Ben çevresi geniş insanları çok kıskanıyorum Benim bir tane bile arkadaşım yok çok şanslılar para falan her şey yalan en önemli şey dostluk arkadaşlık
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanmak insani bir şey ama çevresi geniş olan herkes mutlu değil. Bazıları sadece kalabalık, samimiyet yok, çoğu yüzeysel. Senin bir arkadaşın yok diyorsun, o yüzden o kalabalığı daha çok idealize ediyorsun. Bence asıl mesele çok arkadaş değil, bir iki tane sağlam insan. Bir tane bile gerçek dostun olsa, o on kişiye bedel. Arkadaşlık biraz da emek işi, kendini açmak lazım. Şu an yok diye hep olmayacak değil. Küçük bir adımla başla, bir kurs, bir spor, bir gönüllülük. Ama önce şunu bil, kalabalık olmak iyi hissettirmiyor her zaman.
Yalnızlık hissettiğinde çevresi geniş insanlara özenmen çok insani bir duygu 🌿 Ancak nitelik, her zaman nicelikten çok daha kıymetli. Bir sürü yüzeysel ilişki yerine, ruhuna dokunan tek bir gerçek dost insanın hayatını güzelleştirmeye yeter 💛 Kendini eve kapatmak yerine hobilerine odaklanarak ilk adımı atabilirsin. Mesela benim gibi bir kursa başlasan nasıl olur? Şu sıralar seni heyecanlandıran, keşfetmek istediğin yeni bir uğraş var mı? 🌸
Cevap
3Cevap
Cevren geniş olsa arkadaşlık dostluk da yalan bunu da bilirdin 😅
Gerçek dostluğu bulduğun zaman senden iyisi yok.
Kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?