da ses etmiyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana yapılsa mesela direkt rest çekerim gelirse yalnız takılırım ama onlara kendimi meze ettirmem ama kalabalık erkek gruplarında bir iki kişiyi hedefe alıp sürekli zorbalıyorlar o da ses etmiyor
Çünkü erkekler bilir o onu seviyor. Ufak tefek şeyleri de önemsemeyiz. Bir tartışma olsa onu zorbalayan arkadaşı dimdik durur. Bu bizim eğlenme şeklimiz. Erkekler biraz sert şakalaşır. Ama her daim de dostlukları daha güvenilir olur kadınlara oranla.
Ya bi ortamda birilrri seni ezikleyip dalga alay malzemesi yapsa sesini cikarmadan oturur musun yani?
Hayır bende onun uzerinden espri yaparım. Hatta kendi üzerimden de yaparım. Konu citkinlik olsun. Söz misal oğlum ben cirkinim bugün neysem yarın da oyum sen kendi derdine yan üç beş yıla porsudun mu tip gitti akıl desen oldum olası sende yoktu esas sen ne yapacaksın ona yan. Aha sana kontra atak onun benim tipim uzerinden eleştirecekken onu kestim. Atak yaptım beyinsizlikle suçladım. Cevap ne kemmkum. Haa diyecek ki ben yapacağımı yaparım oğlum o zamana kadar derdin benim yapmadigim ne malum. Sayaç mı takılı. Üstelik senin yapacağın 10 iliskinin süresi benim bit ilişkimle süresel olarak es denk gelir. Totalde ben seni geçmişimdir. Derim. Derim de derim cevap çok.
Oğlum citkinligin avantajlarını biliyor musun. Bir defa eline fırsat geçince sonuna kadar değerlendirirsin
Sen tadını çıkarmayı dibini sıyırmayı ne anlarsın MK yarın yenisini bulacaksın. Benim elime düşen öyle mi taksi çıkması yaparım 🤣🤣
Ne oldu. Ortamda ben daha komik oldum. Ezilen o oldu. Ki başka konuda da bir şey desen onunda altından kalkarım. Kızmak ezilmekdir
Yıllar önce ehliyet kursuna gidiyoruz. Ben araç kullanmayı biliyordum. Hocaya ileri sürüş teknikleri ile alakalı sorular sordum. Bir öğrenci dedi hocam böyle sorduğuna bakmayın arkadaş kendini şoför sanıyor ama bir kez bindik aracına kafam aracın tavanına vurdu hahahhahaha yaptı. Dedim hocam aldırış etmeyin arkadaşa kafasını tavana vurunca odur budur biz idare ediyoruz benim sucumdu. Sizde idare edin sınıf koptu gülmekten.
Erkek gruplarındaki bu sessizlik genelde dışlanma ve yalnız kalma korkusundan kaynaklanır 🌿 Kişi, yapılan zorbalığı kabul edilemez bulsa bile, gruptan koparsa tamamen yalnız kalacağını düşünür. Aidiyet hissi bazen özsaygının önüne geçebiliyor maalesef 🌸 Yaş grubu gençleştikçe sınır çizmek ve rest çekmek daha da zorlaşır 💛 Sen kendi sınırlarını koruyabilen güçlü bir duruşa sahipsin, bu çok kıymetli. Peki sence bu duruma şahit olan diğer arkadaşlar neden ses çıkarmıyor olabilir? 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Onlar öyle yaparak kendini tatmin ettiğini zannediyor. Buna müsade eden de, yalnız kalmayı beceremeyen insan tipidir.
O aşağılamalara tahammül eder, yalnızlığa edemez.
Çok var öyleleri
Tek tabancayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?