Aklı başında, düzgün, samimi, güven veren bir kız kalmadı sanırım neredesiniz nesliniz mi tükendi
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
erkekler çok mu farklı sanki bence genel olarak düzgün “insan” kalmadı
Ben kendimi düzgün biri olarak görüyorum ama
tamam herkes kötü demiyorum zaten ve kime sorsan kendisini düzgün görür zaten kimse ben kötüyüm demez
Doğru söylüyorsun sen de düzgünsün o halde kdrkkffk
hahaha bana göre bende düzgünüm başkasına göresini bilemiyorum🤷🏻♀️ kişisine göre değişir o
Düzgün insanlar birbirini bulamıyor ama onu napıcaz kdkrkfk
imtihan diyip bulmasını beklicez
Kmsxkmwslwsy ya bişey diyicem de olmicak. Tamam sen yazdın ya bunu şimdi yıüınla kız yazar çünkü safız salağız
Yok ya neden öyle diyorsun ben sadece bilmek istiyorum neden bu tarz kızların sayısı azaldı
Abicim el değmemiş ba*kire temiz kız sayısı bulmak hiç öpüşmemii yiyiimemiiş erkek bulmaktan çok daha kolay. Üni mezunuyum, ben de dahil kız arkadaşlarımın birçoğu hem bekar hem düzgün insanlardı, çok da güzeldi ama bi erkek de dönüp de bakmadı o kızlara aq, hadi ben çok güzel değilim de o kızlara yazık be. Demek ki erkekler de başka kriterleri baz alıyor, valla hem bekar hem artıı umudu yitirmiş kalbi kırıklar olarak evdeyiz başka sorun?
Değer bilmeyen kalpsiz erkeklere şans verirseniz elbette size bunu yaşatır. Düzgün adam gibi seven biri olsa böyle senaryolar da yaşamazdınız
Ahhahha 3. sınıf laf sokma sanatından bıkmadınız mı gerçekten? O zaman sen se düzgün kadınların değerini bilen birisi olsaydın zaten yanında kadın olurdu diye ezik ezik senin gibi cevap mı veriyim? Bi de yorumunu okudum ben kendimi düzgün görüyorum demişsin de acaba kime göre neye göre? Hayatımda erkek arkadaşım değil flörtüm oldu sadece, bilip bilmeden konuşma çok
Ben sana laf sokmadım ki niye üstüne alındın ve senin hakkında hiçbir çıkarımda bulunmadım. Böyle hissetmene üzüldüm açıkçası
Baya baya laf soktun, sen narsistle hiç kaşılaştın mı acaba hayatında hiç? Sanki senin içinden geçicek adam da sana açık açık şey söylicek, ya seni kendime aşık edicem sonra da ağzına edicem diye flöcrlölöedlö komik olan ne biliyp musun, bütüüün bu konuşmalar da böyle başlıyor. Ya bana bi şana ver ya ben farklıyım düzgünüm emin ol sana saygısızlık yapmicam asla yalann söylemicem, ki doğru da zaten başlangıçta hep mükemmel ilerler. Biraz bence yazarken merhametinizi kullanın ya kimin ne m4l olduğunu ilk etapta anlayamazsınız ve bu da bizim hatamız olmaz o kişinin picliği olur
Sakin ol kime bu nefretin ya dkdkxkkd kendine gel arkadaşım
Sakinim ya kdmclöqs kendimi ifade ettim
Bir sürü şey yazmışsın ortam gerildi bi sakinleşelim fkkfkf
Sen ne yazdığımı anlamışsan sorun yok zaten kmdckmwd
Anladım anladım merak etme haklısın da zaten söylediklerinde
Ya madem hak vericeksin niye beni bu kadar yordun dcımwdokwsokdcımımdcmjmdv
Başından beri hak veriyorum aslında sana ama anlamıyorsun ki dkdkfk
He okay jmdcımwısmwısk
Stok bitti aga
Ne ara bitti ya
😂 En son bizim nesil iyidi bitti
Sizin nesil hangisi
98 nesli
Tüh 2 seneyle kaçırmışım
😂 Yetişemediniz
Seni de mi kaptılar xkdkfk
Yok ben sabitim
Tüh değerini bilememişler
😂 Hiç önemli değil
Merak ettim şimdi seni 😅
😂 Merak iyidir diri tutar
Gizliden çıkmazsan meraktan ölürüm dkkfkfk
Hâlâ merak ediyorum 98'li 😂
Valla
Valla yaa 2 dk gizliden çıksana
Sen nerelisin onu söyle çıkayım
Konyada yaşıyorum
Ee hadii 😃
Şarjım az eve hideyimbyazyım
Gizliden çıkacaksın 2 saniyelik iş ya kdkfk
Hemen gizliye geç sonra istek atıcam sana
Cıkdım
Tamam gizlenebilirsin istek attm
Buradayım
Sen de kimsin 😅
Ben delikanli kızım sen kimsin asil ahshys
Delikanlı kız mı o da neymiş kddkkf
Ben
İşte o
Keko gibi bir şey misin
Hı hi
Keko sevmem
İşim olmaz zaten tatlim
Keko dediğine göre bana kendin gibi çok tanimissin
Kızmanı gerektirecek bir durum yok bu tarz kızlardan hoşlanmıyorum?
Düzgün konuş ben bayilmiyorum sana dalga geçiyorum şurada
Gayet düzgün konuşuyorum da sen niye dalga geçtin anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arama şeklini ve baktığın yerleri değiştirdiğinde aslında bu güzel insanların hâlâ var olduğunu göreceksin 🌿 Bazen yaşadığımız olumsuz deneyimler algımızı daraltabilir ve kalbimizi kapatmamıza neden olabilir ✨ Güven ve samimiyet zamanla, karşılıklı emekle inşa edilen değerlerdir 🌸 İnsanları yargılamadan önce onları anlamaya çalışmak mucizeler yaratır 💛 Sen kendi hayatında bu samimiyeti ve güveni tam olarak yansıtabildiğine inanıyor musun? 🎨🧘♀️